Пълен работен ден MBA

Общ преглед

Описание на програмата

Едногодишната MBA Trinity е повече от програма за обучение - това е смяна на игри. Независимо дали искате да проследите текущата си кариерна траектория или да завъртите в съвсем нова посока, Trinity MBA определя учебно пътуване, което помага на учениците да достигнат своя потенциал. Едногодишната програма е интензивна и възнаграждаваща година на обучение.

Трите ни основни области на върхови постижения са:

 • Обучение на живо
 • ръководство
 • Международен фокус

Нашата глобална общност от студенти научава авангардни техники за управление в реалния свят както от водещи изследователи, така и от високоефективни бизнес мениджъри. Нашият глобален обхват е очевиден в класната стая; нашите студенти са невероятно разнообразни и преподавателският ни екип съответства на това ниво на многообразие.

акредитация

Trinity Business School се признава от следните престижни международни акредитиращи органи: Асоциация на MBAs (AMBA) и EQUIS (Европейската система за подобряване на качеството). Това ни поставя сред първите 1% от бизнес училищата в световен мащаб.

 • Обучение на живо

Trinity MBA се откъсва от традиционния подход. Ние се фокусираме върху Live Action Learning - да ви вкараме в истински компании с реални проблеми. Извеждайки ви извън зоната си на комфорт, вие ще надграждате наученото в класната стая и ще я прилагате при реални бизнес проблеми.

Ще предприемете три фирмени проекта в редица отрасли по цялата програма; всеки се справя със специфични стратегически бизнес въпроси. Работейки в групи, ще проведете анализ на проблемите, ще създадете стратегия и ще предоставите решения директно на висшите заинтересовани страни на всяка компания. На всеки етап ще бъдете подкрепяни от преподаватели, индивидуални и екипни тренировки и различни семинари за умения.

 • Развитие на лидерски умения

Лидерството и професионалното развитие е неразделна част от MBA Trinity. Индивидуалното и екипно коучинг, семинари и лекции за гостите в индустрията се провеждат непрекъснато по време на цялата програма. Три отделни модула за обучение за лидерство предоставят инструментите за развитие на вашия личен стил на лидерство, самосъзнание и знания. Trinity MBA стартира с уникална индукционна седмица в графство Майо, Ирландия. Напълно потапящо, селско и офлайн преживяване, вие ще започнете своето пътуване за лидерство и професионално развитие и изковавате връзки със съучениците си.

 • Международен фокус

Нашите студенти и преподаватели по MBA са силно международна и разнообразна общност. Вашите съученици ще имат успех и ще дойдат от всички краища на света. Ние вграждаме глобален фокус във всичко, което правим - от модулите, които доставяме, до глобалния наличен опит. В Южна Африка, Бразилия и Белгия има триседмични международни избори за пребиваване, които оживяват обучението в клас.

местоположение

Trinity Business School се намира в сърцето на Trinity College в Дъблин, най-старият и престижен университет в Ирландия, в центъра на Дъблин; жив център за глобален бизнес. Нашата нова съвременна сграда е дом на съоръжения от световна класа и международен факултет, фокусиран върху основните ни ценности на съвременното управление, устойчивост и етично лидерство.

Основна статистика

 • 48% основно увеличение на заплатата след MBA
 • 2,5 години възвръщаемост на инвестицията
 • 48% от завършилите са променили страната на заетост
 • 88% заети 3 месеца след дипломирането

Процесът на кандидатстване

Ние възприемаме цялостен подход за оценка на заявленията. Заедно с вашия професионален опит и академични данни, ние искаме да научим повече за вас и вашите цели чрез процеса на кандидатстване.

Изисквания за вход

 • Бакалавърска степен или еквивалент
 • Минимум 3 години професионален или мениджърски трудов стаж
 • Предпочитан минимален GMAT резултат от 550 или еквивалентен GRE резултат *
 • Доказателство за владеене на английски език, ако английският не е вашият роден език

129157_business-792113_960_720.jpgkaboompics / Pixabay

Как да кандидатствам:

Попълнете онлайн формуляра за кандидатстване онлайн , приложете своята подкрепяща документация (CV, преписи, GMAT) и отговорете на три въпроса за есе.

стипендия

Кандидатите за самофинансиране се препоръчват да кандидатстват за стипендия, като изтеглят формуляра от секцията такси и стипендии на уебсайта на Trinity MBA и качват попълнения формуляр във вашата онлайн форма за кандидатстване. tcd.ie/business/mba

Моля, свържете се с нас за повече подробности или ни изпратете вашето CV, за да разгледаме предварително заявление.

имейл: TheTrinityMBA@tcd.iePhone: 353-1-896-4867

Последна актуализация Ян. 2020

За учебното заведение

Our graduates benefit from having earned a cutting edge business degree from a university that is both well-known and highly ranked across the world. Trinity is ranked 1st in Ireland and among the top ... Научете повече

Our graduates benefit from having earned a cutting edge business degree from a university that is both well-known and highly ranked across the world. Trinity is ranked 1st in Ireland and among the top global universities. Свиване