EMBA за 1 година Програми в Бизнес в Обединени Арабски Емиерства за 2024

Филтри

Филтри

  • EMBA за 1 година
  • Обединени Арабски Емиерства
  • Бизнес проучвания
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)Бизнес проучвания (0)Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)Здравни грижи (0)Наука за храните и напитките (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

EMBA за 1 година Програми в Бизнес

Бизнес изследванията се отнасят към сфера дисциплини, които включват изучаване на финанси, маркетинг, лидерство и управление на парични средства. Такива дисциплини може да се изучават като част от по-обширна програма и подготвят студентите за бизнес кариера.

Обединените арабски емирства е федерация от седемте емирства в източната част на Арабския полуостров, на входа на Персийския залив. Голяма част от работната сила в ОАЕ са чуждестранни емигранти - по този начин населението грим страната "и е толкова разнообразна, с гражданите Emirati са малцинство в собствената си страна.

1-годишният ЕМБА е гъвкава програма за професионалисти в бизнеса, които искат да продължат кариерата си чрез напреднала степен. Учениците на изпълнителен магистър по бизнес администрация могат да изберат да се съсредоточат върху специализации, които отговарят на техните конкретни цели.