Магистър по бизнес администрация и магистър по международно търговско право

Общ преглед

Описание на програмата

Само за две години можете да завършите с две магистърски степени. Да получите международно признат MBA, както и магистърска степен по международно търговско право.


За курса

Нашият MBA Full Time Intensive ви дава изключителна подготовка за получаване на желаната работа. В допълнение, Магистър по международно търговско право ще ви даде безценни знания в тази област. Курсът включва персонализирана Програма за развитие на лидери, разработена от световен лидерски факултет и индивидуално наставничество от висша фигура в индустрията. Освен това ще получите коучинг кариера и семинари и ще работите по проект за стратегически анализ и консултиране на една от нашите партньорски организации. Магистърът по международно търговско право предоставя солидна основа в правните области, свързани с търговията, продажбите, корабоплаването и финансите. След това ще се специализирате в области като правото на СТО, търговския арбитраж, сравнителното право и законодателството и регулациите на австралийските финансови сделки.


Съоръжения и оборудване

Съвременната сграда на бизнес училището включва лекционни театри, кабинети за кабинети и отделни зони за групова работа и индивидуално обучение. Студентите също имат достъп до кафенета Common Learning Area и Business School. Следдипломните студенти имат достъп до следдипломно учебно заведение, докато студентите по MBA имат допълнителен достъп до крилото на MBA.


Изисквания за прием

Английска компетентност

Английският е езикът на преподаване и оценяване в UWA и ще трябва да отговаряте на английските езикови изисквания на университета, за да имате право на място.


Стипендии

Стипендиите са достъпни за студенти от разнообразни среди, включително академични постижения, финансови нужди, недостатъци в образованието, лидерство и обществено обслужване, артистични или спортни постижения, както и от селски или отдалечени райони.


Кариерни Pathways

Завършилите MBA са силно търсени от индустрията и постигат напредък в редица висши мениджърски позиции в области като бизнес развитие, стратегия, маркетинг и корпоративни финанси. Тези роли попадат в разнообразен обхват от публични, частни и нестопански сектори, включително държавни ведомства, ресурси, консултантски и финансови услуги.


Бързи подробности

Статус

 • Наличен 2017

Места

 • Пърт

посещаемост

 • Пълен работен ден

Доставка

 • На територията на колежа

Начални дати

 • януари

Седмично време за контакт

 • Различава се по семестър, от студентите се очаква да учат на пълно работно време през първата година

Ниво на обучение

 • Следдипломен

Код на курса

 • 43540

CRICOS код

 • 088011С, 088011С

Продължителност на пълно или непълно работно време

 • 2 години

В градовете има курс

 • Магистър по бизнес администрация и магистър по международно търговско право
Последна актуализация May 2018

За учебното заведение

University of Western Australia Business School's mission is to provide world-class education, research and community engagement for the advancement of the prosperity and welfare of our communities.

University of Western Australia Business School's mission is to provide world-class education, research and community engagement for the advancement of the prosperity and welfare of our communities. Свиване