изпълнителен на непълен работен ден mba

Общ преглед

Описание на програмата

Комбинирайте проучване с кариера на пълен работен ден с гъвкавостта на Aston Executive MBA. Ще научите за по-дълъг период от време чрез онлайн семинари, както и уикенд-резиденции тук в Aston Business School. Това ви дава възможност да приложите новите си умения и теоретични знания веднага.

60465_Skjermbilde2017-11-11kl.16.28.48.png

Очертание на курса

Астън MBA е следващата глава в кариерата ви. Независимо дали имате амбиция да ръководите международни организации или да започнете нещо по-близо до дома, курсът ще усъвършенства стратегическото мислене и способности, подготвяйки ви за кариера в предните редици на бизнеса.

Най-добрите лидери са овладели изкуството на вземането на решения и действията, основани на критичното мислене. Вашият Aston MBA ще ви научи как да отразявате собствената си кариера, да възприемате възникващите възможности и да развивате мислене за растеж. Ще станете предприемчиви във всичко, което правите.

Aston Executive MBA по време на непълен работен ден Ви предлага гъвкавостта да учите за по-дълъг период от време от нашата програма за пълен работен ден и е специално предназначена за хора, които искат да съчетаят кариера на пълно работно време с обучение. Това ви дава възможност да обогатите вашето обучение чрез обсъждане на актуални бизнес въпроси и да приложите новите си умения и знания веднага в професионалната си практика.

Ръководство за теми и модули

Aston Executive MBA се състои от шест основни модула, един избираем и един бизнес проект, преподаван в продължение на 30 месеца. След това той завършва с голям бизнес проект през последните 6 месеца на обучение.

Основните модули

Основните ни модули ще ви дадат задълбочени познания за ключовите бизнес и управленски въпроси, необходими в съвременния бизнес. Основните модули са:

 • Изработване на организационна стратегия

Ще се научите да свързвате теорията и практиката на стратегията, за да развиете уменията си като стратегически, иновативен и предприемачески мислител и изпълнител. Също така ще разберете как да използвате финансовия анализ за стратегическо вземане на решения. Този модул е ​​разделен на две части, първата част се фокусира върху разбирането на стратегиите, докато втората половина изглежда и предприемачеството и иновациите.

 • Водещи сложни организации

Този модул е ​​разделен на две части, част първа е за осъществяване на промяна на индивидуално и организационно ниво. Вашите стратегически управленски и лидерски способности ще бъдат усъвършенствани, използвайки съвременни инструменти за симулация. Втората част се фокусира върху формирането на сложни организации, в които ще развиете основните компетенции, необходими за успешен международен мениджър.

 • Създаване и предоставяне на стойност на клиента

Ще научите и ще приложите ключови концепции и теории в маркетинговата стратегия и управление, включително как да изследвате и разбирате поведението на клиентите, да въвеждате иновации за световните пазари и да интерпретирате данните, за да разработвате маркетингови стратегии.

 • Измерване и подобряване на финансовото представяне

Този модул ще подобри вашето разбиране за оценката на финансовото състояние на даден бизнес. Чрез най-съвременната бизнес симулация ще работите в екипи, вземайки финансови решения за споделения бизнес, докато се състезавате срещу вашите колеги. Тази симулация е ангажиращ начин да приложите теорията в практиката.

 • Проектиране и управление на операции, системи и процеси

Ще ви запознаем с нови техники за постигане на оперативна ефективност и ще ви научи как да ги приложите на практика с посещения в местни организации като Jaguar Land Rover и Cadbury.

 • Предприемачески стратегии
 • Астън Едж

Лична и професионална програма за развитие, базирана на най-новите изследвания в областта на поведенческите науки, за да ви даде основните умения, от които се нуждаете, за да успеете в бизнеса.

Избираеми модули

Ще изберете един елективен модул, за да задълбочите познанията си за ключовата област на бизнеса. По-долу е даден списък на видовете модули, от които може да изберете:

 • международен бизнес
 • Бизнес финанси
 • International Management Маркетинг
 • Международни операции
 • Global бизнес етика

бизнес проект

Курсът завършва с основен бизнес проект, който ви дава възможност да изработите собствен учебен опит, който да съответства на Вашия интересен регион. Този проект действа като трамплин за вашата бъдеща кариера и като такъв можете да го завършите по няколко начина:

 • консултантски проект от името на клиент или вашата организация
 • бизнес план за вашия собствен бизнес
 • индустрия / тематичен изследователски проект.

Типът проект зависи от наличността.

Обучение и оценка

Учене в Aston Business School

Програмата е разпределена в продължение на 30 месеца, за да се настанят на работа на пълно работно време и лични отговорности. Вие ще комбинирате няколко уикенд жилища в Aston Business School годишно с Blackboard, интерактивна онлайн платформа за обучение. Blackboard създава виртуална учебна среда, в която можете да се занимавате с модулно съдържание, да участвате в живи семинари и да общувате с вашите връстници. Също така има обширна библиотека с онлайн съдържание, която да подпомага вашето обучение.

С Aston Executive MBA имате пълната гъвкавост при изучаването на личните и трудовите ангажименти, с богатия опит в обучението в университета в среди лице в лице с връстници и водещи учени.

Учене чрез правене

В Aston Business School ние вярваме в опитното обучение, за да приложим теорията на практика. Aston MBA се основава на основата на ученето чрез правене. Ние не само ви научим на теорията, ние ви показваме как да го използвате.

Опитното обучение е ценно, защото:

 • тя дава възможност за незабавна обратна връзка относно основните концепции
 • тя създава трайно въздействие и може да промени мисленето ви
 • тя ви помага да развиете рефлективни умения, които ви позволяват да учите по-бързо
 • това е персонализирано учене
 • практическото обучение стимулира творчеството.

Ученето чрез правене може да бъде полезно в многобройни ситуации, предимно го използваме, за да ви помогнем да развиете стратегия, да мислите творчески, да решавате проблеми и да развивате екип и лидерство.

Обичаме да извлечем ученето от класната стая и в истински бизнес. Благодарение на тясното партньорство с бизнеса, ние приемаме MBA, за да посещаваме компании като Футболен Клуб Астон Вила, Форд и Ягуар Land Rover.

Оценяване в Aston Business School

Модулите се оценяват по индивидуални задачи и групова работа, където ще имате възможност да анализирате сложни бизнес проблеми.

Курсът завършва с голям бизнес проект, който ви позволява да приложите новите си знания на практика. Това може да се постигне по няколко начина, включително проект за жива консултация с бизнес, тематичен изследователски проект, изготвяне на бизнес план за стартиране или изготвяне на отчет за фирма, в която работите или сте в университет.

Астън Едж

Повече от MBA

Подобрете мисленето си с програма за личностно развитие, разработена и предоставена от професори и практици в поведенческата наука.

The Aston Edge е нашият начин да ви обучим за по-неуловимата, социална и лична страна на бизнеса. Човешката психология е хлъзгава, така че Edge е разработена, за да помогне на вашите стратегии да се задържат, когато се справяте с комплексен набор от заинтересовани страни и бизнес проекти.

Вашето бъдеще

Ще ви научим на въжетата, за да можете да стигнете до върха. Нашата изчерпателна програма за управление на кариерата е разработена, за да увеличи възможностите ви за наемане на работа и да ви помогне да направите следващата стъпка, независимо дали сте в нова роля, промяна в кариерата или стартиране на стартиране.

Астън MBA Alumni

Докато инвестиционното банкиране и консултантските услуги за управление отдавна се считат за типични кариери в MBA, списъкът на фирмите, които сега наемат завършилите MBA, е обширен. Ролите, които последните ни MBA завършиха, включват:

 • Международен маркетинг мениджър с производствена компания
 • Продуктов мениджър със здравен производител
 • Старши консултант по стратегическо финансиране с консултантска фирма
 • Финансов счетоводител в банка
 • Ръководител на стратегията и планирането с производител на електроника
 • Консултант по бизнес процеси с ИТ компания
 • Главен финансов директор с производител на стомана

Професионални акредитации

Ние сме в топ 1% от бизнес училищата по света с тройна акредитация от AMBA, AACSB и EQUIS, водещите акредитационни органи за бизнес училища в Обединеното кралство, САЩ и Европа.

Такси, стипендии и финансиране

Aston Executive Частични MBA такси - септември 2018

 • Студенти от Великобритания и страните от ЕС: £ 20,100
 • Студенти от страни извън ЕС: £ 20,100

Финансиране на работодателите

Ако планирате работодателя да финансира вашия Executive MBA, може да сте по-подходящи за MBA за Executive Utility. Вашият работодател ще финансира вашето MBA с помощта на своя Помощ при настаняването.

Плащане на такси за обучение

Можете да платите изцяло хонорарите си в началото на програмата или да изберете да платите в три срочни вноски от 50% (срок 1), 25% (срок 2) и 25% (срок 3). Моля, имайте предвид, че вашите такси ще варират в зависимост от това кои стипендии сте получили.

Плащане на депозит от MBA

Когато приемете мястото си в Aston MBA, ще бъдете задължени да платите депозит от £ 1000. Тази сума ще бъде приспадната от общата сума на таксата за обучение при записване.

Стипендии

Ние предлагаме финансова подкрепа за подходящи кандидати чрез набор от стипендии. Те могат да бъдат заявени по време на кандидатстване или когато оферта за място е направена от нас и приета от вас.

ФИНАНСИРАНЕ

Студентите от ЕС и България могат да кандидатстват за следдипломен заем, като ви отпускат до £ 10,000 за вашите курсови такси.

Изисквания за вход

Начална дата: септември 2018 г.

Продължителност на програмата: 30 месеца

Режим на обучение: Изследване на непълен работен ден

Такса: £ 20,100

Финансиране: Налични стипендии

Процес на кандидатстване: Информация за това как да кандидатствате

Изисквания за прием:

За директно записване в програмата Aston MBA ще ви е необходима една от следните:

 • - добра грамота за Великобритания, или -
 • Еквивалентна степен в чужбина, призната от Университета Астон, или
 • Професионална квалификация на ниво степен.

плюс

 • Най-малко три години съответния следдипломен трудов стаж в момента, в който стартирате програмата си
 • Официална академична препис на вашите оценки (на английски език)
 • Две препоръки - за предпочитане един от академичен съдия, а другият - от настоящия или предишен работодател (Две професионални справки могат да бъдат приети от кандидати със значителен трудов стаж).

Изисквания за английски език можете да намерите тук.

* Кандидати с богат трудов опит

Приемаме кандидатури от кандидати с продължителен трудов стаж, които не са завършили квалификационна степен.

Ние взимаме холистичен подход при оценяването на заявленията. Ако искате да получите по-добра представа, преди да кандидатствате, можете да се свържете с някой от нашите консултанти по MBA за неофициална дискусия.

Информацията, съдържаща се в този уебсайт, уточнява типичните изисквания за участие в този курс за най-често предлаганите квалификации. Кандидатите с алтернативни квалификации могат да поискат да се допитат до съответните екипи за приемане преди кандидатстване, независимо дали тяхната квалификация е приета за приемлива. За по-рядко срещани квалификации това ще бъде преценявано за всеки отделен случай в консултация с преподавателя по академични приеми.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

At Aston business School it’s our ambition to help you make the most of yours. Our MSc and MBA portfolio has been designed in close partnership with business and industry in the UK and internationally ... Научете повече

At Aston business School it’s our ambition to help you make the most of yours. Our MSc and MBA portfolio has been designed in close partnership with business and industry in the UK and internationally, giving you an ideal platform on which to build you future career. Impressive accreditation, a worldwide reputation and staff who can pass on the benefit of genuine commercial experience will enhance your prospects and progression. Our course structures enable you to gain the skillsets needed to succeed in today’s competitive workplace, such as negotiation, communication, leadership, teamwork and innovative thinking. It is skills such as these that keep our graduates highly sought after by some of the world’s leading organisations. Innovative, grounded and relevant, the breadth of courses and diversity of the student community will give you a rounded, international perspective, making you ready for life at the forefront of business. For full details visit www.aston.ac.uk/abs. Свиване