Майстор на Global Управление на човешките ресурси (Краен MBA Program)

Майстор на Global Управление на човешките ресурси е създаден на необходимостта от Колежа за укрепване на HR професията, и да даде на студентите някои заземяване в колко важни сфери на бизнеса са интегрирани в успешните организации. Нейната цел е да даде на своите студенти солидна, добре закръглени образование в областта на HR, акцентирайки тийм билдинг и глобална визия. С идването ерата на глобализацията, народи се състезават интензивно да получат конкурентно предимство, като се инвестира в иновативни знания и световните таланти развитие, особено в преследването на престиж и елит талант-култури. Поради това е важно за пълно работно време Магистър по управление на Global човешките ресурси да се мобилизира и да даде на студентите възможности за придобиване на теоретични и практически умения. Програмата има за цел да предоставя нова програма English магистърска степен, че ще развият конкурентни глобални таланти и осигурят на учениците с човешкото познание по управление на ресурсите, необходими значително днес от международни компании.

Ползи за обучение в магистърска степен по управление на Global човешките ресурси

Искате ли да имате връзки с компании в Югоизточна Азия? Ако е така, учи в Учителя на Global Управление на човешките ресурси е най-добрият избор за вас. Повечето от нашите HR възпитаници в момента работят като мениджъри по човешки ресурси в няколко различни области. Тези Alumni имат силно търсене на таланти сред студентите, особено тези, които се интересуват от работа в рамките на Азия.

Предвидена Student Market

Програмата приветства не само онези, които изучават / работа в областта на човешките ресурси за сектора на работодателите, мениджърите и специалистите, но и тези, които се интересуват в областта на HR и за тези, които имат интерес в управлението / общуване с хора.

Целите на обучението

HR Професия

Магистър по програма Global Управление на човешките ресурси увеличава професионалните умения и познания в HR студентите чрез интегриран процес образование с участието на HR теории и практики. От студентите се изисква да предприемат курсове по мениджмънт на отбора, Стратегическо управление на човешките ресурси, както и организация Теория и управление. Нещо повече, с балансиран акцент върху теорията и практиката, ние предлагаме и Методология на изследването Теория за подобряване на аналитичната и стратегическо мислене на учениците и да ги изложи на най-добрите практики за управление.

HR етика и социална отговорност

За подобряване на учениците HR етиката и социалната отговорност, те ще бъдат предложени на курса "Enterprise етика и устойчиво развитие". Този курс е предназначен за въвеждане на теориите за HR етика и анализира етични дилеми, които неизбежно се появяват при провеждането на бизнес. Курсът също така приканва в експерти от различни индустрии, за да помогнат на акции практически приложения с учениците.

Global Vision

За да се насърчи по-глобална визия сред студентите, ние предлагаме поредица от уникални международни курсове, включително и "International Управление на човешките ресурси", "International Marketing Management", "Кръст културно лидерство и комуникация" и "Глобализация и управление на човешките ресурси." Всички курсове посочено по-горе, се преподава на английски език, за да даде на студентите знания и международното културно съзнание. Студентите могат да повишат своята глобална визия, като се ангажира в междукултурното общуване чрез 142 партньорски университети на университета.

Team Building / възможност за комуникация

Повечето от курсовете изисква учениците да формират екип с 3-5 студенти, а след това се анализират случаи, открити в областта на HR. Чрез случай анализ, учениците придобиват не само знания от областта на човешките ресурси теории, но и да се научат как да се прилага тази професионални знания в практиката, като. В допълнение, чрез конкретни дискусии те ще се увеличи способността им като ефективни комуникатори.

HR Expertise / Industrial независими проучвания / Решаване на проблеми Способност

Нашата програма предлага дисциплината "Промишлени независими проучвания," да се изгради мост за връзка между студентите и предприятия. Студентите ще сформират екипи от 2-3 души и ще бъдат обучени от нашите професори "за решаване на проблемите, повдигнати от предприятия. Чрез този процес на индустриалната независимо проучване, разследване, отчет и анализ на случая, учениците увеличават своя капацитет чрез прилагане на теориите за практически казуси, както и решаване на проблеми, като същевременно бизнес и HR решения.

Абитуриентски Изисквания

Завършване на магистърска програма Global Управление на човешките ресурси изисква минимум 39 кредита. Студентите могат да избират само на английски, преподавани курсове, предлагани в рамките на Колежа по мениджмънт. От студентите се изисква да предприеме четири курса за управление на активната зона, т.е. финансово управление, информационни системи за управление, Управление на маркетинга, продукции и Operations Management (избор на най-малко два курса от по-горе четири). Кредити, одобрени от държавен или чуждестранен университет, акредитиран от Министерството на образованието, калибровани не по-ниско от 75, може да се откаже от прилагането. Местните студенти са задължени да участват в чужбина програма за обмен, да не се предприемат по-малко от два курса за управление по време на обмена, и има оценка за TOEFL над ibt79-80 (или IELTS 6) за тяхното владеене на английски език. Международните студенти трябва да достигнат Chinese владеене, TOCFL полувремето ниво 2 (А2) или New HSK полувремето ниво 2. И двата местни студенти и чуждестранни студенти са необходими за завършване на Дипломната работа на английски език, и трябва да преминат устен оценка.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 1 курсове в National Sun Yat-Sen University »

Този курс е Редовно обучение
Duration
2 - 4 
Редовно обучение
Price
54,140 NTD
на семестър