Keystone logo

51 Задочни програми MBA Програми в Бизнес проучвания 2024

Филтри

Филтри

  • Задочни програми MBA
  • Бизнес проучвания
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (51)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Задочни програми MBA Програми в Бизнес проучвания

За много студенти най-трудната част от записването в магистърската програма е балансирането на техните работни места и семейства с тяхното образование. Мениджмънт на непълно работно време може да позволи на студентите да продължат образованието си и да получат експертни познания в избраната от тях кариерна област, без да жертват други области от живота си.

Какво представлява мениджмънта на MBA в бизнес-проучванията? Обикновено, за да дадат на студентите задълбочено разбиране за начина, по който фирмите функционират на всяко ниво, този тип програми обикновено използват курсове, насочени към теми като маркетингови техники, бизнес стратегии, изпълнение и финансиране. Студентите обикновено се учат как да навигират сложни бизнес политики, като взимат курсове по теория на управлението. Няколко курса за общо образование, като счетоводство и писане, също могат да бъдат включени, за да се завършат знанията на студентите за бизнес света.

Студентите обикновено развиват няколко основни умения, докато са записани в MBA по мениджмънт в бизнес проучвания. Лидерските умения биха могли да направят студентите силни кандидати за промоции за работа в бъдеще и аналитичните умения могат да им помогнат да се ориентират в света на бизнеса. Силната компетентност в комуникацията може да помогне на студентите както в професионалния, така и в личния им живот.

Разходите за програма за MBA на непълно работно време варират в университетите. Всяко училище има свои собствени такси за обучение и фактори като класа местоположение също може да се отрази на цената.

С магистърска степен по бизнес администрация, студентите обикновено се квалифицират за разнообразна кариера. Много от тях работят като предприемачи и създават свои собствени компании. Други предпочитат да заемат позиции като бизнес анализатори или консултанти. За тези, които се радват на креативни работни места, кариери като маркетинг мениджъри или рекламни мениджъри може да са на разположение. Студентите, които предпочитат да работят с номера, понякога намират работа като мениджъри на компенсации, финансови съветници или анализатори на данни.

По целия свят университетите улесняват достъпа на студентите до висшето образование чрез онлайн курсове. Макар че MBA на непълно работно време обикновено се предлагат както онлайн, така и в университета, приемането на онлайн класове обикновено дава на студентите по-голяма гъвкавост. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.