Магистър по бизнес администрация (MBA)

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

В програмата ANU Master in Business Administration знаем, че няма по-добър начин да се развивате като бизнес лидер, отколкото да прилагате знанията, които печелите в класната стая, към истинските предизвикателства, пред които сте изправени в работата си. Ние персонализираме вашето програмно изживяване, оборудваме ви с необходимите знания и опит, за да успеете и поставите това знание, за да работите по теренни проекти, които решават реалните предизвикателства, пред които са изправени местните фирми и организации.

Разликата в ANU

 • Сложете теорията на практика, като използвате познанията, придобити в класните ви стаи, в проекти, които помагат на местните фирми и организации да решат проблемите в реалния свят.
 • Изградете силна мрежа с лидери на бизнеса в общността, инструктори с опит на място и съученици.
 • Лично внимание - Вие не сте просто лице в тълпата, нашите малки размери позволяват лично внимание от инструкторите.
 • Персонализирайте програмата си. Съчетайте програмата си с конкретните нужди на вашето поле чрез нашите специализации или изберете от няколко класа, които отговарят на вашите уникални бизнес предизвикателства.
 • Спечелете кредит за своя живот и професионален опит.
 • Обезщетения за завършилите - Нашата подкрепа не завършва при завършване, тъй като като възпитаник ще имате достъп до нашите кариерни услуги и опреснителни курсове 2, които са достъпни през вашата кариера.

Специализации

Студентите могат също да изберат да печелят разлика в своята област, като специализират своята програма. Вместо да избират пет избираеми курса, студентите ще следят конкретен курс на обучение (общо 20 кредитни часа), който ще им даде задълбочено проучване в стратегиите, правните и етичните въпроси и управленската практика, която е насочена специално към следните области:

 • Управление на счетоводството: Магистър теоретични и практически счетоводни и управленски умения и подготовка за нови изисквания за кандидатурата на КПД.
 • Управление на здравеопазването: Съсредоточете се върху базата от знания и актуални въпроси, свързани със здравната информатика, здравната политика, безопасността на пациентите и етичните, правни и регулаторни въпроси, които са особено важни за водещите в здравната индустрия.
 • Управление на гостоприемството: Учениците научават за използването и развитието на природните и културните ресурси в проектите за туризъм и предизвикват учениците да привличат и задържат пазари чрез използване на технологии. Международният обхват на програмата предоставя рамка за студентите да разбират взаимовръзката между бизнеса и политиката и как законодателите разработват политики, които управляват потока от хора и предприятия в и между страните.
 • Международен бизнес: Провеждане на задълбочено проучване с перспективи от връстници от цял ​​свят - изграждане на солидна основа в глобалното разнообразие, международни финанси, международни човешки ресурси и счетоводство - предоставяне на необходимите знания и умения в управлението на многонационални организации.
 • Организационно управление: Проектиране и измерване на организационната ефективност, разбиране на ръководните роли и научаване как успешно да се управляват екипите чрез прилагане на теорията в реални ситуации.
 • Информационни технологии: Учениците, които се интересуват от ръководството и управлението на технологични предприятия или технологични операции в рамките на една организация, могат да се специализират в тази област чрез преследване на програмата MBA-IT в ANU. Моля, вижте страницата на програмата MBA-IT за повече информация.

Основни курсове

Девет основни курса (36 кредитни часа) се съсредоточават върху следните ключови области на бизнес управление:

Финанси

Създаване на здрави познания за финансовата теория и анализ на приложението й чрез анализ на случаите. Темите включват управление на капитала, оперативен и финансов ливъридж, разходи за капитал, инвестиции и решения за финансиране.

маркетинг

Изследвайте как поведението на потребителите, проучването на пазара, анализа на тенденциите в околната среда, решенията за разработване на нови продукти, ценообразуването и дистрибуцията, както и промоционалните съображения, трябва да взаимодействат, за да създадат успешна маркетингова програма.

Управление на операциите

Разработване на разбиране за стратегическата роля на операциите в управлението и изучаване на ключови методологии за измерване на ефективността и подобряване на оперативните дейности.

Правна и етична бизнес среда

Разгледайте взаимоотношенията между бизнеса, правителството и обществото и проучете как взаимодействията между тези три влияния визират, взимат решения и изпълняват бизнес стратегии.

Бизнес изследвания и информационни системи

Прилагане на информационните технологии в интегрирането на данни, разработването и използването на научноизследователска информация и комуникацията на резултатите по смислени и ефективни начини.

Лидерство и човешки ресурси

Увеличете лидерството си в прилагането на теорията в ситуации на управление, проучване на ефективни комуникации и изучаване на механиката на човешките ресурси и анализ на нуждите на работната сила.

Онлайн курсове (eLearning) Чрез ANU

В American National University вярваме, че всеки трябва да има възможност да продължи образованието си и да постигне целите си в кариерата. Ние предлагаме на заетите студенти в бакалавърски и MBA програми възможността да полагате курсове чрез нашата удобна онлайн платформа за обучение. Като онлайн студент от American National University , ще получите същото образование, насочено към кариерата, с лично внимание от страна на нашия факултет и персонал, който учениците получават в нашите класни стаи ... като академично консултиране, наставничество и кариерно обслужване. Единствената разлика е, че можете да избирате кога да учите, така че да работи с вашия график, като ви оставя повече гъвкавост, за да балансирате приоритетите на живота.

Профил на кандидата

American National University търси бъдещи магистри от широк кръг академични области и професионален опит, които демонстрират силни лидерски умения и имат ясни професионални цели. Не изискваме от студентите да завършат ГРЕ - но изберете тези кандидати, които смятаме, че ще успеят в American National University и през избраната от тях кариера. Приветстваме кандидатури от висшисти от акредитирани колежи и университети или от подходящо сертифицирана чуждестранна институция във всички академични дисциплини.

Последна актуализация Ян. 2018

За учебното заведение

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. ... Научете повече

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. Together they founded what is now known as American National University with the intent of training workers in business, banking, accounting, administration, and other skilled professions. Свиване
Salem , САЩ онлайн , Pikeville , Лексингтън , Roanoke + 4 Още По-малко