Нагоре Международен MBA

Общ преглед

Описание на програмата

НАГОРЕ международен MBA

Бъкингамшир Нов Университет Международен MBA е магистърска степен за тези, които притежават бакалавърска степен и следдипломна диплома и желаят да придобият майсторство в областта на бизнес администрацията на световния пазар. Студентите ще развият умения в областта на анализа и критичната оценка; способността да се анализира информацията и да се решават сложни проблеми; да мислят стриктно и независимо и да прилагат тези умения в избраната от тях професионална сфера на едно предприятие.

Съдържание на курса / Описание

Ниво 7 Диплома по стратегическо управление и лидерство (8 единици) (120 кредита)

 • Развитие като стратегически мениджър
 • Водещ проект за стратегическо управление
 • Финансиране за мениджъри
 • Стратегически маркетинг
 • Стратегическа насока
 • Стратегическо планиране
 • Управление на ефективността на екипа за поддръжка на стратегията
 • Управление на информацията и вземане на стратегически решения

Международен магистър (MBA), награден от новия университет в Бъкингамшир , Великобритания (3 единици) (60 кредита)

 • CW1 - Научно предложение
 • CW2 - Изследователски методи
 • Проект CW3 - IMBA

ИЗПЪЛНИТЕЛНА МАБА В 10 МЕСЕЦА

Изпълнителен MBA:

Изпълнителният MBA е 10-месечна програма, предлагана от Cromwell UK. Насочвате ли се към една прекрасна кариера с изключителни възможности в бъдеще? Ако да, програмата Cromwell UK Executive MBA ще предложи безценни уроци в управлението. Допустимостта за Изпълнителен MBA е минимум 5 години трудов стаж. Това е чудесна възможност да придобиете бизнес и лидерски умения и да се подготвите за едно прекрасно бъдеще. За разлика от MBA на пълно работно време, където се намират по-млади и неопитни студенти, една Executive MBA програма е специално разработена за професионалисти, които имат минимум 5 години трудов стаж. Така че, ако имате интерес да развиете управленските си познания и да задълбочите познанията си за бизнеса, се свържете с нас, защото сме си сътрудничили с водещи университети в Обединеното кралство.

Нашето обучение:

Понастоящем предлагаме Executive MBA програма в Аман, Дубай, Шаржа и Абу Даби в ОАЕ. Искаме бъдещите ни поколения да овладеят своите умения и да се изправят пред конкурентния свят, докато успешно се справят с всяко предизвикателство. Едно от основните ползи, които ще получите от нашата програма е, че ще научите умения, които ще помогнат на вашия работодател да ви гледа и вие със сигурност ще спечелите вниманието на всички. Със сигурност ще бъдете признати за много по-добър лидер с по-добри умения в сравнение с други. Нашето обучение е проектирано по такъв начин, че да владеете умения, които ще ви помогнат да се откроите от другите.

Предимства на Executive MBA:

Със степен "Изпълнителен MBA" под колана си можете да увеличите позицията си от ръководител на екип, към някой, който може да участва в стратегическото мислене, да предприеме инициативи във вашата компания и да стане ключов служител на фирмата. Можем да ви уверим, че тази степен ще подготви пътя за огромна промяна в ролята ви в корпоративния свят.

Заключение:

Така че, по-зрелият начин за оценяване на Вашата стойност за компанията би бил завършването на програмата Executive MBA и възнаграждаването на вашата компания с вашите повишени познания и перспектива. Ако се интересувате, свържете се с нас днес!

Последна актуализация Септ. 2018

За учебното заведение

Cromwell UK International Education is a well-established education provider, offers a wide range of educational programmes in collaboration with leading universities in the United Kingdom. Cromwell’s ... Научете повече

Cromwell UK International Education is a well-established education provider, offers a wide range of educational programmes in collaboration with leading universities in the United Kingdom. Cromwell’s aim is to render the latest knowledge with best practices to mould the individual and society to be effective and efficient, to cope with the industrial and social challenges of the ever-changing world with positive values. Свиване