1 Задочни програми MBA Програми в Международна бизнес администрация в Банкок, Тайланд за 2024

Филтри

Филтри

  • Задочни програми MBA
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес администрация
  • Международна бизнес администрация
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Задочни програми MBA Програми в Международна бизнес администрация

    Банкок е един от най-добрите места, за да направите вашите изследвания в Тайланд. Банкок има хладно атмосфера за правене на Вашите лични проучвания не се забравя отлични университети като Kasetsart University че домакините.

    Международна бизнес администрация включва помага на компаниите да се научат как да се организира и управлява персонала си и операции, за да се постигнат определени цели. Учениците в тези образователни програми могат да се научат да поемат по международна перспектива, докато проучване на бизнес теми, като счетоводство, маркетинг, и лидерство.

    Тайланд (ประเทศไทย), официално Кралство Тайланд (ราช อาณาจักร ไทย) е държава в Югоизточна Азия с бреговете на Андаманско море и залива на Тайланд. В столицата Банкок е в началото на много посетители "маршрути, и докато един модерен град, той има богато културно наследство.

    Задочни и вечерни програми MBA са отличен вариант на следдипломно образование. Разработен специално за работещи професионалисти, този тип програми обикновено предлага по-гъвкаво разписание за обучение в сравнение с редовните програми.