Магистър по бизнес администрация и магистър по международно търговско право

Общ преглед

Описание на програмата

Само за две години можете да завършите с две магистърски степени. Да получите международно признат MBA, както и магистърска степен по международно търговско право.


За курса

Нашият MBA Full Time Intensive ви дава изключителна подготовка за получаване на желаната работа. В допълнение, Магистър по международно търговско право ще ви даде безценни знания в тази област. Курсът включва персонализирана Програма за развитие на лидери, разработена от световен лидерски факултет и индивидуално наставничество от висша фигура в индустрията. Освен това ще получите коучинг кариера и семинари и ще работите по проект за стратегически анализ и консултиране на една от нашите партньорски организации. Магистърът по международно търговско право предоставя солидна основа в правните области, свързани с търговията, продажбите, корабоплаването и финансите. След това ще се специализирате в области като правото на СТО, търговския арбитраж, сравнителното право и законодателството и регулациите на австралийските финансови сделки.


Съоръжения и оборудване

Съвременната сграда на бизнес училището включва лекционни театри, кабинети за кабинети и отделни зони за групова работа и индивидуално обучение. Студентите също имат достъп до кафенета Common Learning Area и Business School. Следдипломните студенти имат достъп до следдипломно учебно заведение, докато студентите по MBA имат допълнителен достъп до крилото на MBA.


Изисквания за прием

Английска компетентност

Английският е езикът на преподаване и оценяване в UWA и ще трябва да отговаряте на английските езикови изисквания на университета, за да имате право на място.


Стипендии

Стипендиите са достъпни за студенти от разнообразни среди, включително академични постижения, финансови нужди, недостатъци в образованието, лидерство и обществено обслужване, артистични или спортни постижения, както и от селски или отдалечени райони.


Кариерни Pathways

Завършилите MBA са силно търсени от индустрията и постигат напредък в редица висши мениджърски позиции в области като бизнес развитие, стратегия, маркетинг и корпоративни финанси. Тези роли попадат в разнообразен обхват от публични, частни и нестопански сектори, включително държавни ведомства, ресурси, консултантски и финансови услуги.


Бързи подробности

Статус

 • Наличен 2017

Места

 • Пърт

посещаемост

 • Пълен работен ден

Доставка

 • На територията на колежа

Начални дати

 • януари

Седмично време за контакт

 • Различава се по семестър, от студентите се очаква да учат на пълно работно време през първата година

Ниво на обучение

 • Следдипломен

Код на курса

 • 43540

CRICOS код

 • 088011С, 088011С

Продължителност на пълно или непълно работно време

 • 2 години

В градовете има курс

 • Магистър по бизнес администрация и магистър по международно търговско право
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

University of Western Australia Business School's mission is to provide world-class education, research and community engagement for the advancement of the prosperity and welfare of our communities.

University of Western Australia Business School's mission is to provide world-class education, research and community engagement for the advancement of the prosperity and welfare of our communities. Свиване