Наш Global MBA е програма, на пълно работно време следдипломна че дава представа за някои от най-новите и най-иновативните области на управление на бизнеса, и се фокусира конкретно върху обучението студентите да оценят, приемам и се адаптира към различни бизнес и културни среди, които ги подготвят за живота на решения решения и лидерство.

С цел да направят ученето далеч по-забързан, ангажирани и подходящо, академичната общност в SP Jain е преправен програмата Global MBA да се съсредоточи върху развитието на качества като глобална интелигентност, творчество и иновации, работа в екип, вземане на решения и комуникация умения, без компромис с технически познания.

Новата програма Global MBA включва няколко нови и иновативни допълнения, включително онлайн адаптивна система обучение, смесена форма на доставката разбира се и нов режещ ръб специализация в Consulting Management. Инвестиционно банкиране и Wealth Management ще се предлага като Global Finance, докато другите специализации в Global Logistics и Supply Chain, информационните технологии и съвременно Marketing продължат да бъдат предлагани.

Global MBA Акценти

  • 12-месечен пълно работно време курс за следдипломна квалификация
  • За професионалисти с над 3 години трудов стаж
  • Ранг сред водещите световни програми за MBA от Forbes (2013-2014) и Financial Times (2011 и 2012 г.)
  • Нова и подобрена учебна програма се фокусира върху повишаване на пригодността за заетост си в една глобална обстановка
  • Компонент предсрочно живот намалява времето, прекарано в класната стая учене "концептуални компоненти" Създаване на време за по-приложните на територията на колежа обучение
  • Australian степен
  • Информация за кариерата на услугите Офиси в 4 държави
  • Акредитиран от ABEST21, Япония

Процес на приемане

Тъй като това е следдипломна програма, магистърска степен, кандидатът трябва вече да е завършил университета, за да се прилага. Предимство се дава на тези, които имат съответни допълнителни следдипломни квалификации.

Кандидатът трябва да има минимум три години на пълен работен ден трудов стаж.

Кандидатите трябва да са завършили средното си образование на английски език. Ако е необходимо, кандидатите може да се наложи да се осигури оторизиран изявление, потвърждаващо това.

Програма с обучение на:
  • Английски
Този курс е Редовно обучение
Duration
Редовно обучение
Price
- Налични стипендии: https://www.spjain.sg/programs/postgraduate/scholarships