Модулна Executive MBA

Общ преглед

Описание на програмата

Въведение

С модулната Executive MBA , можете да създадете свой собствен MBA. Проучете, докато работите и работите върху амбициите си. Изберете MBA-заглавие с пълен MBA или следвайте един или няколко модула за бързо надграждане на вашите знания.

Каквото и да изберете, с модулната Executive MBA в Nyenrode ще работите върху личния си и професионален растеж и ще останете под контрола.

Създайте своя собствена MBA

Можете да следвате един или повече модули, като ви предоставя гъвкавост да избирате от три специализирани специализации. В зависимост от вашия интерес, инвестиция във времето и амбицията си, можете да изберете:

 • Пълна магистърска степен по бизнес администрация (състояща се от минимум 2 модула за специализация, 6 основни модула, международно пътуване и MBA дисертация)
 • един или няколко отделни модула на вашето желание
 • Лична и гъвкава МВА
 • Конфигурирайте своя собствена MBA, съдържаща 10 модула
 • Специално внимание към личния и професионалния растеж

Песни

Нашата модулна MBA означава, че сте на мястото на водача. Можете да изберете от модулите по-долу, за да създадете своя собствена MBA програма, отговаряща на вашите специфични изисквания и цели.

Проверете кои модули отговарят най-добре на вашата ситуация, за да извлечете максимума от вашите MBA проучвания при нас.

Ние ви предоставяме много опции: можете да следвате един модул, да подреждате няколко модула или да завършите десет от тях, за да формирате пълна MBA *. Чувствайте се свободни да се свържете с нашите съветници по програмата, за да обсъдите как можем да отговорим на вашите нужди.

* Прилагат се някои изисквания

Защо магистърска степен по бизнес специалност

Цифрово лидерство

Работите ли ежедневно в забързана среда с кратки срокове, различни интереси на ведомствата и ограничени бюджети? Вие не сте единственият. Въздействието на ИТ върху организациите е голямо и нараства. Тя събира много инвестиции, но те не винаги дават желаните резултати, а процесите на организационно развитие често са дълги и сложни. ИТ обаче дава възможност за нови организационни структури и бизнес модели; развитие на мрежи с партньори, по-тясна връзка, интерактивна връзка с клиенти и по-малко йерархични слоеве в бизнеса.

ИТ вече не е отделен отдел, а част от стратегията на организацията и затова изисква лидерство и предприемачество, за да остане пред конкуренцията. Премахвате ли пропастта между ИТ и бизнеса, като гарантирате успешното бъдеще?

Модулната Executive MBA в бизнеса

Модулната Executive MBA в бизнеса

 • 6 основни модула
 • 2 модула за специализация
 • 1 международно пътуване
 • тезата

Също така е възможно да се следват един или няколко модула поотделно.

Защо една магистърска степен по хранителни продукти

Има много предизвикателства пред хранителния сектор. За 80 години нашата планета ще има 11 милиарда души. Настоящите данни показват, че над половината от тях ще се борят за достатъчно храна. Светът изисква устойчив отговор на тази бременна тема, а компаниите в хранителния сектор трябва да поемат водеща роля. Налице е продължаваща тенденция в хранителната верига, където клиентът диктува все повече и повече от това, което се случва. В същото време, технологичният прогрес се движи при скорост на изкривяване. Тези промени предлагат възможности, но могат също така да изместят управляващата система.

В модулната Executive MBA на Nyenrode в областта на храните

За да постигнем това, ние не само събираме мениджъри, предприемачи и членове на управителните съвети от (агро) хранителния и хортистичния сектор - каним цялата верига: от агро до преработка / производство до търговия на дребно, включително недопустими партньори от веригата, като например сектора на комуналните услуги, парични заемодатели / инвеститори и транспорт.

Модулната Executive MBA в областта на храните

 • 6 основни модула
 • 2 модула за специализация
 • 1 международно пътуване
 • тезата

Също така е възможно да се следват един или няколко модула поотделно.

Защо магистърска степен по бизнес администрация?

В климат, където все повече и повече задачи се преместват от правителството към частни партии, способността ви да сътрудничите е един от основните фактори за успех. Вие оперирате в среда, в която се събират публични и частни партии, като например болници, строителни компании и компании за комунални услуги или неправителствени организации. Това изисква от вас да имате силни лидерски и предприемачески умения. Ние ви призоваваме непрекъснато да създавате ситуации, които ви стимулират да продължите да се развивате.

В тази MBA се фокусираме върху свързването на културните различия между публичния и частния сектор. Ние гарантираме, че имате текущи познания за развитието във вашата област и ще ви даде възможност да се превърнете в още по-силна връзка между многото заинтересовани страни в публично-частния сектор.

Моля, обърнете внимание, че пистата Public

Модулната магистърска програма по публична администрация

 • 6 основни модула
 • 2 модула за специализация
 • 1 международно пътуване
 • тезата

Също така е възможно да се следват един или няколко модула поотделно.

съдържание

Как работи?

 • Модулната Executive MBA програма на Nyenrode се състои от 10 модула, които можете да следвате всеки модул поотделно
 • Изберете модула, който е подходящ за вашата линия на работа
 • Изберете коя песен най-добре подхожда: Бизнес
 • След успешно завършване на модул получавате сертификат
 • За да получите магистърска степен по бизнес администрация, трябва да завършите минимум 2 модула за специализация, 6 основни модула, международното пътуване и MBA дисертацията

Шестте основни модула

 • Управление на промените и организационно развитие
 • Бизнес процеси и технологии
 • Риск и финанси
 • Пазар, право и етика
 • Лидерство и сътрудничество
 • Дигитална стратегия и трансформация

Специализирани модули

Във всяка от пистите ние предлагаме допълнителни модули за специализация. Изберете модулите, които най-добре отговарят на вашите нужди, за да придадете по-голямо внимание на вашата MBA.

Международно учебно пътуване

Международното пътуване е модул, който се занимава конкретно с глобализацията и предизвикателствата, които тя носи. Ние силно вярваме, че една програма за МВА, която е насочена към укрепване на лидерските умения на участниците, се нуждае от международен компонент, за да бъде част от учебната програма.

Ето защо, приемането на този модул е задължително, ако се обучавате за пълно MBA.

Теза

Завършвате програмата Executive MBA, като пишете дипломна работа. Вие избирате свой собствен практически проблем на управлението, който ще преведете в изследователско предложение. Ще преведете резултатите от вашите изследвания в практически съвети за вашата организация.

Допускане

За кого?

За да имате право на нашата модулна Executive MBA програма, трябва:

 • най-малко 5 години трудов стаж като (общ) ръководител или в влиятелна / стратегическа позиция
 • доказано минимално ниво на работа и / или образование
 • афинитет към работното поле на една от песните (Бизнес
 • достатъчно познания по английски език

Приложение

Отговаряте ли на изискванията и сте готови да започнете вашата MBA програма? Запиши се сега. След като бъде получена Вашата молба, ние ще Ви изпратим имейл с описание на това, което трябва да завършим Вашата регистрация.

Процедура за приемане

За да започнем обработката на молбата ви, са ни необходими следните документи:

 • Автобиография
 • Мотивационно писмо
 • Формуляр за кандидатстване
 • Копие от най-висока степен на диплома

интервю

Въз основа на вашите документи ще бъдете поканени на интервю. Това може да се случи в Nyenrode или чрез Skype. По време на тази среща обсъждаме вашата мотивация и взаимни очаквания. След тази среща ще решим дали отговаряте на изискванията.

Ако имате въпроси относно процеса на кандидатстване, моля свържете се с нас.

Лични съвети

По време на лична консултация, ние разглеждаме Вашата ситуация и кой маршрут ще отговаря най-добре на Вашите нужди. Чрез придобиване на поглед върху вашия професионален опит, личност, мотивация и способност за размисъл върху себе си, нашите съветници могат по-добре да ви помогнат да планирате обучението си.

Какви са разходите?

Вашата инвестиция за модулите е € 6,395. Въпреки това има няколко изключения. Модулът „Лидерство и сътрудничество” струва 7 595 евро, а международната пътуване струва 4,595 евро *, а модулът „Теза” струва 7,995 евро. Всички MBA модули са освободени от ДДС и цената включва достъп до всички физически и виртуални обекти на Nyenrode, както и храна и напитки в дните на курса. Настаняването в хотела не е включено в цената и може да се резервира отделно.

* Тази сума може да варира в зависимост от дестинацията и продължителността на пътуването.

Всички суми и срокове са индикативни (с изключение на допълнителните разходи, освен ако не е посочено друго) и подлежат на периодични промени.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Nyenrode Business Universiteit works on a sustainable future by stimulating our students and participants to grow into responsible leaders. We do so by offering them a combination of academic theory, ... Научете повече

Nyenrode Business Universiteit works on a sustainable future by stimulating our students and participants to grow into responsible leaders. We do so by offering them a combination of academic theory, practical relevance, and personal development. At Nyenrode, you learn to debate, convince and translate theory into practice. Nyenrode is the only private university in the Netherlands, founded in 1946 by business and for business. We have always been internationally oriented. Nyenrode is located in two iconic locations: Amsterdam and Breukelen. Свиване