изпълнителен MBA

Общ преглед

Описание на програмата

Време ли е да промените?

Съвременният живот рядко ни дава време да дишаме, да се отдръпваме и наистина да мислим какво искаме да постигнем. Решението да се кандидатира за MBA осигурява времето и пространството за промяна.

HEC Lausanne Executive MBA помага на професионалистите в средния живот Трансформират кариерата си, Да се ​​възползват от нови възможности и да разсъждават върху тяхната личност, представяне и перспективи. Ние обаче правим много повече, отколкото да увеличим перспективите за работа. наш 16-месечна програма Помага на хората да се трансформират фундаментално. Участниците са вдъхновени да станат агенти на промяната в своите компании, общности, индустрия ... и понякога в света. Акредитиран от Equis и AMBA, Програмата е последователно класирана сред най-добрите 100 водещи MBA в света Файненшъл Таймс, В допълнение към високото качество на преподаване и богатството на общността на HEC Lausanne, ние сме признати за нашия пионерски подход към Лично и професионално развитие, Разработихме нашата учебна програма, за да добавим това мощно измерение към основните модули за бизнес концепции и следователно да съпътстваме участниците в тяхната трансформация.

Ако търсите нещо различно, може би сега е времето.

54265_Network

Нашата Разлика

HEC Лозана е една от най-уважаваните институции в света. Нашите Executive MBA постоянно се нарежда сред най-добрите програми по рода си в световен мащаб.

Швейцария разполага с широк асортимент от отлични MBA програми, които нашите участници могат да изберат, така че Защо да изберем нас?

Съвършенство в преподаването

Нашата програма се основава на Висококачествено обучение И материали, и Отлична репутация, В световен мащаб. Ние използваме най-новите изследвания и специфични методологии за предоставяне на курсове, разработени така, че да съответстват на Нуждите и очакванията на мениджърите Които работят в трудни и динамични среди и организации.

Обогатяване на мрежата

Процесът на подбор е интензивен, по някаква причина. Чрез смесване с международни участници на средна възраст от различни среди, вие бързо Научете се от вашите връстници, Техните роли и фирмите, за които работят. Обучението, особено в контекста на Изпълнителния MBA, е социален процес и вашите съученици, както и вашите преподаватели ще допринесат за вашия напредък. Акционерната мрежа е a Богата и жизнена общност Който живее отвъд дипломирането.

Лично и професионално развитие

Вярваме, че един MBA трябва да ви донесе повече от изпълнителна квалификация. Трябва да бъде уникална възможност да отделите време от вашия бизнес живот Прецизирайте фокуса си и Прегледайте целите си. Вероятно ще определите най-накрая истинското значение и професионалната цел, които сте търсили. Изпълнителните треньори и специалисти ще ви съпътстват в цялата програма, за да подпомогнат индивидуалното ви развитие, ефективността на екипа и подобряването на уменията.

Отлично годни за вашия начин на живот

Знаем, че ръководителите, които избират нашата програма, са заети с професионален и семеен живот: нашата програма е структурирана, за да ви даде Оптимален баланс между работата и личния живот и Максимална ефективност, Този формат ви позволява да продължите да работите, докато посещавате уроци всяка седмица. Завършете нашия Executive MBA и Ще бъдете материално преобразувани, професионално и лично, Нашите участници се захвалят с нова, нова визия за възможностите, които са им отворени и оборудвани с умения за постигане на най-високия им потенциал.

54267_Network

Програмата

Програмата на MBA в Hautes Etudes Commerciales (HEC) в Лозана продължава повече от 35 години и програмата Executive MBA работи над десетилетие. Този международно признат Изпълнителен MBA предлага на специалистите шанс да превърнат кариерата си и амбициите си, като специализират в управлението на здравеопазването или корпоративните финанси.

Като публична институция 90% от нашия преподавателски състав е нает на факултета и постоянно е посветен на програмата за MBA и на университета.

Нашата учебна програма се основава на текущите изследвания в тази област, голяма част от които се провеждат от нашия Изпълнителен факултет по MBA. Участниците избират специален акцент в Здравен мениджмънт или Корпоративни финанси - две от най-динамичните индустрии в Швейцария.

Разположен във френско-швейцарска Швейцария, където се намират седалищата на много международни корпорации, ООН в Женева, силна финансова индустрия и огромен център на науката за живота, означава, че привличаме особено Богат и уникален студентски микс от участници Които в момента работят в глобални корпорации и които, както и вие, са силно мотивирани да учат и да приведат уменията си в класната стая.

Добре е да се знае:

В HEC основната учебна програма по мениджмънт на MBA се допълва от специализирани курсове в две основни области. Изберете между:

  • Изпълнителен MBA с фокус в управлението на здравеопазването
  • Изпълнителен MBA с фокус в управлението и корпоративните финанси
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

HEC Lausanne, also called the Faculty of Business and Economics of the University of Lausanne, is the affiliated business school of the University of Lausanne. For over 100 years HEC Lausanne has been ... Научете повече

HEC Lausanne, also called the Faculty of Business and Economics of the University of Lausanne, is the affiliated business school of the University of Lausanne. For over 100 years HEC Lausanne has been developing teaching and research in the field of business and economics. HEC Lausanne offers Bachelor, Master, and PhD degrees, as well as executive education, including a part-time Executive MBA, short, open courses, and tailor-made programs for organizations. Свиване