изпълнителен MBA - Дърам-EBS (двойна награда)

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

Изпълнителен MBA - Дърам-EBS (двойна награда)

Ще учат в два обекта на ЮНЕСКО за световно наследство - Дърам в Обединеното кралство и в региона на Горна Бредеш в Германия. Тъй като Ерма за обучение на Durham-EBS Executive се изнася изцяло на английски език в класна стая, можете да продължите да работите на пълен работен ден докато учите, тъй като повечето преподаване се извършва веднъж месечно в тридневни блокове (четвъртък до събота).

Силната международна насоченост на програмата се отразява и в основните и избираеми модули, като модулът за международен бизнес в контекста се предлага в топ бизнес дестинация. Връзките с бизнеса и възпитателите, които печелите, също ще ви подкрепят в усъвършенстването на вашата кариера.

Тази двойна награда се основава както на специфичния за Великобритания, така и на европейския опит, който ви дава представа за лидерството в днешния международен бизнес свят.

По време на програмата ще изследвате операциите на световните пазари, ще разберете как да ръководите транснационалните бизнес отношения и по-нататъшно изграждане на вашата международна мрежа от контакти. Също така ще работите заедно с разнообразна група от опитни професионалисти в бизнеса и академици от Великобритания, Германия и по целия свят.

Двугодишната програма Durham-EBS Executive MBA започва със седемдневен престой в Дърам, Англия. По време на 18-месечната програма ще завършите:

 • Девет основни модула; седем модула се доставят в Германия и два модула се доставят в Дърам
 • Три избираеми модула са доставени в Германия, Дърам или друго международно място
 • Стратегически бизнес проект

Забележка: Обучението по модули в Германия се провежда веднъж месечно от четвъртък до събота. Цената за настаняване и някои ястия за всеки едноседмичен престой в Дърам е включена в таксата за програмата.

 • Девет основни модула
 • Три избираеми
 • Бизнес проект (дисертация)
 • Седмица на индустриалната индукция

Девет основни модула

Деветте основни модула на програмата ще установят вашите основни познания, разбиране и изследователски умения:

 • счетоводство
 • Economics за Global Business
 • финанси
 • Управление People
 • Маркетинг
 • Операции и Технологии
 • Стратегически мениджмънт
 • Устойчивост и етика
 • Упражнението в заседателната зала

Три елементарни модула

Можете също така да изберете пет избираеми модули. Изборът се променят от година на година, в зависимост от текущата преподаватели и значение за бизнеса.

Проект "Стратегически бизнес" (дисертация)

След завършването на вашите избираеми модули ще предприемете стратегически бизнес проект, базиран на научни изследвания. Можете да изберете да продължите проекта по два начина, като работите с собствената си фирма или организация-домакин или чрез разследване, ръководено от проблем, което не е насочено към определена организация, а вместо това разглежда специфичен проблем с управлението.

Вие ще получите обучение по академично писане, както и качествени и количествени методи за бизнес изследвания в рамките на програмата като част от този модул.

International Business в Context

Durham-EBS Executive MBA се оформя от днешния свързан бизнес свят. Този елективен модул поема това уникално глобално измерение, като ви предлага възможност да се потопите в бизнеса и културата на друга държава, докато изучавате определена бизнес тема. Вие ще се присъедините към студентите от Durham's Online MBA, като ви дава възможност да създавате нови контакти и да разширявате мрежата си.

През 2017 г. студентите пътуваха с учениците на Дърам за онлайн MBA в Сан Франциско за обучение, насочено към предприемачеството и иновациите в центъра на американската начална култура в Силиконовата долина. През тази седмица те посещаваха лекции, семинари, коучинг сесии, фирмени посещения, уроци, интерактивна групова работа и церемония по връчване на сертификати.

Моля, имайте предвид: Международните местоположения и теми за този модул могат да варират от година на година. Ако решите да участвате, се очаква да покриете разходите за пътуването до и от местоназначението, настаняване, храна и допълнителни разходи. Възможно е да има и допълнителна такса за модула.

Две жилищни седмици

Първият Ви жилищен дом е седемдневна индукция в Обединеното кралство в началото на вашето Durham-EBS Executive MBA пътуване, което ще ви пусне в програмата. Това е чудесен начин да ви запознаем с EMBA и да подобрите ключовите си възможности, включително изграждане на екип, групова работа, умения за четене и академично писане (подкрепа за тези, които може да са били далеч от академичното образование за известно време).

Не само ще прекарате времето си в Durham University Business School и ще имате възможност да разгледате град Дърам, но ще откриете друга област в Обединеното кралство. В предишни години това е районът на езерото, очарователен район в северозападната част на Англия.

Относно изискванията, ниво и степен

 • Минимум три (за предпочитане пет) години съответния професионален опит на управленско естество.
 • Една добра степен или еквивалентна на професионална квалификация.
 • Две скорошни професионални референции.

Ако не разполагате с тези професионални квалификации, ние също така ще разгледа управленски опит. Ако това се отнася за вас, ние ще ви помоля да изпратите портфолио на доказателства, демонстрират възможностите си, включително за критично мислене и комуникационни умения.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School Свиване
Дърам , Oestrich-Винкел , Великобритания онлайн + 2 Още По-малко

Акредитации