1 Задочни програми MBA Програми в Управленски науки в Испания за 2024

Филтри

Филтри

  • Задочни програми MBA
  • Испания
  • Управленски науки
Области на обучение
  • Управленски науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Задочни програми MBA Програми в Управленски науки

    Студентите, които работят в сфера на организационен мениджмънт, могат да разгледат програми MBA по мениджмънт. Тези програми са за степен „магистър“ и тук се изучават счетоводство, маркетинг, бизнес право, логистика, комуникации, разрешаване на конфликти, етика, лидерство и връзки с обществеността.

    Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

    Задочни и вечерни програми MBA са отличен вариант на следдипломно образование. Разработен специално за работещи професионалисти, този тип програми обикновено предлага по-гъвкаво разписание за обучение в сравнение с редовните програми.