Келли-Манчестър Глобален MBA

Проучване с две елитни бизнес училища

Това MBA за непълно работно време се предоставя от базираната в САЩ фирма Kelley School of Business, световен лидер в предоставянето на онлайн MBA, и Alliance Manchester Business School, топ 30 бизнес училище с шест центъра по целия свят. Заедно, училищата предлагат комбиниран наследство от почти 150 години иновации в бизнеса и управлението на образованието.

Келли-Манчестър Глобален MBA съчетава най-доброто онлайн обучение по MBA в света с потапяне, лице в лице обучение на избор от 8 глобални местоположения.

В допълнение към онлайн обучението, този гъвкав MBA включва 18 дни преподаване, разпределени в три работнически селища (плюс незадължителен петдневен семинар във Вашингтон).

Смесеното доставяне

Келли-Манчестър Глобален MBA съчетава най-доброто онлайн обучение по МБА в света с потапяне, преподаване лице в лице на избор от 8 глобални местоположения. Резултатът е по-гъвкав MBA, че е истински международен опит.

график Workshop

Семестър 1: 6 дни в Бизнес училище Кели в Блумингтън, Индиана

Семестър 2: 6 дни във всеки глобален център на MBS на Алианса *

Семестър 3: Всички онлайн или онлайн + 5-дневен семинар за обществена политика във Вашингтон

Семестър 4: 6 дни във всеки глобален център на MBS на Алианса *

* AMBS предлага и избираеми избираеми дисциплини, които включват 3-дневен семинар във Вашингтон.

Онлайн обучение

Половината от курсовете на Kelley-Манчестър Global MBA са доставени онлайн от Kelley училище по бизнес, Индиана - световен лидер в онлайн обучение. строга учебна програма Кели се доставя онлайн по гъвкав, интерактивен формат, който работи за заети професионалисти, така че можете да преминете в кариерата си, докато вие да продължи да управлява други отговорности в живота си. Ще научите от същия уважаван факултет, който преподава в жилищните програми на училището - всепризнати и достъпни учители, които ще презаредят вашето мислене в бизнеса. Кели също ще достави класа от Вашингтон, осигурявайки добре закръглено изживяване.

Лице в лице преподаване

Половината от курсовете по "Кели Манчестър Глобален MBA" се предлагат от Алианс MBS. Тези курсове обикновено включват интензивен тридневен семинар, провеждан от нашия най-старши факултет - шанс да се отдръпнете от работата си и да се потопите в света на световния бизнес.

Тъй като отваряне на врати ни през 1965 г. като една от първите бизнес училища във Великобритания, ние сме се отличават с фокус върху "учене чрез правене". Нашият практически подход учи МБА да прилага теорията за живеене бизнес предизвикателства, мислят творчески и да станат лидери на мнение.

Глобално потапяне

Можете да изучавате елементите на Alliance MBS по избор от шест глобални центъра: Дубай, Хонконг, Манчестър, Сао Пауло, Шанхай и Сингапур. Това е възможност да изучавате заедно с динамичните умове от цял ​​свят и да правите ценни контакти. Ще получат нови перспективи и да проучи нови начини за правене на бизнес. Освен това, изключително за тази съвместна MBA, ще имате възможност да учите в университетите на Кели в Блумингтън, Индиана и Вашингтон.

Изисквания за вход

Входът е конкурентен и ние вземаме цялостен поглед, когато оценяваме кандидатите. Търсим най-талантливите MBA с най-голям потенциал.

Ние не просто търсим кандидати с най-голям опит или най-добри резултати от тестовете. Използваме голямо разнообразие от критерии за оценка на приложенията, включително академични данни, бърза прогресия в кариерата, лидерски характеристики и предприемачески таланти. Също така оценяваме потенциала си да допринесете и да подобрите професионалното и културното разнообразие на вашия клас.

Изисквания за влизане с един поглед

 • Минимален тригодишен следдипломен трудов стаж със силна, последователна кариера и постижения
 • Добра бакалавърска степен или международен еквивалент
 • Задоволителен резултат от теста на GMAT® и GRE® или Manchester Admissions Test
 • Професионална счетоводна квалификация (само за финансов ускорен път)
 • Професионални умения и компетенции
 • Международна експозиция (оценена)
 • Предприемачески опит (оценен)
 • Силен тим играч
 • отлични комуникативни умения
 • Емоционална интелигентност и лични качества
 • Доказателство за владеене на английски език (оценено по време на процеса на приемане)

Достъпен маршрут за кандидати без степен

Ако нямате диплома, може да е възможно да спечелите място без определената формална академична квалификация.

Програма с обучение на:
 • Английски
 • Китайски
The University of Manchester, China Centre

Прегледайте още 1 курсове в The University of Manchester, China Centre »

Този курс е Комбинирано в кампус и онлайн
Duration
Задочно обучение
Price
65,000 USD