Международни MBA - 12 месеца

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Защо Ротердамската MBA?

Нека холандското мислене кара кариерата ви напред.

Нашият международен MBA ви дава повече от нова линия на вашето резюме. Това ви дава професионален паспорт на кариерата, която искате, навсякъде по света.

Успехът в бизнеса изисква повече от познаването на фактите. Това отнема глобална перспектива, иновативен подход, критичен ум и акцент върху сътрудничеството и устойчивостта. В RSM проектираме всеки клас с тези ценности.

Това е холандският начин за правене на бизнес. Това е запазил нашите факултет и нашите завършили MBA пред тенденции, пазарни смени и бизнес пейзаж в продължение на десетилетия. И продължава да води личен и професионален успех в Европа и по света.

Ние сме постоянно една от най-добрите бизнес училища в Европа, но няма да откриете, че се хвалим много за това. Това е друго холандско ценностно смирение. И ние знаем, че успехите на нашите студенти, преподаватели и възпитаници говорят достатъчно силно.

126801_StudentsMBA20183.jpg

Нашият подход се фокусира върху четири области

Нашата разнообразна настройка ви дава глобално мислене

Научете за хора от цял свят, като седите до тях в час. В RSM 97 на сто от нашите студенти по MBA са международни, така че всеки ден работите в тясно сътрудничество с хора от различни среди.

Нашите професионални ресурси развиват вашата кариера

Ние вземаме сериозно кариерното планиране. RSM предлага лично обучение, наставничество и работа в мрежа по време на вашето MBA преживяване. Така че, докато се съсредоточавате върху овладяването на принципите на бизнеса, ние се фокусираме върху това да ви помогнем да намерите следващата стъпка.

Нашият революционен подход ви прави изключителен изпълнителен директор

Открийте най-новите бизнес идеи от водещите умове, които ги произвеждат. След това усъвършенствайте способността си да ръководите ефективно във всяка ситуация. Нашата програма за развитие на личното лидерство (PLD) какво мотивира другите - и по-важното - какво ви мотивира като индивид - така че да се научите как по-добре да ги управлявате.

Нашето устойчиво мислене ви изпреварва пред световната икономика

Най-добрите лидери предприемат действия в полза на бизнеса, обществото и околната среда едновременно. Това е трудна задача, но нашите завършили MBA отговарят на предизвикателството. Ние подчертаваме устойчивия бизнес в нашия подход и произвеждаме етични лидери в процеса.

Нашият предприемачески подход ще превърне вашите идеи в иновации

Като участник в MBA ще имате директен достъп до знанията и мрежа от Център за предприемачество "Еразъм" в Ротердамската научна кула, където се намират повече от 50 иновативни компании. Тук Центърът помага на стартиращи фирми, малки и средни предприятия и корпоративни предприятия и е домакин на предприемачески инициативи.

Ако искате да поемете кариерата си на следващото ниво, стигнете до Ротердам. Разберете как мисълта на холандците ще кара кариерата ви по-далеч, отколкото някога сте си представяли.

126808_CAP_0826_resized.jpg

Учебна програма и преподаване

 • Срок 1: януари - март
  Основите на управлението
 • Срок 2: април - средата на юни
  Практиката на управление
 • Срок 3: средата на юни - август
  Разширени възможности за кариера
 • Срок 4: септември - декември
  MBA факултативи и международни възможности

Вашата кариера

RSM означава голяма ROI.

Всички ние говорим на езика, така че нека говорим за бизнеса. Като студент, времето и ресурсите, които инвестирате във вашия редовен MBA в Ротердам, ще генерират възвръщаемост през цялата си кариера.

В RSM работим неуморно, за да помогнем на всеки студент да успее след дипломирането. Защото ние сме инвестирали в вас и вашето пътуване. Колкото по-добре правите в света, толкова по-силни сме като професионална общност.

Това е просто предпоставка: нашата мечтана работа ви подготвя за вашата земя.

Намерете своя път. Започнете от центъра.

Центърът за развитие на кариерата (CDC) е основната ви дестинация за кариерни услуги. Подредете среща и нашите квалифицирани треньори ще опознаят вас и вашите цели - каква работа ще харесате, къде искате да живеете, каква култура на работа ви пасва най-добре и много повече.

Открийте разликата в RSM.

След като идентифицираме вашите цели, ще създадем план за действие, който да ви помогне да стигнете до там. По пътя ще имате достъп до много кариерни ресурси. Разчистете техниките си за интервю, подобрете уменията си за презентация и научете най-добрите практики за изграждане на професионалната си мрежа.

Голямо бизнес училище трябва да работи усилено, за да подобри перспективите за кариера. В Ротердам точно това правим за всеки един от нашите ученици.

Последна актуализация Авг. 2020

За учебното заведение

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools.

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools. Свиване

Акредитации