4 Задочни програми MBA Програми в Маркетинг 2024

Филтри

Филтри

  • Задочни програми MBA
  • Маркетингови науки
  • Маркетинг
Области на обучение
  • Маркетингови науки (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Задочни програми MBA Програми в Маркетинг

    Магистър по бизнес администрация на непълно работно време е степен, която често се търси от студенти, които желаят да продължат кариерата си с висше образование. Програмата за работа на непълен работен ден е полезна за тези, които трябва да завършат образованието си по-бавно, като същевременно управляват и други отговорности.

    Какво представлява мениджмънта на MBA на непълен работен ден? Един MBA може да бъде преследван във всякакъв вид специалности и преследван в много различни форми. MBA, специализирана в маркетинга, е програма, насочена към брандинг, реклама и потребителски отношения. Като се има предвид днешния пазар, акцентът може да бъде поставен върху онлайн маркетинга и използването на социални мрежи в продажбите, промоциите и придобиването на клиенти. В допълнение към темите за електронния маркетинг, курсовата работа може да включва класове като поведение на купувача, международен маркетинг или потребителски изследвания.

    Много хора се занимават с MBA по мениджмънт в областта на маркетинга, поради ползите за кариерното развитие. Студентите могат да очакват да научат умения като мениджмънт, пазарен анализ и потребителски отношения. Те могат да бъдат полезни както за работната сила, така и за реалния свят.

    Цената на MBA в маркетинга варира в различните институции. Повечето програми за непълно работно време ще отнеме две до четири години. Студентите се съветват да направят задълбочени изследвания, преди да изберат програма.

    MBA в маркетинга демонстрира компетентността на отделния човек на изпълнително ниво. Тази степен има и предимството да бъде ценна в повечето отрасли. Кандидатите с MBA в маркетинга често се оказват квалифицирани за позиции като маркетинг директор, мениджър продажби или специалист по връзки с обществеността. Организациите с нестопанска цел, държавните агенции и търговските дружества наемат специалисти по маркетинг, за да помогнат за постигането на техните организационни цели.

    Час-време Магистър по бизнес администрация в маркетинг степени се предлагат онлайн и като традиционни степени в различни институции в национален мащаб. Онлайн опциите могат да бъдат особено полезни за студентите, които трябва да продължат образованието си на непълно работно време. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.