Магистър по бизнес администрация (MBA): Едногодишна програма

Общ преглед

Описание на програмата

Започнете своята кариера с нашата акредитирана за AACSB едногодишна програма MBA

Нашата програма е предназначена за студенти, които искат да преминат в нова кариера. Студентите избират да специализират или да спечелят обща степен на управление, така че можете да приспособите обучението си към желаната от вас кариера.

Защо да следвате своята MBA в Брайънт?

  • Завършете дипломата си за една година на редовно обучение: Програмата работи от август до август.
  • Пътувайте в чужбина, за да поставите уроците в класната стая на изпитание.
  • Изградете резюмето си с консултантски и други опитни познания, вградени в учебната програма.
  • Изградете вашата професионална мрежа чрез базирани на кохорта обучение и възпитаници.125853_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg Отклонение / Unsplash

Глобални специализации

Ще имате възможност да се специализирате в една от четирите области: Business Analytics, Global Finance, Global Supply Chain Management или International Business. Ако предпочитате, можете да комбинирате факултативи за опция за общо управление.

През януари ще участвате в Global Immersion Experience, по време на който вие и вашите съученици ще пътувате в чужбина и ще се срещате с висши ръководители на международни фирми и / или правителствени политици. Студентите от предишни години са пътували до Чили, Панама, Китай и най-скоро до Германия.

Разликата в кохорта / учебен екип

Всички Bryant едногодишни MBA студенти са членове на кохорта, преминавайки през цялата програма с една и съща група студенти. Тази общност от връстници ще предложи подкрепа и насърчение и ще се превърне в основата на вашата професионална мрежа.

Какво трябва да включва моето приложение?

В допълнение към формуляра за кандидатстване, ще трябва да изпратите декларация за целите, настоящата автобиография, препоръка на един преподавател, официални преписи от всички колежи / университети, които сте посещавали, официалния си резултат от GMAT и таксата за кандидатстване (отказана от Bryant възпитаници). Нашата политика за отказ от GMAT е достъпна тук.

Има ли специални изисквания към международните кандидати?

Ще трябва да представите своята оценка TOEFL, ако родният ви език не е английски или ако не сте завършили степен по програма, преподавана на английски език. Освен това вашите преписи от колежи / университети извън САЩ трябва да бъдат преведени на английски и преобразувани в скала 4.0. ** И накрая, ако търсите I-20, ще трябва да представите завършена Международна студентска сертификация за финанси.

** Ще трябва да представите и официална документация от агенция за академична оценка, в която се посочва, че сте спечелили степен, еквивалентна на бакалавърска степен от САЩ.

Как се класира програмата MBA сред другите?

Колежът за бизнес в Bryant University е акредитиран от AACSB International - Асоциацията за повишаване на колегиалните училища по бизнес. Брайънт е един от само 5 процента от колежи и университети в света, които печелят тази престижна акредитация. Брайънт MBA беше включен в изданието на 2013 г. на „Най-добрите 296 училища за бизнес“, годишното ръководство, издадено от „Принстън ревю“.

резултати

съоръжения

Средно нашите съоръжения бяха оценени като „Отличен“ или „Много добър“ - проучване за 2018 г. на завършилите.

достъпен

97% от анкетираните са се съгласили, че „членовете на факултета са готови да работят с мен“. - 2018 проучване на завършилите.

Съвместна дейност

93% са съгласни, че структурата на MBA насърчава екипната работа - проучване за 2018 г. на завършилите.

обучение

MBA едногодишен
  • 1,118 долара на кредитен час
Такса за глобално потапяне
  • 1500 долара (пътна такса в допълнение към обучение)
Стипендии

Потенциалните студенти трябва да подадат заявление до 30 април, за да получат право на предпочитано разглеждане за стипендии или асистентски дипломи.

Последна актуализация Ноем. 2019

За учебното заведение

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and scienc ... Научете повече

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and sciences with a global perspective. Свиване

Акредитации

AACSB Accredited