Магистър по бизнес администрация (MBA)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

73850_Untitled.jpg

Мениджмънтът на Lincoln International Business School MBA е създаден, за да ви предостави творческо и съвместно обучение, основано на нашите ключови ценности на етично, устойчиво и отговорно управление. Нашият MBA е специално разработен, за да подобри професионалното и личностното ви развитие чрез използване на технически, аналитични и меки умения, които са от основно значение за успеха в днешната бизнес среда.

Нашият MBA следва инициативата на ООН PRME, ангажирайки се с глобални предизвикателства със страст, ентусиазъм и постоянство чрез активната ни мрежа за научни изследвания.

Акценти от MBA International Lincoln Business School включват:

 • Персонализирани дейности за развитие на лидерство
 • Изпълнителен треньор по кариера
 • Жилищни консултантски проекти
 • Интензивно обучение за водене на преговори
 • Възможност за работа
 • Членство в LIBS Connect, за бизнес мрежи

Имайки предвид целите си в кариерата, ние ви предлагаме насоки и напътствия, за да ви помогнем да се позиционирате чрез персонализиран лидерски план, който ви дава възможност да се доверите на преценката си и да бъдете силен лидер в сложна глобална среда. Ние се стремим да поддържаме силни и трайни взаимоотношения, които могат да ви осигурят чувство за принадлежност в нашата общност и една от която разширява вашата лична мрежа и перспективи.

73826_blueWallStudentDiary.jpg

Как учиш

Мениджърът на международното бизнес училище в Линкълн (MBA) включва основни и избираеми модули, които имат за цел да свържат обучението в клас с реални организации. Основните модули са предназначени за изграждане на уменията, които всеки глобален мениджър се нуждае, докато избирателните модули и дисертацията ви дават възможност да се специализирате.

Лекциите и семинарите предлагат възможност за ангажиране и обсъждане на основите на глобалния бизнес и лидерство чрез семинари и групови уроци. Има гъвкавост в планирането на разписанието ни, което позволява дейности в клас, както и групово и независимо обучение.

Модулът на проекта е предназначен да осигури отлично представяне на консултантската дейност. Можете да се ангажирате с клиент, за да извършите изследване, свързано с тяхното положение и желания. Студентите вече са ръководили проекти за жични консултации с редица високопоставени организации като Siemens, British Steel, Dynex и YMCA.

Мениджърът по международно бизнес училище "Линкълн" (MBA) включва дейности за развитие на лидерство, както и семинари за преговори като част от модулите, предлагани в блокове. Чрез членството си в LIBS Connect ще можете да присъствате на лекциите на лектори от индустрията и лидери. Предишни гост-лектори са университетският канцлер Лорд Адебауал CBE, довереникът на Би Би Си и не-изпълнителният директор Сузана Таверн, както и главният изпълнителен директор на Сименс Юрген Майер.

Проучването на MBA включва значителна част от независимото проучване, изследване на материала, обхванат от лекции и семинари. Като общо ръководство, за всеки час в клас се очаква учениците да прекарат два-три часа в независимо проучване. Преподаваните модули обикновено имат 36 часа за контакт (лекции, семинари и семинари) на срок.

Характеристика

Акценти от MBA International Lincoln Business School включват:

 • Персонализирани дейности за развитие на лидерство
 • Изпълнителен треньор по кариера
 • Жилищни консултантски проекти
 • Интензивно обучение за водене на преговори
 • Възможност за работа
 • Членство в LIBS Connect, за бизнес мрежи

Изисквания за влизане 2018-19

Минимум 2: 2 отличие степен и трудов стаж. Обикновено се очаква студентите да имат минимум две години съответен трудов стаж.

Завършилите с по-малко от две години съответен опит са длъжни да представят декларация с цел от 300 до 500 думи, за да подкрепят заявлението си.

Доказателствата във вашето изявление трябва да включват:

 • Почасова работа
 • Доброволческа дейност
 • Студентските ръководни роли по време на университета (напр. Клубове и организации)
 • Опит в ръководенето или работата в рамките на една организация

Освен това, студентите, чийто първи език не е английски, трябва да притежават английска езикова квалификация IELTS 6.0 или еквивалентна.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Свиване