изпълнителен магистърска степен по бизнес администрация (EMBA)

Общ преглед

Описание на програмата

Карането на бърз растеж в Азия и големи очаквания за продължаване на просперитета, SMU EMBA е проектирана специално за глобалната старши лидера, който се интересува в бизнес иновациите и растежа. С входове от над 100 лидери в Азия, нашата учебна програма интегрира и изпитани практики с развиващите се принципите и нюансите на региона. Тя има за цел също така да шофирате личния си растеж чрез високи постижения в лидерство, знания и прилагане. Научи интерактивно в динамичен град кампус в Сингапур с учебни работи последователно в САЩ, Индия и Китай, SMU EMBA е наистина глобален образование, което изважда на съвременния лидер в теб - човек, който е практичен, световен и социално съзнание.

Изисквания за прием

  • Доказвам изключителен потенциал за лидерство, силни умения за управление и интелектуалния капацитет, необходим, за да завършите нашата строга програма.
  • Бакалавърска степен или еквивалентна на професионална квалификация.
  • Предложени 10 години трудов стаж.
  • GMAT или SMU Допускане Test.

Такси

Таксата за заявление е S двеста щатски долара включително GST (невъзвръщаем)

Обучение Fee

Общият таксата е S $ 109.500 включително стоките и услугите Tax (GST). Такса за обучение включва учебни материали, храна по време на жилищни сегменти и настаняване в САЩ, Индия и Китай.

Таксите (след GST) са платими, както следва:

  • 1-во плащане на S $ 10,000 след приемане
  • 2-ро плащане на S $ 33 000 от 31 Март
  • 3-то плащане на S $ 33 000 от 30 септември
  • 4-то плащане на S $ 33 500 от 31 яну

Други разходи, изключени от програмата и да се поемат от участниците: самолетните билети и настаняване в Сингапур.

Последна актуализация Юни 2017

За учебното заведение

A premier university in Asia, the Singapore Management University (SMU) is internationally recognised for its world-class research and distinguished teaching. Established in 2000, SMU’s mission is

A premier university in Asia, the Singapore Management University (SMU) is internationally recognised for its world-class research and distinguished teaching. Established in 2000, SMU’s mission is Свиване

Акредитации

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited