Магистър по бизнес администрация (изпълнителен директор)

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

Master of Business Administration Executive (EMBA) предоставя интегриран набор от сложни теоретични и професионални възможности за ръководни кадри, онези, които се стремят към ръководни позиции и предприемачи.

118911_IMG_7991JPG.jpg

Програмата развива уменията, необходими за реагиране на динамичната бизнес среда чрез идентифициране, внедряване и управление на най-добрите бизнес практики през всички етапи на бизнес и професионалния жизнен цикъл.

Увеличават се лидерските умения, за да се даде възможност за ефективни отговори на управлението на всички бизнес модели. Завършилите са оборудвани да бъдат иновативни, визионерски и стратегически в постигането на ориентирани към клиента резултати.

За да позволи на висшите ръководители да управляват своите работни и учебни ангажименти, програмата се изпълнява в интензивен режим през дългите уикенди, включително жилищен уикенд и интензивно офшорно проучване.

В изключителни случаи кандидатите, които нямат бакалавърска степен, но могат да демонстрират стажове на ръководни кадри, ще бъдат разгледани за индивидуално допускане до програмата.

118714_Sydney4.png

Кампус в Сидни

Учебна структура на курса

Курсовите резултати от обучението са изявления за постиженията на ученето, които се изразяват в това, от което се очаква учащият да знае, да разбира и да може да направи след завършване на курс. Студентите, завършили този курс, ще могат да демонстрират:

1

Критично оценявайте и интегрирайте знанията и теориите, свързани с бизнеса.

2

Водете и работете с други хора в различни организационни контексти.

3

Разработване и използване на стратегически мрежи за професионални цели.

4

Ефективно общувайте с редица заинтересовани страни в сложни бизнес ситуации.

5

Критично анализирайте бизнес разузнаването в различни контексти.

6

Прилагайте изследователски принципи и методи за проектиране и провеждане на консултантски проект

Изисквания за вход

В момента магистърът по бизнес администрация (изпълнителен) е достъпен само за домашни студенти с призната бакалавърска степен с еквивалентна средна оценка от 60%, плюс минимум пет години стаж в старшия мениджмънт. В изключителни случаи кандидатите, които са в състояние да демонстрират трудов стаж на висшите изпълнителни служители, ще бъдат разглеждани за приемане на индивидуална основа.

Ако се интересувате от изучаване на MBA, но не отговаряте на горните изисквания за влизане, можете да помислите за изучаване на магистър по бизнес администрация (MBA) или магистър по бизнес администрация (MBA) Advanced.

Защо да учим с нас?

Ние предлагаме три приема на година, като много от темите са планирани да се впишат във вашите професионални и начин на живот. Някои часове се предлагат ежеседмично, най-вече вечер, докато други работят в интензивен режим през уикенда, за да минимизират времето далеч от други отговорности.

Над 90% от нашите възпитаници са заети в рамките на 4 месеца след завършване на образованието си, а нашите студенти за средно образование са средна начална заплата от $ 108,800 AUD, което е с 4% по-високо от средното за страната *.

Ние предлагаме разнообразни стипендии за местни и чуждестранни студенти, вариращи от 10% до 100%, така че можете да инвестирате в бъдещето си.

Нашите курсове се развиват непрекъснато, информирани от проучвания, структурирани по приложни резултати, признати от работодателите, предоставени от висококвалифицирани учени и подкрепени от допълнителни специализирани ресурси за учене и развитие.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Нашите специализирани услуги за подкрепа на студентите са изградени въз основа на вашите индивидуални нужди. Нашите студентски съветници, академичен персонал и консултант по кариера са на разположение всяка седмица за консултация. Учебните умения се провеждат ежеседмично, за да се гарантира успехът Ви. Предоставяме редица социални и полуфинализирани събития, които ви дават възможност да общувате със своите колеги, членове на местната бизнес общност и възпитаници.

* Проучване на резултатите за завършилите QILT 2016-2018.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive.

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive. Свиване