Магистър по бизнес администрация (MBA)

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по бизнес администрация (MBA)

Какво е бъдещето на образованието за управление? Присъединете се към нас и ние ще го изградим заедно в Азия Училище за бизнес.

Bank Negara Малайзия и MIT Sloan School прегърнат предизвикателството да се проследи един нов и по-добър път. ASB е възможност да започнем едно учебно заведение от нулата и да отговори на нуждите и предизвикателствата на управлението на образованието със свеж, иновативен и предприемачески подход. Ние силно вярваме, че следващото поколение на трансформационните лидери за развиващия се свят ще бъде разработен на базата на теории, намерени в най-добрите световни университети, комбинирани с гледната точка на опит и действия учене.

студент Обучение за проблеми фирми са изправени от казуси е модел от миналото. Learning действие е бъдещето. ASB ще предложи на студентите за управление, практици за управление, както и на институциите, които ги назначават нов начин на правене на нещата, нови начини на живот, нови начини на мислене и по-добра интеграция на теорията с практиката.

ASB на MBA 3.0 съчетава теория и практика на всяко ниво. Факултетът MIT Sloan ще научи същия строг основна програма в ASB, че се доставя в Кеймбридж, Масачузетс, САЩ. Освен това, учебна програма ASB ще включва действия учене проекти с нашите корпоративни партньори и институционални партньори в цяла Азия, предоставяне на постоянни възможности за тестване и прилагане на теориите за класната стая в широка гама от организационни, институционални и полеви предизвикателства.

Нашата вълнуващо и силно иновативна учебна програма е в процеса на одобряване но междувременно посетете нашата страница Curriculum да се запознаят с основните акценти от програмата.

Learning действие в Азия Училище за бизнес

Learning действие е процес, който включва работа по реални предизвикателства, като се използват знанията и уменията на екип, който да постави под въпрос и повторно тълкуваме стари и познати понятия, създаване на нови решения и да ги изпълни, за да се оцени резултата. Проекти за действие за обучение могат да решат значителен бизнес, организационни и социални проблеми и да вземат в класната стая в полето и дружествата на клиентите в класната стая.

проекти за действие за обучение (4-5 проекти в течение на програмата MBA; 40% от учебната програма): студентите имат възможност да специализират в определен отрасъл или функция по време на работа с реални фирми или да изберете да получите широк излагане на спектър от различни видове ptojects. проекти за обучение за действие се провеждат в целия регион и ASB улеснява разположения (студенти не се очаква да открие собствените си проекти).

Други акценти:

  • Приблизително 80% от курсовете са доставени от MIT факултет
  • 6 седмици пътуване до САЩ (4 седмици в MIT и 2 седмици в индустрията

Учебната програма ще включва педагогика на обучението за действие MIT Sloan:

МИСЛЯ - ACT - отразяват - REPEAT

  • МИСЛЯ - опитът клас
  • ACT - опитът "Иди и виж"
  • ОТРАЗЯВАТ - критичното мислене опит
  • Повтарям - Knowledge идва от повтаряща експериментиране.

Образованието ASB ви поставя в позиция да изпитате експоненциален растеж - академично, лично и професионално. Повече от това, програмата MBA в ASB ще изгради доверие си като лидер и агент на промяната, ви излагат на път да постигне кариерата си цели и стремежи.

екип

Гледайте Извънреден и неконвенционални пътуване ASB е!

Въвеждане на Азия Бизнес училище MBA!

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The ASB MBA program delivers a 18-month curriculum deeply interconnected with management practices and integrated with the rigor and values embedded in the MIT Sloan School MBA program.

The ASB MBA program delivers a 18-month curriculum deeply interconnected with management practices and integrated with the rigor and values embedded in the MIT Sloan School MBA program. Свиване