Преглед

Ефективното управление изисква комбинация от широки управленски знания и по-специализирани умения. Поставен в топ 100 по целия свят в The Economist MBA 2017 , нашият MBA може да бъде изучаван на пълен работен ден над една година или на непълно работно време в продължение на 2-4 години.

Той се състои от набор от основни теми, модули по избор и проект за индивидуално или групово управление . Основните модули гарантират, че изучавате основни области на управление, а допълнителните модули и управленски проект ви позволяват да изградите тези основни области и да приготвите своя собствена версия на Nottingham MBA.

Целта ни е:

 • да подобрите вашите лидерски способности и умения
 • изграждане на практическа управленска компетентност чрез ангажиране с бизнеса
 • насърчаване на творчески и предприемачески подход към решаването на проблеми
 • развийте разбирането си за отговорни и устойчиви бизнес практики
 • култивиране на международна перспектива чрез комбинация от преподаване, работа в екип и възможности за бизнес посещения в чужбина

Открийте повече.

Подробности за курса

Ще вземете редица основни модули, предназначени да развият вашите управленски знания и умения. Допълнителните модули ви позволяват да се концентрирате върху по-конкретни теми в зависимост от вашите интереси и професионални изисквания.

Тази програма включва работа с членове на курса от различни индустриални и търговски среди. Тя има за цел да подобри способностите ви за вземане на решения и да създаде мениджъри от най-високо качество.

Можете да изучавате над една година на пълно работно време или да победите MBA около вашите лични и професионални ангажименти, като изучавате задочно обучение от две до четири години. Въпреки това, вие изучавате, вие ще вземете същите основни модули и ще можете да избирате от пълния набор от опции. Модулите обикновено се предлагат през деня и през вечерта всяка година, като в продължение на една седмица има някои интензивни опции.

Крайният етап на MBA включва индивидуален или групов управленски проект с индивидуален доклад.

Оценяване

Ще бъдете оценени чрез комбинация от курсова работа и / или двучасов изпит в края на съответния семестър.

Изисквания за вход

2: 1 (или международен еквивалент) във всяка дисциплина; могат да се вземат предвид съответните професионални квалификации

Най-малко 3-5 години трудов стаж на пълен работен ден с управленско измерение, за предпочитане придобит след дипломирането

Изисквания на английски език

IELTS: 7.0 (не по-малко от 6.0 във всеки елемент)

Кариери

Нашият MBA предоставя отлична платформа за кариерно развитие, промяна в кариерата или предприемачески дейности.

Завършилите дестинации включват:

 • управленско консултиране
 • финанси и счетоводство
 • човешки ресурси
 • маркетинг / продажби
 • информационни технологии
 • операции и логистика

Компаниите и организациите, които завършилите ни са работили, включват Accenture, Apple, Bosch, Credit Suisse, Deloitte, EY, Fidelity Bank, HSBC, Червения кръст и Сантандер Груп.

Екип за следдипломна квалификация

MBA студентите се възползват от подкрепата на нашия екип за следдипломна квалификация, който ще ви помогне да проучите възможностите си за кариера и да разработите бъдещите си планове за кариера. Програмата за лично и професионално развитие на MBA съчетава дейности за развитие на кариерата и развитие на компетентност, допълнени от индивидуални консултации за кариера и събития в мрежа.

Чрез комбинация от вашите академични изследвания и предлагането на кариерно развитие, MBA предоставя отлична платформа за кариерно развитие, промяна в кариерата или предприемачески дейности.

Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 2 курсове в University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Последна актуализация Февруари 18, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2019
Duration
1 - 4 
Задочно обучение
Редовно обучение
По място
По дата
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване