3 Задочни програми MBA Програми в Международен бизнес 2024

Филтри

Филтри

  • Задочни програми MBA
  • Бизнес проучвания
  • Международен бизнес
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Задочни програми MBA Програми в Международен бизнес

Магистър по бизнес администрация на непълно работно време е напреднала степен, която демонстрира компетентност в управлението на бизнеса и се осъществява за по-дълъг период от време от традиционния MBA. Междинният MBA може да бъде идеален за студенти, които не могат да посещават университета на пълен работен ден.

Какво представлява MBA в международен бизнес? Тази програма се съсредоточава върху специфичните предизвикателства и умения, необходими за работа в международна среда, независимо дали в компания, неправителствена организация или правителствена агенция. Някои курсове, които един студент, преследващ МВА в международния бизнес, може да очаква да завърши включват общество и отговорност, комуникационни технологии и етика на управлението. Тези курсове могат да завършат с магистърска теза или друга окончателна оценка.

Студентите, които вземат мениджмънт по непълно работно време в международния бизнес, могат да научат умения като управление на проекти, изграждане на екип и счетоводство. Тези умения могат да бъдат полезни както в офиса, така и извън него и могат да помогнат на студентите да се движат по-бързо на корпоративната стълба.

Разходите за магистърска степен по мениджмънт в международния бизнес ще варират в зависимост от институцията, предлагаща степента и формата на дипломата, традиционни или онлайн. Учениците трябва да потърсят многобройни програми, преди да се ангажират с едно.

MBA в международен бизнес е предназначена да направи завършилите конкурентоспособни във всяка международна компания, неправителствена организация или правителствена агенция, която съответства на техните кариера цели. Физическите лица могат да очакват голямо търсене като международен счетоводител, международен консултант по управление или директор за развитие на бизнеса. Тези позиции стават все по-конкурентни, но напредналата степен може да помогне на кандидата да се открои в купчината.

Магистър по бизнес администрация в международни бизнес програми се предлагат по целия свят и често могат да бъдат завършени онлайн. Онлайн класовете могат да бъдат особено подходящи за студенти на непълно работно време, които имат много отговорности извън училище. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.