MBA за 1 година Програми в Финанси и икономика в Сингапур за 2024

Филтри

Филтри

  • MBA за 1 година
  • Сингапур
  • Икономически изследвания
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)Бизнес проучвания (0)Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)Здравни грижи (0)Наука за храните и напитките (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

MBA за 1 година Програми в Финанси и икономика

A финанси и икономика програма е насочена към студенти, които искат да получат цялостна образование в областта на финансите. Всяка програма ще варира, но много от тях се фокусира върху инструменти за анализ и как те се прилагат в бизнеса.

Singapore (新加坡) е град-държава в Югоизточна Азия. Основана като британска колония търговия през 1819 г., след обявяването на независимост тя се превърна в една част на света "е най-проспериращите страни и се гордее света " най-натоварените пристанище ите. Сингапур има шест национални университети и обикновено се възприемат положително и привлича обменя студенти от всички краища на света.

Студентите, които получават 1 година MBA, могат да бъдат оборудвани с необходимите знания и умения, за да постигнат управленски позиции в бизнеса. Програмата за магистърска степен по бизнес администрация обикновено съчетава класическата работа с индивидуалното обучение за лично развитие.