Keystone logo

7 Задочни програми MBA Програми в Управленски науки Мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

 • Задочни програми MBA
 • Управленски науки
 • Мениджмънт
Области на обучение
 • Управленски науки (7)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Задочни програми MBA Програми в Управленски науки Мениджмънт

  След придобиването на бакалавърска степен, много хора избират да следват магистърска степен по бизнес администрация, за да им дадат предимство на днешния конкурентен пазар на труда. MBA осигурява знания в управлението и експлоатацията на бизнеса и може да бъде изучавана на непълно работно време, което позволява на студентите да получат трудов стаж по време на обучението си.

  Какво представлява мениджмънта на MBA на непълен работен ден? Независимо колко велик е неговият продукт или услуга, бизнесът никога няма да успее, ако не бъде управляван правилно. MBA в мениджмънта обучава студентите да разбират различните аспекти на бизнес операциите, включително маркетинг, финанси, икономика, стратегия и анализи, като отделят специално внимание на осигуряването на здрава основа в най-добрите управленски практики и лидерски умения.

  Практическите знания, придобити в бизнес операциите, помагат на завършилите да успеят в кариерата си от първия ден. Също толкова ценни са умерените умения, като комуникация и анализ, които помагат на завършилите да се развиват във всички аспекти на живота. Тези умения са и гръбнакът на силна управленска стратегия.

  Обучението и таксите за MBA ще варират значително в зависимост от това кое университетско, колежно или бизнес училище е избрано. Това е един от многото фактори, които бъдещите студенти трябва да проучат, преди да изберат конкретна програма. Най-добре е да се свържете директно с офиса за приемане за повече информация относно разходите.

  Избирайки тази специализация, завършилите с магистърска степен по мениджмънт в мениджмънта се оказват добре подготвени да влязат директно в ръководна длъжност след завършване на курса. Тези позиции могат да бъдат във финансовия отдел, маркетинговия отдел, работещи в продажбите / развитието на бизнеса или в стратегиите и операциите. Титлите за работа могат да включват маркетинг мениджър, ръководител на дейност или финансов анализатор. Завършилите могат да имат и необходимите инструменти за започване на собствен бизнес.

  Има възможности за изучаване на MBA по мениджмънт в страните от целия свят. Онлайн дипломите също са популярни, тъй като позволяват допълнителна гъвкавост и студентите могат да учат в международни институции без да се налага да се преместват. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.