Магистър по бизнес администрация (MBA)

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по бизнес администрация (MBA)

Какво е бъдещето на образованието за управление? Присъединете се към нас и ние ще го изградим заедно в Азия Училище за бизнес.

Bank Negara Малайзия и MIT Sloan School прегърнат предизвикателството да се проследи един нов и по-добър път. ASB е възможност да започнем едно учебно заведение от нулата и да отговори на нуждите и предизвикателствата на управлението на образованието със свеж, иновативен и предприемачески подход. Ние силно вярваме, че следващото поколение на трансформационните лидери за развиващия се свят ще бъде разработен на базата на теории, намерени в най-добрите световни университети, комбинирани с гледната точка на опит и действия учене.

студент Обучение за проблеми фирми са изправени от казуси е модел от миналото. Learning действие е бъдещето. ASB ще предложи на студентите за управление, практици за управление, както и на институциите, които ги назначават нов начин на правене на нещата, нови начини на живот, нови начини на мислене и по-добра интеграция на теорията с практиката.

ASB на MBA 3.0 съчетава теория и практика на всяко ниво. Факултетът MIT Sloan ще научи същия строг основна програма в ASB, че се доставя в Кеймбридж, Масачузетс, САЩ. Освен това, учебна програма ASB ще включва действия учене проекти с нашите корпоративни партньори и институционални партньори в цяла Азия, предоставяне на постоянни възможности за тестване и прилагане на теориите за класната стая в широка гама от организационни, институционални и полеви предизвикателства.

Нашата вълнуващо и силно иновативна учебна програма е в процеса на одобряване но междувременно посетете нашата страница Curriculum да се запознаят с основните акценти от програмата.

Learning действие в Азия Училище за бизнес

Learning действие е процес, който включва работа по реални предизвикателства, като се използват знанията и уменията на екип, който да постави под въпрос и повторно тълкуваме стари и познати понятия, създаване на нови решения и да ги изпълни, за да се оцени резултата. Проекти за действие за обучение могат да решат значителен бизнес, организационни и социални проблеми и да вземат в класната стая в полето и дружествата на клиентите в класната стая.

проекти за действие за обучение (4-5 проекти в течение на програмата MBA; 40% от учебната програма): студентите имат възможност да специализират в определен отрасъл или функция по време на работа с реални фирми или да изберете да получите широк излагане на спектър от различни видове ptojects. проекти за обучение за действие се провеждат в целия регион и ASB улеснява разположения (студенти не се очаква да открие собствените си проекти).

Други акценти:

  • Приблизително 80% от курсовете са доставени от MIT факултет
  • 6 седмици пътуване до САЩ (4 седмици в MIT и 2 седмици в индустрията

Учебната програма ще включва педагогика на обучението за действие MIT Sloan:

МИСЛЯ - ACT - отразяват - REPEAT

  • МИСЛЯ - опитът клас
  • ACT - опитът "Иди и виж"
  • ОТРАЗЯВАТ - критичното мислене опит
  • Повтарям - Knowledge идва от повтаряща експериментиране.

Образованието ASB ви поставя в позиция да изпитате експоненциален растеж - академично, лично и професионално. Повече от това, програмата MBA в ASB ще изгради доверие си като лидер и агент на промяната, ви излагат на път да постигне кариерата си цели и стремежи.

екип

Гледайте Извънреден и неконвенционални пътуване ASB е!

Въвеждане на Азия Бизнес училище MBA!

Последна актуализация May 2017

За учебното заведение

The ASB MBA program delivers a 18-month curriculum deeply interconnected with management practices and integrated with the rigor and values embedded in the MIT Sloan School MBA program.

The ASB MBA program delivers a 18-month curriculum deeply interconnected with management practices and integrated with the rigor and values embedded in the MIT Sloan School MBA program. Свиване