Keystone logo

6 Задочни програми MBA Програми в Управленски науки Международен мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

 • Задочни програми MBA
 • Управленски науки
 • Международен мениджмънт
Области на обучение
 • Управленски науки (6)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Задочни програми MBA Програми в Управленски науки Международен мениджмънт

  MBA на непълно работно време е начин да спечелите напреднала степен, без да се жертвате толкова много време от текущата си работа. Ако нямате нищо против да отнеме повече време, за да завършите програмата, това може да бъде добра опция за разпространение на вашето време и пари.

  Какво представлява MBA в международен план? Тази програма обикновено се фокусира върху начина, по който фирмите могат да се справят в глобален пазар, като същевременно запазят местното значение. Някои програми изискват само бакалавърска степен, но други изискват няколко години трудов стаж. Курсовете, които може да предприемете, включват междукултурна комуникация, управление на финансовите ресурси, корпоративно финансиране, количествени методи и управление на иновациите. Можете също да изберете да се фокусирате върху определена международна област, като Европа или Азия.

  Има множество умения, които можете да придобиете по време на тази образователна програма, включително управление на времето, лидерство и комуникация. Управлението на времето ви може да направи ежедневните ви дейности по-ефективни, докато комуникацията и лидерството могат да ви дадат увереност в социалните настройки.

  Работата по диплома за частно обучение може да струва по-малко на всеки семестър поради закупуването на по-малко книги и регистрацията за по-малко класове, но всяко училище изисква различни разходи. За да определите колко пари ще имате нужда, трябва също да прецените цената на пътуването за всички класове, които не можете да използвате онлайн.

  Международна програма за управление може да ви подготви за различни кариери. Някои длъжности, които трябва да се търсят, включват финансов анализатор, търговски специалист и външен служител. Фирмите, които наемат завършили MBA, са акции, банки и други финансови институции. Благодарение на международния фокус е възможно да се намери работа в почти всяка страна.

  Като международен предмет, програмите на MBA в международното управление могат да бъдат намерени в целия свят. С много училища, предлагащи онлайн опции, отделете време, за да определите какво работи най-добре за вашия начин на живот. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.