На територията на колежа MBA за 1 година Програми в Международен мениджмънт в Варшава, Полша за 2024

Филтри

Филтри

  • MBA за 1 година
  • Управленски науки
  • На територията на колежа
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)Бизнес проучвания (0)Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)Здравни грижи (0)Наука за храните и напитките (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

На територията на колежа MBA за 1 година Програми в Международен мениджмънт

Варшава столицата и най-големият град на Полша се смята за основна туристическа атракция, икономически център и образователен център. Градът е заредена с природна красота и е идеална образователна център за любителите на природата. Тя също има институции, които предлагат градуса в различни области на висшето образование.

Ако имате академичен или професионален опит в сродна сфера, може да обмислите курс по международно управление. Тези програми осигуряват задълбочено изучаване принципите на мениджмънт във връзка с глобалните им приложения. Като се вземе под внимание, че знанията за управление имат широко приложение, с такова образование студентите имат широки перспективи за професионална реализация.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

Студентите, които получават 1 година MBA, могат да бъдат оборудвани с необходимите знания и умения, за да постигнат управленски позиции в бизнеса. Програмата за магистърска степен по бизнес администрация обикновено съчетава класическата работа с индивидуалното обучение за лично развитие.

Обучението в кампуса се отнася до лично посещаване на уроци. Това обикновено включва ходене на традиционни класове и лекции, участие в групови дейности и лично ангажиране с преподаватели и връстници. Обучението в кампуса също често включва достъп до лаборатории, библиотеки и други ресурси в кампуса, като студентски клубове, офиси за кариерни услуги и центрове за отдих.