1 На територията на колежа EMBA за 1 година Програми в Бизнес администрация в Берн, Швейцария за 2024

Филтри

Филтри

  • EMBA за 1 година
  • Швейцария
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес администрация
  • На територията на колежа
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (1)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      На територията на колежа EMBA за 1 година Програми в Бизнес администрация

      Берн е символ на Университета на Берн и Университета за приложни науки. Можете да намерите почти всичко там, включително и някои институти, които са известни по целия свят за приноса им към организации като NASA, ESA, болници и т.н.

      Бизнес администрация се занимава с дейностите, които трябва да бъдат завършени, за да се поддържа определено ниво на операции в една организация. Студентите, изучаващи тази област може да научи за управление, вземане на решения, финанси, маркетинг и производителността.

      Швейцария (на немски: Schweiz, френски: Suisse, италиански: Svizzera, Romansch:. Svizra Швейцария има някои от universites световно известни като ETH в Цюрих, EPFL в Лозана, IHEID в Женева, университета в Лозана или университета в Санкт Гален. Имайте предвид, че "е много по-добре да говорят на местния език, така че ако можете да 'т се говори нито френски, немски или италиански език, по-добре отидете за езиков курс първо.

      1-годишният ЕМБА е гъвкава програма за професионалисти в бизнеса, които искат да продължат кариерата си чрез напреднала степен. Учениците на изпълнителен магистър по бизнес администрация могат да изберат да се съсредоточат върху специализации, които отговарят на техните конкретни цели.

      Обучението в кампуса се отнася до лично посещаване на уроци. Това обикновено включва ходене на традиционни класове и лекции, участие в групови дейности и лично ангажиране с преподаватели и връстници. Обучението в кампуса също често включва достъп до лаборатории, библиотеки и други ресурси в кампуса, като студентски клубове, офиси за кариерни услуги и центрове за отдих.