Магистър по бизнес администрация 1-година

Общ преглед

Описание на програмата

Завършете бизнес кариерата си с магистърска степен по бизнес администрация (MBA) от Greenville University . Подчертавайки техническите умения, които трябва да постигнете в управлението на бизнеса, нашата диплома за магистърска степен включва практически опит в обучението и възможности да кандидатствате курсовете директно в кариерата си - включително проект за изследователски проект за действие. Нашата MBA програма също така интегрира ценности, основани на вяра, за да ви подготви да ръководите етично и ефективно в бизнеса. Степента на MBA се предлага изцяло онлайн и чрез ускорена едногодишна програма в нашия основен кампус в Грийнвил, щата Илинойс.

Greenville College

Спечелете своята магистърска степен в Greenville University за една година

Завършете магистърската си степен по MBA само за 10 месеца в нашата ускорена и напълно акредитирана образователна програма по местонахождение на MBA. Ще се научите в традиционна среда в класната стая, работейки в тясно сътрудничество с инструктори, които предлагат богат опит в бизнеса в реалния свят. Училищното настаняване и трапезарията също са включени като част от тази магистърска програма с висока стойност.

В програмата MBA в Greenville University ще научите как да:

 • Прилагане на бизнес мениджмънт, счетоводство, финанси и маркетингови умения в разнообразни бизнес контексти в реалния свят.
 • Използвайте теорията на управлението, за да отговорите на ежедневните оперативни предизвикателства и да приложите дългосрочни стратегически цели.
 • Развийте критично мислене, решаване на проблеми и комуникационни умения, за да превъзхождате в различни бизнес роли.
 • Интегрирайте принципите, основани на вярата, в бизнес лидерството и подхождайте към бизнес предизвикателствата от християнска гледна точка.

Защо да спечелите вашето онлайн MBA в Greenville University ?

Фокусирайки се върху управлението на бизнеса, нашата магистърска степен е предназначена да ви направи по-добре закръглена и ефективна бизнес лидер. Програмата обхваща теми като счетоводство, финанси, маркетинг и стратегия, както и разнообразни практически възможности за обучение и развитие на кариерата. Това са едни от най-важните причини да изберете Greenville University за вашата MBA завършена училищна програма:

 • Спечелете своята MBA степен онлайн по свое собствено темпо. Завършете 1-2 курса едновременно, или вземете семестър на разстояние, в тази гъвкава онлайн програма за магистърска степен по магистърски програми можете да завършите по график, който работи за вас.
 • Спечелете своята степен MBA на място в рамките на 10 месеца. Нашата ускорена MBA програма, предлагана в нашия основен кампус в Грийнвил, щата Илинойс, е идеална за студенти, които желаят да завършат магистърската си програма за по-малко от година.
 • Завършете проект за действие, за да извършите промени в организацията си. Допълнителни практически възможности за обучение включват интервюта с бизнес мениджъри и разработване на реални бизнес проучвания.
 • Изградете професионалната си мрежа. Нашата MBA програма ви дава достъп до голяма бизнес мрежа. Вие ще взаимодействате с бизнес мениджъри и ръководители на организацията като част от вашите курсови работи. Също така ще работите в тясно сътрудничество с професори и колеги и ще имате достъп до нашата екстензивна мрежа от професионалисти в бизнеса.
 • Разработване на лидерски умения, основани на ценности. Като християнски колеж Грийнвил ви отвежда отвъд техническите умения и ви учи как да ръководите етично, да вдъхновявате и мотивирате служителите и да развивате доверие в организацията.

Магистър по Изисквания за приемане на бизнес администрация

 • Притежава завършена бакалавърска степен от акредитирана институция в САЩ или друга призната институция от друга държава.
 • Да бъдете наети или активно замесени в платена или доброволецска позиция, която има достатъчно отговорност, за да бъде подходяща за успешното завършване на проект за капстоун.
 • Имате минимална средна оценка (GPA) от най-малко 3.0 в 4.0 мащаб през последните 60 часа на студентска работа.

Кариерна перспектива за завършилите MBA

Придобиването на образователно-квалификационната степен "магистър" ще отвори врати за професионален напредък и нови възможности за работа. В момента прогнозите за кариерното развитие на MBAs са силни и постоянно нарастващи:

 • 86% от компаниите по света планират да наемат последните дипломи от MBA.
 • 42% от фирмите планират да увеличат броя на последните MBA, които наемат.
 • Повече от половината от завършилите MBA в световен мащаб са висши мениджъри или директори на бордове.

Придобиването на магистърска степен по магистърски програми също може значително да увеличи своя потенциал за доходи:

 • Средната начална заплата за завършилите MBA в САЩ е $ 110,000. За сравнение средната начална заплата на завършилите бакалавърска степен е около $ 60,000.
 • Повече от половината от работодателите съобщават, че ще увеличат началните си заплати за новите служители на MBA при или над равнището на инфлацията.
 • Най-добре платените отрасли за MBA са финансите и счетоводството, със средна заплата от 120 000 долара.

Източник: Съвет за приемане на ръководни кадри (GMAC), 2017 г.

Най-добрите кариери в MBA

 • Търговски управител
 • Мениджър на бизнес операциите
 • Оперативен изследователски анализатор
 • Финансов анализатор
 • предприемач

110169_110102_image.jpeg

Последна актуализация Февр. 2019

За учебното заведение

Greenville University was founded in 1892 by the Free Methodist Church with the intent to provide a distinctive, Christ-centered college education for men and women. The college's first president, Wil ... Научете повече

Greenville University was founded in 1892 by the Free Methodist Church with the intent to provide a distinctive, Christ-centered college education for men and women. The college's first president, Wilson T. Hogue, used the motto "education for character" to describe the college's purpose. Its mission 120 years later - empowering students for lives of character and service - echoes that purpose. Свиване