Магистър по бизнес администрация - MBA

Общ преглед

Описание на програмата

MBA Waikato е високо практична квалификация за управление от световна класа. Той е предназначен да оборудва нововъзникващите лидери и мениджъри с умения и капацитет да бъдат trailblazers, които могат да управляват неяснотата, сложността и непрекъснато променящата се бизнес среда.

Училището за управление Waikato се ангажира да развива иновативни и етични лидери в бизнеса, които са подкрепени от бизнес училище, насочено към научни изследвания от световна класа, водещи чрез иновации и отговорно управление.

Знанията и опитът, които участниците внасят в класната стая, са високо ценени. Като признаваме това, изградихме програма, която ще вдъхнови, образова и трансформира нашите завършили MBA. Силен акцент е поставен върху изучаването на действия и този стил на приложено обучение осигурява практическото прилагане на теорията и осигурява незабавна възвращаемост на инвестициите.

Често чуваме нашите участници да кажат: "Това, което научих днес, мога да кандидатствам утре", което потвърждава практическия характер на съдържанието на курса. С нашия MBA, научете как да водите с увереност, да прилагате иновации и да правите важни връзки. По време на пътуването по MBA участниците преминават от функционално към стратегическо управление, от специализирано към общо мислене, от местни до глобални перспективи и от структурирани до иновативни идеи.

Добре дошли в училището за управление на Уайкато и нашата трансформационна програма за MBA. Присъединете се към нас, за да започнете пътуване, което се променя живота.

Акредитация с тройна корона

Училището за управление Waikato се нарежда сред първите 1% от около 14 000 бизнес училища в света, които са спечелили статут на акредитация на Triple Crown - международно признание за отлични постижения в бизнес обучението. Нашата институция, училище и магистърска програма по бизнес администрация са признати от различни световни класации.

  • Асоциация на Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) AACSB признава институциите, които поддържат своята мисия и основни ценности, работят за постигане на напредък в интересите на глобалното управленско образование и участват в общността на AACSB на водещи бизнес училища.
  • Асоциация на акредитациите на MBA - AMBA се присъжда на най-добрите програми в международен мащаб, което означава най-висок стандарт за постижения в следдипломното бизнес обучение. Студентите, бизнес училищата, завършилите и работодателите признават AMBA като златен стандарт.
  • Система за подобряване на качеството на EFMD - EQUIS е водещата международна система за оценка, подобряване и акредитация на висшите учебни заведения в областта на мениджмънта и бизнес администрацията.
  • CEO Magazine MBA Класации - Waikato MBA запази своя статут на Tier One в Глобалния мениджър на МАГС Класации 2018, след като за пръв път постига този ранг през 2017 г. Waikato е един от само 18 бизнес училища извън Северна Америка и Европа, за да постигне този статут.

Защо Уайкито?

Основни причини да изберете Waikato за вашето пътуване по MBA

  • Основни дисциплини на иновациите, лидерството и отговорното управление са преплетени в програмата
  • Трикратна корона, акредитирана от три глобални организации за акредитация - AACSB, AMBA и EQUIS.
  • По-малките размери на класа означават високо ниво на взаимодействие с преподаватели и съученици
  • Строгите оценки за приемане създават професионални и културно разнообразни кохорти за подобряване на ученето и работата в мрежа.
  • Гъвкави възможности за обучение, съобразени с вашия график и начин на живот.
  • Програмните такси включват всички разходи за обучение и учебни материали

Приложения

Заявленията за Waikato MBA могат да бъдат завършени чрез онлайн портала The University of Waikato в enrol.waikato.ac.nz

За критерии за влизане и изисквания за английски език, моля, посетете waikato.ac.nz/go/MBA.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Научете повече

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Свиване