2 Задочни програми MBA Програми в Технологични изследвания 2024

Филтри

Филтри

  • Задочни програми MBA
  • Технологични изследвания
Области на обучение
  • Технологични изследвания (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Задочни програми MBA Програми в Технологични изследвания

MBA е кратък за магистър по бизнес администрация и е следдипломна квалификация, която обикновено се фокусира върху управлението на бизнеса. Придобиването на тази степен на непълно работно време може да отнеме повече време, но често е по-лесно за бюджет.

Какво е MBA за почасова работа в технологичните изследвания? Тази степен може да помогне на учениците да напреднат в текущата или желаната кариера до ниво на средно или висше ръководство. Изследваната технология често е смесица от установени практики и нови компютърни програми. Управлението на софтуер, дизайнът и архитектурата са някои общи курсове в тази степен, така че често се предпочита твърд фон в компютърната наука.

Някои умения, които можете да научите по време на тази програма, включват основно отстраняване на проблеми, как да използвате финансов софтуер и организация. Отстраняването на неизправности и познаването на различни софтуерни пакети могат да ви помогнат с всяка от вашите ежедневни технологични дейности. Организацията може да ви помогне да бъдете по-ефективни с времето и ресурсите си.

За да разберете размера на вашия бюджет, разберете какви книги и инструменти ще трябва да закупите заедно с разходите за обучение. Това може да варира в различните училища, затова опитайте да научите колкото можете, преди да финализирате записването си.

Просто изучаването на технологиите може да ви донесе позиция на входа на ниво, работеща с компютърен хардуер или софтуер, но MBA означава, че можете да преминете към управленска роля. Технологията за обработка е важна за всеки бизнес, който иска да расте на цифров пазар. Някои заглавия за работа, които да търсите, включват директор на информационни системи, ръководител на проекти и главен технологичен директор. С MBA е възможно да продължите да напредвате в текущата си работа.

Училищата по цял свят обикновено предлагат степени в технологичните проучвания. За да намерите този, който е подходящ за вас, помислете дали искате да се преместите в друга държава или да учите у дома. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.