Магистър по бизнес администрация

Общ преглед

5 locations available
Прочетете повече за тази програма на сайта на институцията

Описание на програмата

Бихте ли искали да разширите или задълбочите знанията си след придобиване на бакалавърска степен? Изберете магистър по бизнес администрация (MBA).

Tio дава безброй възможности на студентите да се запишат в магистърска програма. Той може да бъде свързан с вашата програма Tio или да се отнася до съвсем различна област. Можете да се запишете в магистърска програма с бакалавърска степен от Tio или еквивалентна степен.

Магистър по бизнес администрация за 2 минути

Защо да изберете магистърска програма?

Магистърската програма предлага академично обосноваване на вашите знания и умения. Подхождате към проблемите от различни ъгли. Това ви учи да решавате сложни проблеми и да мислите по иновативни начини. Развивате цялостни и задълбочени прозрения и подобрявате уменията си за критично мислене. Това води до повече възможности за работа и по-високо начално ниво и начална заплата. За амбициозни студенти магистърската програма е инвестиция в кариерата им.

Магистърска степен само за 1 година

Програмата за магистър по бизнес администрация (MBA) (ISAT-код 70024) е дванадесетмесечна магистърска програма, в която можете да се запишете след получаване на бакалавърска степен. По време на магистърската програма сте специализирани в областта на международния мениджмънт, хотелиерството или търговския мениджмънт. С тази MBA Tio ви дава възможност да се запишете в магистърска програма в малка мащабна среда. Можете да се насладите на многото предимства на личното и висококачествено образование на Tio.

Този магистър по бизнес администрация (ISAT-код 70024) е акредитиран от NVAO и обучава студенти за една година за международно признатото звание магистър по бизнес администрация (MBA) 4). Този магистър по бизнес администрация (MBA) се предоставя в сътрудничество с нашия бизнес партньор NTI.

Защо да изберете магистър по бизнес администрация?

Защо да изберете университета Тио и магистър по бизнес администрация? Защото бизнес светът е отчаян за високообразовани мениджъри като вас с правилните умения. С тази магистърска степен можете също да заемате длъжности, които не можете да получите само с бакалавърска степен. Вие сте широко приложими за работа и бизнес светът обича да работи с професионалисти, които имат практически опит, но също така имат добре развити аналитични умения.

По-долу можете да прочетете повече за това защо студентите избират тази магистърска степен в университета Тио.

амбиция

Амбициозен студент ли сте, стремящ се към кариера на върха? MBA програмата на Tio предлага академична обосновка на вашите знания и умения и ви позволява да разработите цялостна рамка за бизнес администрация. Програмата ви подготвя за работа в горния мениджмънт.

Задълбочаване и разширяване на знанията

Избирате ли магистърска програма, която ви позволява да задълбочите знанията си, или бихте предпочели да разширите своите знания с програма в различна област? С тази MBA зависи от вас.

Сътрудничество със сектора

Tio си сътрудничи в тясно сътрудничество с търговски асоциации и мрежови организации, за да се увери, че учебната програма е свързана с най-новите тенденции и разработки в сектора.

Висококачествена степен

Tio внимателно защитава качеството и окончателната квалификация на своето образование. Това гарантира стойността на вашата степен. След като сте получили своята степен, можете да използвате международно признатото заглавие MBA (магистър по бизнес администрация).

Висока начална заплата

Проучванията показват, че началната заплата на хората с магистърска степен е по-висока от тази на хората с бакалавърска степен. Брутната месечна начална заплата за скорошни завършили магистърска програма по икономика или бизнес администрация, напр. Програма MBA, е около 3 108 евро (Master Guide 2019).

Не е необходим трудов опит

Не се изисква да имате никакъв трудов опит, за да бъдете допуснати до тази MBA програма.

Широко приложим

Магистърът по бизнес администрация е цялостна търговска програма за обучение, която подготвя студентите за различни работни места, области на експертиза и сектори. Каквато и специализация да изберете, ще бъдете широко приложими.

Учене чрез правене

По време на MBA програмата вие се учите, като правите. Постоянно преодолявате разликата между теория и практика, като изпълнявате задачи и практически казуси. Преподава ви от най-добрите лектори с богат практически опит. Те знаят точно какво се случва в бранша и следователно могат да предоставят отлични насоки.

Повече възможности за работа

Бизнесът обича да работи заедно с професионалисти, които притежават както практическите умения от бакалавърска програма, така и аналитичните познания, придобити по време на магистърска програма. Освен това магистърската степен може да ви помогне да получите работа, която не бихте получили само с бакалавърска степен. Това означава, че имате повече възможности за работа и е по-вероятно да намерите работата на мечтите си.

Много насоки

Средно ще имате около 12 до 16 часа за контакт на седмица. Поради малкия размер на групата, има много лично внимание. Докато работите върху окончателния си дипломен проект, ще получите отлични насоки от своя ръководител на дипломната работа.

Малки класове

Ще посещавате лекции в групи с не повече от ± 16 студенти.

Ускорено обучение

След като завършите бакалавърската си програма, можете да спечелите своята MBA степен само за една година.

мрежа

Тесните връзки с бизнеса, лекторите с практически опит и финалната ви дипломна работа ви дават безброй възможности за развитие на значителна мрежа.

Свобода на избор

Можете да попълните повече от 50% от учебната програма сами. Например можете да изберете една от трите различни специализации: международно управление, хотелиерство или търговско управление. Можете също така да изберете темата на вашия окончателен дипломен проект.

Гарантирани лекции

Всички анулирани класове ще бъдат пренасрочени на по-късна дата и час.

142844_pexels-photo-70292.jpeg

Гледане на вашето бъдеще

Има много пътища, отворени за вас, когато спечелите диплома за магистър по бизнес администрация. Какво ще кажете за работа като старши вицепрезидент във финансова консултантска служба в Лондон, директор в Meltwater или ръководител по устойчиво развитие в TUI. Искате ли да научите повече за многото си възможности? Разгледайте възможностите за кариера и прочетете интервюта с възпитаници.

Начална заплата

Брутната месечна начална заплата за скорошни завършили магистърска програма по икономика или бизнес администрация, напр. Програма MBA, е около 3 108 евро (Master Guide 2019).

Повече възможности за работа

Бизнесът обича да работи заедно с професионалисти, които притежават както практическите умения от бакалавърска програма, така и аналитичните познания, придобити по време на магистърска програма. Освен това магистърската степен може да ви помогне да получите работа, която не бихте получили само с бакалавърска степен. Това означава, че имате повече възможности за работа и е по-вероятно да намерите работата на мечтите си.

Какво можете да направите и къде можете да работите?

Какво можете да направите, след като завършите магистратурата по бизнес администрация в Tio University of Applied Sciences ?

Вие сте широко приложими за работа и бизнес светът обича да работи с професионалисти, които имат практически опит, но също така имат добре развити аналитични умения. Изобилие от възможности за работа!

Помислете за професии като:

 • Управляващ директор
 • Търговски управител
 • Консултант
 • Директор по продажбите
 • Областен директор
 • предприемач
 • изследовател
 • Мениджър на профила
 • Финансов мениджър
 • Полицай

Къде можете да работите? Примерите включват:

 • Мултинационалните компании
 • Банките
 • Застрахователни компании
 • Държавни институции
 • Образователни институции
 • Рекламни и комуникационни агенции
 • Организации за търговия на дребно
 • Изследователски и консултантски компании
 • МСП
 • Здравни институции
 • Вашият собствен бизнес
Последна актуализация Ноем. 2020

За учебното заведение

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. ... Научете повече

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. Tio's bachelor programs have been among the best in the Netherlands for years and are ranked #1 in various rankings. Which program suits you best? Свиване
Амстердам , Утрехт , Ротердам , Айндховен , Хенгело + 4 Още По-малко