1 Задочно обучение Задочни програми MBA Програми в Бизнес проучвания в Окланд, Нова Зеландия за 2024

Филтри

Филтри

  • Задочни програми MBA
  • Бизнес проучвания
  • Задочно обучение
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Задочно обучение Задочни програми MBA Програми в Бизнес проучвания

    Бизнес изследванията са академична област, при изучаване на която студентите придобиват знания и умения, които се изискват за професионална реализация в сфера на бизнеса. Тук може да се изучават такива дисциплини като финанси, счетоводство, икономика, организационни изследвания, бизнес етика и маркетинг.

    Нова Зеландия е държава на зашеметяване и разнообразна природна красота. Kiwi не са само един от националните символи - останалите са на сребро папрат листа и Кору - но и името новозеландците обикновено се наричат. Чуждестранните студенти ще трябва да плащат пълните такси за обучение и собствените си разходи за живот, докато учи в New Zealand институция.

    Задочни и вечерни програми MBA са отличен вариант на следдипломно образование. Разработен специално за работещи професионалисти, този тип програми обикновено предлага по-гъвкаво разписание за обучение в сравнение с редовните програми.

    Задочното обучение позволява на човек да получи степен или квалификация, дори ако не може да посещава училище на пълен работен ден. Човек може да учи със собствено темпо, като постепенно натрупва кредити, които се зачитат за окончателна квалификация.