Двойна диплома Програми в Журналистика и масова комуникация в Полша за 2024

Филтри

Филтри

  • Двойна диплома
  • Журналистика и масова комуникация
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)Бизнес проучвания (0)Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)Здравни грижи (0)Наука за храните и напитките (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Двойна диплома Програми в Журналистика и масова комуникация

Медийните изследвания могат да преподават различни начини, като например фотография, печат, видео или аудио, за да предоставят информация на аудитория. Той може да включва концепции от различни дисциплини като комуникации, технологии и маркетинг.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

Двойната степен позволява на студентите да завършат две различни образователни програми едновременно. Програмите за двойни дипломи стават напоследък популярни между студентите, които искат максимално да разширят уменията си и да подобрят шансовете си на пазара на труда.