Магистър по бизнес администрация

Общ преглед

Описание на програмата

Едногодишната MBA програма на Айви започва през март и е предназначена за лидери с високи постижения, които са готови да ускорят кариерния си успех. Присъединете се към една от най-добрите програми за MBA в Канада днес.

Какво трябва да знаете за MBA програмата на Айви

Нашата 12-месечна MBA програма се харесва на студенти, които искат да постигнат своите кариерни цели за по-кратко време, с помощта на най-високопоставения екип за управление на кариера в Канада и обширна мрежа от възпитаници.

Едногодишна MBA програма

Ние предлагаме магистърска програма по пълно работно време, която започва през март и се провежда по метода на Ivey. Ние използваме динамичен подход, ориентиран към действие, за симулиране на предизвикателствата и сложността на бизнеса в реалния свят.

Нашият едногодишен формат признава, че част от голямата цена за правене на MBA е време далеч от работната сила. Само с една година от работната сила, вместо с две, ние сме минимизирали Вашите алтернативни разходи, като същевременно осигурим пакет от интензивни учебни програми от световна класа, който ще ви помогне да постигнете вашите цели в кариерата и да ви върне бързо в работната сила.

Магистър по бизнес администрация

Нашата програма не е просто набор от курсове, а ориентиран към действие опит, предназначен да ускори успеха ви в реалния свят. Ще научите всичко, което ще научите от една лекция и повече: ще бъдете взимащите решения, помолени да анализирате данните, да разработите алтернативи, да направите и защитите вашите препоръки.

# 1 за управление на кариерата

Работете с най-високо квалифицирания екип за управление на кариерата, за да се подготвите за магистърски постове и да преминете през кариерата си. Нашите постоянни нива на трудова заетост са свидетелство за таланта и ресурсите на нашия екип за управление на кариерата.

Топ MBA програма в Канада

На първо място в Канада в продължение на пет години от Bloomberg Businessweek *, както за удовлетвореност на студентите, така и за рекрутиращите, Ivey Business School има една от най-добрите програми за магистърска степен по бизнес администрация в страната и ние се гордеем с опита на нашите студенти, както и с това колко добре се справят нашите възпитаници на пазара.

* Bloomberg Businessweek 2018 MBA класиране.

† Икономист Редовен магистър по бизнес администрация 2015-2018

Топ 20 на Alumni мрежата в световен мащаб

Присъединете се към мрежа от 24 500 випускници в 106 страни и открийте защо The Economist последователно класира 20-те най-добри в мрежата на своите възпитаници в света.

Метод на казуса

Учебният план на Ivey MBA се провежда с помощта на метода на Ivey. Докато други училища могат да използват случаи в методологията на преподаване, Ivey е единствената програма, базирана на случаи в Канада. Използвайки над 300 случая годишно, ние използваме динамичен подход, ориентиран към действие, който отразява предизвикателствата и сложността на бизнеса в реалния свят.

Случаите на Ivey преподават и работят заедно, за да разширят вашата гледна точка относно начина, по който проблемите въздействат върху цялата организация, като използват кръстосано преподаване и интегриран подход към планирането на учебните програми.

Глобални възможности за обучение

Айви признава, че бизнесът днес е глобален. Поради тази причина в учебната програма включваме въпроси на международния бизнес и възможности за учене. В допълнение към различни глобални дискусии по случай, факултети от световна класа и разнообразна среда в класната стая, като Ivey MBA, вие също ще получите възможността да разширите обучението си извън класната стая.

Международно пътуване

Тези пътувания са предназначени да допълнят дейностите в класната стая на MBA програмата на Айви с експозиция на земята на някои от най-динамичните и вълнуващи икономически региони в света. Ще имате възможност да участвате в международно пътуване до Китай или Южна Америка за избор на кредит. По време на престоя ви в една от тези страни ще посетите местния бизнес, ще установите връзки с бизнес лидери (включително успешните възпитаници на Айви), ще се присъедините към дейностите на екипа за „културно спускане“ и ще научите как предприятията работят успешно в тези икономически климат.

Възможност за обмен в чужбина

Студентите имат възможност да участват в международен обмен, който ще се проведе през последния семестър (от януари до април). Това е една вълнуваща възможност да се потопите напълно в друга култура и да разширите глобалната си мрежа.

Училища за обмен

 • Универсидад Адолфо Ибанес, Сантяго, Чили
 • Fundação Getulio Vargas, Escola de Administração de Empresas, Сао Пауло, Бразилия
 • ESADE Business School, Барселона, Испания
 • Университет „Еразъм“, Ротердамска училище по мениджмънт, Холандия
 • NHH Business School, Норвежко икономическо училище, Берген, Норвегия
 • Fudan School of Management, Университет Фудан, Шанхай, Китай
 • Бизнес училище HKUST, Хонг Конг
 • NUS Business School, Национален университет в Сингапур, Сингапур
 • Индийско училище по бизнес (ИСБ), Хайдерабад, Индия
 • Висше училище по бизнес, Университет на Кейптаун, Кейптаун, Южна Африка
 • Университет Отаго, Дънидин, Нова Зеландия
 • SDA Bocconi, Милано, Италия
 • Университета в Санкт Гален (HSG), Швейцария
 • Университет на Уоруик, Великобритания

Глобален факултет

Постоянните преподаватели на Айви имат действително глобален обхват, като половината притежават международно гражданство и представляват 21 различни страни. Всеки ден преподавателите на Айви въвеждат глобалния си опит и перспективи в класната стая.

Нашите преподаватели са експерти в своите области с впечатляващи научни и академични среди. Опитът и знанията им в реалния бизнес се демонстрират не само в класната стая, но и с около 150 бизнес случая, които пишат всяка година, и практическите изследвания, които правят с организациите. Този опит е от решаващо значение за нашия ангажимент да имаме най-добрите способности да обучаваме бъдещите си лидери.

Членовете на нашия факултет ще се запознаят с вас като индивид и са силно ангажирани с вашия успех. Те обичат да преподават и това показва.

Как да изберем MBA програма

Не всички програми на МВА са създадени равни, а вие сте длъжни да вземете информирано решение.

С толкова много опции, от които да избирате, трябва да вземете предвид продължителността на програмата, местоположението, стила на учене, размера на класа, избираемите предложения и подкрепата за кариерата, които най-добре отговарят на вашите нужди и цели. Определете кой критерий са най-важни за вас.

Създайте кратък списък с програми

С вашия списък от задължителни притежатели, започнете изследванията си в конкретни програми. Получавайте по-подробна информация от училищните уебсайтове и получавате вътрешни перспективи, като четете студентски блогове и канали за социални медии.

мрежа

Говорете с хора: приятели, семейство, колеги, възпитаници, персонал, подбор на персонал. Попитайте за техния опит и извлечените поуки. Разговорът с хората ще ви даде информация от първа ръка, която не може да бъде намерена онлайн или в брошура.

Посетете събитията и се представете

Когато сте определили краткия списък с програми, които смятате, че най-добре отговарят на вашите нужди и цели, излезте и посетете събитията. Персоналът и преподавателите, които работят за училище, отразяват типа на културата и личността на програмата, така че тези взаимодействия ще ви осигурят разбиране от първа ръка за това дали е подходящо.

Не забравяйте да отделите време да се представите и да споделите малко за себе си и целите си. Това може да помогне на екипа за набиране и приемане да постави лицето на името, ако и когато кандидатствате. Не забравяйте, че първите впечатления са мощни, така че искате да бъдете позитивни и професионални.

МВА работа

Екипът за управление на кариерата на Айви ще ви предостави необходимите инструменти и ресурси, за да се ориентирате в кариерата си в бъдеще. Макар че от вас зависи да посадите пост-MBA работа, интегрираният учебен план и опит, които ще получите, са несравними.

 • Ниво на предлагане: 90% от търсещите са получили оферта до 1 септември, въз основа на 95% процент на отчитане
 • Начална заплата: $ 103,024 средна работна заплата (включва: основна заплата, бонус за подписване и друга гарантирана компенсация)
 • Преход в кариерата: 97% от учениците на Ivey са имали поне един преход в кариерата (промяна в индустрията, функциите и / или географията)

Какво ще научите

Успешната кариера изисква солидна основа за бизнес познания. Ето защо Ivey MBA ефективно преподава бизнес основи и след това отива една крачка напред от повечето бизнес училищни програми, за да развие и усъвършенства своите лидерски способности. В една интензивна година само Айви ви подготвя за продължаващите лидерски предизвикателства, необходими за процъфтяване в сложната икономика на днешния и утрешния ден, с учебна програма, предназначена да ви подготви за успех в кариерата.

Класове преди Ivey

Програма за подготвителни знания

За да сте сигурни, че ще извлечете максимума от вашето време за обучение по MBA, ние предлагаме допълнителни курсове преди започването на официалната програма. Тези подготвителни курсове са чудесен начин да освежите знанията си за бизнес основите, да се запознаете с училищната практика и да опознаете някои от вашите съученици.

Основи на бизнеса (март)

Вашата невероятна година започва през пролетта

За да сте сигурни, че имате солидна основа в основните предмети, първите шест месеца на Ivey MBA програмата се състоят от курсове, включително стратегия, лидерство, финанси, счетоводство, информационни системи, операции, маркетинг, анализи, комуникации и икономика и как те се интегрират ,

Основни курсове

 • Счетоводство и контрол за мениджъри
 • Вземане на решения с Google Анализ
 • Разработване и изпълнение на стратегии
 • Водещи хора и организации
 • Управление на операциите
 • Маркетинг на продукти и услуги
 • Използване на информационните технологии
 • Решение за макроикономика за бизнеса
 • Комуникиране ефективно
 • Управление на финансовите ресурси

Избирания, международен опит

Нашите избираеми курсове са предназначени да подкрепят вашите цели в кариерата и да удовлетворят вашите професионални и лични интереси.

Международен опит

 • Участвайте в незадължително учебно пътуване до Китай или Южна Америка като част от избираемия цикъл. Можете също така да се възползвате от възможностите за доброволци да преподавате и да предоставяте бизнес консултации в Китай или Източна Европа.
 • Ако искате да изпитате международен учебен обмен, можете да се възползвате от това в последния семестър. Това е чудесна възможност да се потопите напълно в друга култура и да разширите глобалната си мрежа.

Реални проекти

 • Поставете знанията си на изпита, когато участвате в проекта на полето Айви. Можете да изберете да развиете ново предприятие или да работите със съществуваща организация за разработване на стратегически решения.

Водещо междупредприятие (март)

Вземи всичко заедно

Този модул свързва всичко, което сте научили, и го свързват с предизвикателствата на днешното реално ръководство. Ще разгледате някои от големите въпроси като:

 • Кой е най-добрият и как го правят?
 • Как се развиват големите лидери?
 • Какви са основните сили и тенденции, които ще засегнат бизнеса през 21-ви век?

Критерии за приемане

Изисквания за прием на MBA

Търсим утрешните лидери; хора с изключителен талант и амбиция да успеят в области, в които са страстни.

Тези кандидати представляват разнообразна група от опит и опит - културно, професионално и лично. Основавайки се на постиженията и успехите на лидерството, вие имате силни кариерни стремежи и търсите динамичен и предизвикателен MBA опит.

Критични качества в кандидат

ръководство

 • От успеха на кариерата и популяризирането до доброволческата работа и инициативите на общността или други интереси като атлетика или изкуство - ние търсим кандидати, които са демонстрирали силна лидерска ориентация в предишния си опит и могат да го въведат в класната стая на Айви.

Силен академичен запис

 • Програмата на Айви и метода на случаите изискват от вас да бъдете аналитични и удобни за решаване на проблеми и вземане на решения с неяснота или непълна информация. Оценката ни за това се основава на академичната история в комбинация с вашия GMAT или GRE резултат. Ние ги разглеждаме в холистична рамка, която се стреми да разбере всички аспекти на характера, квалификациите и опита на кандидата.

Качествен професионален опит

 • Най-малко две години пълен работен опит гарантира, че вие и вашите съученици ще имате опит, за да допринесете за обсъждане на екип и клас, заедно с контекста и зрелостта, за да приложите това обучение в професионална среда.

Поддържаща документация

 • Неофициални преписи от всички институции след средното образование. Едно копие от официални / заверени преписи ще се изисква, ако кандидатът получи оферта за прием. *
 • Резултат от GMAT (обозначете Ivey с код CMB-MG-18) или GRE оценка (определете Ivey с код 0292)
 • Изискването за GMAT се отменя за кандидати, които са преминали всички 3 нива по предназначението на CFA.
 • Resumé демонстрира минимум две години пълен работен опит
 • TOEFL или IELTS резултат (ако се изисква за кандидати за ESL)
 • Два до три попълнени референтни формуляра
 • Онлайн заявление, включващо попълването на два задължителни писмени въпроса за есе и два необходими видео въпроса
 • Такса за кандидатстване от $ 150 CAD

* За завършилите Университета в Западна Онтарио (UWO), приемната служба на Ivey ще се свърже директно с UWO, за да получи преписи, така че не е задължително да ги поръчвате.

Критерии за прием на международни кандидати

Освен че отговарят на критериите за минимален прием за всички кандидати, от международните кандидати се изисква също да демонстрират силно ниво на владеене на английски език, което може да бъде постигнато чрез висше образование в институция, говореща английски език, или със значителен професионален опит в англоговоряща среда. Алтернативно, кандидатите трябва успешно да преминат тест за владеене на английски език. Ivey приема:

 • TOEFL (минимален интернет резултат от 100)
 • IELTS General OR Academic (минимум 7 точки) *
 • MELAB (минимален резултат от 85)
 • PTE (минимален резултат от 70)
 • CAEL (минимална обща оценка от 60, без част от по-малко от 60)

* Общият IELTS тест се препоръчва от канадската имиграция.

Международните кандидати, които са приети в Айви, също ще бъдат задължени да представят следните документи при или преди пристигането си:

 • Едно копие от оригиналната им диплома
 • Един официален заверен препис от всяка чуждестранна институция с превод на английски език

обучение

Важно е да се вземат предвид всички разходи, свързани с инвестицията в MBA, когато избирате бизнес училище. В допълнение към обучението, е важно да се вземат предвид разходите за живот в града, който избирате, както и други академични разходи, които можете да поемете през цялата година. По-долу е дадена оценка на разходите за програмата на МВА Айви.

обучение

Всички суми са в канадски долари.

 • Домашни ученици: $ 83,250
 • Международни студенти **: $ 111 750
 • Западни допълнителни и допълнителни такси *** (приблизителни): $ 1,545
 • Международни студенти - UHIP *** (здравна застраховка): $ 772.50
 • Casebooks и Supplies *** (приблизително): $ 2,678

* Съгласно одобрението на Сената на университета.

** Някои чуждестранни студенти от Университета в Западен Онтарио имат право да плащат такси за обучение на канадски граждани. Моля, вижте сайта на западния регистратор за повече информация.

***Подлежи на промяна.

Други академични разходи

 • Програма за подготвителни знания * (по избор)
 • Икономически преглед (8 класа): $ 678
 • Финанси, счетоводство и електронни таблици (16 класа): $ 1,130
 • Количествен аналитичен праймер (10 класа): $ 904
 • Международно пътуване (по избор): $ 3000 - $ 4000

* Всички разходи подлежат на промяна. Разходите по програмата за подготвителни знания (ПКП) се субсидират, за да се гарантира, че възможно най-много студенти ще могат да участват. Ценообразуването е на базата на грунд и включва HST.

Жилищни разходи: месечни оценки *

 • Наем: (до $ 1200): $ 1000
 • Застраховка „Гражданска отговорност” (приблизително от $ 15 до $ 20 на месец): $ 20
 • Ютилитис (т.е. личните хидроскопи са приблизително 50 долара, а домашният интернет е между 50 и 65 долара в зависимост от честотната лента): $ 100
 • Храна: $ 500
 • Мобилен телефон (диапазон: $ 40 - $ 80): $ 80
 • Автобус (понеделник - петък - $ 70 и месечен неограничен е $ 81): $ 81
 • Разни (т.е. хранене, дрехи, филми, пране): $ 425
 • Пране: $ 50

* Месечни оценки, базирани на един студент, споделящ къща или апартамент

* Ако ще подадете канадска данъчна декларация, можете да подадете заявление за обучение в MBA. Квитанция T2202A се предоставя чрез онлайн услугата в Студентския център, която ви позволява да преглеждате вашето T2202A - сертификат (и) за обучение и образование от данъчната година 2000 и след това.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Welcome to the Ivey Business School at Western University, Canada’s leading provider of real-world, case-based business education. Drawing on extensive research and business experience, Ivey faculty p ... Научете повече

Welcome to the Ivey Business School at Western University, Canada’s leading provider of real-world, case-based business education. Drawing on extensive research and business experience, Ivey faculty provide the best classroom experience, equipping students, through Case-Method Learning, with the skills and capabilities they need to tackle today's leadership challenges. Beyond the classroom, Ivey students gain a global perspective on business issues, through international study trips, exchanges, and practicums. Свиване
Лондон , Лондон , Торонто , Хонг Конг + 3 Още По-малко