1 Задочно обучение MBA за 1 година Програми в Бизнес администрация в Манама, Бахрейн за 2024

Филтри

Филтри

  • MBA за 1 година
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес администрация
  • Задочно обучение
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (1)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      Задочно обучение MBA за 1 година Програми в Бизнес администрация

      Манама е ключов финансов център в Бахрейн. Най-важното е, че този град е дом на различни колежи, училища и университети, като Бахрейн институт на банковото дело и финансите, Delmon University, Applied Science University и много други.

      Бизнес администрация се занимава с дейностите, които трябва да бъдат завършени, за да се поддържа определено ниво на операции в една организация. Студентите, изучаващи тази област може да научи за управление, вземане на решения, финанси, маркетинг и производителността.

      Бахрейн е в състояние да включи същата образователна система, подобно на Европейския да се подобри качеството на висшето образование сред студентите в страната. Те също имат образователни програми за обмен с други студенти в света. Това даде възможност на своите университетски институции да предлагат на международно приетите образование.

      Студентите, които получават 1 година MBA, могат да бъдат оборудвани с необходимите знания и умения, за да постигнат управленски позиции в бизнеса. Програмата за магистърска степен по бизнес администрация обикновено съчетава класическата работа с индивидуалното обучение за лично развитие.

      Задочното обучение позволява на човек да получи степен или квалификация, дори ако не може да посещава училище на пълен работен ден. Човек може да учи със собствено темпо, като постепенно натрупва кредити, които се зачитат за окончателна квалификация.