1 MBA за 1 година Програми в Управленски науки в Париж, Франция за 2024

Филтри

Филтри

  • MBA за 1 година
  • Франция
  • Управленски науки
  • Париж
Области на обучение
  • Управленски науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MBA за 1 година Програми в Управленски науки

    Париж е най-гъсто населеният град на Франция и на нейния капитал. Той има над 2 милиона жители. Тя е домакин на водещи центрове на живот и изкуствата в Европейския регион. Като дом на най-голям брой високо образовани хора, Париж има няколко престижни университети във Франция.

    Студентите, които работят в сфера на организационен мениджмънт, могат да разгледат програми MBA по мениджмънт. Тези програми са за степен „магистър“ и тук се изучават счетоводство, маркетинг, бизнес право, логистика, комуникации, разрешаване на конфликти, етика, лидерство и връзки с обществеността.

    Франция в момента е сред 20-те най-добре представящите се страни от гледна точка на икономиката, поради отличното им ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Повечето от университетски курсове по обучение на френски език. Франция има 60 100 обществени и частни университети.

    Студентите, които получават 1 година MBA, могат да бъдат оборудвани с необходимите знания и умения, за да постигнат управленски позиции в бизнеса. Програмата за магистърска степен по бизнес администрация обикновено съчетава класическата работа с индивидуалното обучение за лично развитие.