Магистър по бизнес администрация в Мадрид

Общ преглед

Описание на програмата

Отговор на COVID-19:

Не отлагайте учебните си планове. Започнете своето образователно пътешествие, като се запишете в нашия онлайн кампус и елате в Барселона или Мадрид през есента или зимата. Смесеното обучение е на разположение за юли и октомври приема.

Защо магистър по бизнес администрация в Мадрид

Признат като Global MBA Tier One класация и # 11 Online MBA в списание CEO

 • Учете Бизнес администрация в бизнес училище, където „Digital” е в основата му. GBSB Global е единствената висша образователна институция в Испания, акредитирана от Microsoft като лидер в дигиталното образование. Отделете себе си от конкуренцията.
 • Спечелете акредитация в допълнение към магистърската си степен в ACCA, известната международна асоциация на дипломираните експерт-счетоводители
 • Получете диференциална квалификация с Microsoft Imagine Academy - GBSB Global подготвя студентите да посрещнат търсенето на пазара в областта на цифровите технологии

Описание на програмата

Магистър по бизнес администрация в Мадрид е трансформационна програма, която вдъхновява студентите да се развиват както лично, така и професионално. Това е една от най-пионерските MBA в Испания, която цели да промени самата концепция за бизнес образование и подготвя отговорни, иновативни и истински глобални бизнес лидери. Програмата е насочена към устойчиви практики, бизнес етика, предприемачески дух, силни лидерски умения и иновативно решаване на проблеми, подготовка на бизнес професионалисти, които ще карат света да промени и трансформира бъдещето на бизнеса. Тази магистърска програма по бизнес администрация в Мадрид подготвя учениците да се изправят пред предизвикателствата, пред които е изправена глобализираната икономика, и осигурява необходимите знания и умения за работа в чужбина. Студентите по магистърска степен по бизнес администрация в Мадрид развиват по-голяма културна интелигентност и осведоменост, което им позволява да работят ефективно с хора, които имат много различни ценности и поведения. Програмата MBA в Мадрид в GBSB Global Business School прилага най-новите методи на преподаване, казуси, ситуационен анализ, симулационни игри и практически занятия, които предоставят практически знания, приложими в динамичната и модерна бизнес среда. Магистърската програма по бизнес администрация в Мадрид включва основни управленски и аналитични курсове като управление на операциите, финансово счетоводство и стратегически мениджмънт, които предоставят на студентите знанията и уменията, необходими за топ мениджърски позиции. В същото време тази магистърска програма предлага на студентите възможност да придобият напреднало специализирано образование в една от най-различни области на международния бизнес. Студентите могат да учат за обща MBA програма без специфичен фокус, или могат да изберат специалност, за да ограничат усилията си в област от специфичен интерес:

 • MBA в управлението на маркетинга
 • MBA в международния бизнес
 • MBA в предприемачеството
 • Магистърска степен по бизнес управление
 • MBA в областта на финансите

Ключови факти

 • Продължителност на програмата - 9 месеца
 • Език на програмата - английски
 • Пристигания - октомври, януари, април / годишно
 • График - на пълно работно време, през деня
 • Местоположение - Мадрид, Испания

Акценти на програмата

 • Факултет с индустриален опит
 • Посещения на фирмата
 • Студенти от 70 различни държави
 • Изключителни международни бизнес събития
 • Практически знания, приложими в глобален мащаб
 • Възможности за кариера с мултинационални компании

Защо да спечелите тази степен

Възползвайте се от Мадрид - мрежа и изграждане на взаимоотношения в град, пълен с възможности за кариера, водещи международни компании и мащабни индустриални събития.

Проучете и открийте света на новите професионални възможности в третия най-добър град в света за пребиваване в чужбина (InterNations Expat Insider 2016 Survey) и третия град в света в престижното класиране на Международния конгрес и конвенция (ICCA, 2015)

Увеличете своя потенциал за иновации - Вземете курсове за дизайн мислене или творчество и психология на разработването на нови продукти и се пригответе за работа в иновативни компании. Вземете курсове като Design Thinking, насърчавайки творчеството и разбирането на психологията на продуктовото развитие.

Изследователският отдел в GBSB Global Business School е постоянно ангажиран в проучвания за бизнес образование, което насърчава проектирането на най-иновативните и практични бизнес програми. GBSB Global прилага най-модерните методики за преподаване, налични днес в учебната програма на MBA, като например сериалите на Lego и задачите за рисуване.

Изградете истинска глобална мрежа със силни професионални връзки по границите и индустриите - Възползвайте се от разнообразния студентски екип в Global Business School Barcelona, който представлява повече от 65 националности.

Работата в мрежа играе много важна роля в кариерното развитие, както в намирането на добра работа, така и в развитието на полезни взаимоотношения с нови партньори или клиенти. В GBSB ще имате възможност да общувате със студенти, бъдещи бизнес лидери от повече от 65 страни и преподаватели, настоящи мениджъри и основатели на различни фирми от над 18 страни по света.

Увеличете заплатата си, получете промоция и отворете нови възможности за кариера - задоволете професионалните си амбиции, развийте силна кариера и надминете целите си.

3 от 4 завършили магистърска степен по бизнес администрация казват, че не биха получили настоящата си работа без магистърска степен по бизнес администрация (GMAC, 2013). 90% от анкетираните казват, че програмата МВА е професионално възнаграждаваща.

Перфектно вашите лидерски и управленски умения - Станете професионален мениджър, ентусиазиран лидер, задоволете амбициите си и вдъхновете другите.

Налице е пряка връзка между нивото на изпълнение и успеха на бизнеса с лидерските способности на неговите мениджъри. Това означава, че търсенето на добре образовани мениджъри с добри лидерски умения само ще расте.

Подгответе се да посрещнете предизвикателствата на 21-ви век - Присъединете се към професионалистите в бизнеса в преследването на дневен ред, основан на устойчивост и етични бизнес практики.

Все повече компании днес подбират внимателно своите доставчици и партньори от редица фирми, които отговарят на международните екологични стандарти и изисквания, заложени в спазването на човешките права и етичните операции. Обучение, фокусирано върху глобалната устойчивост, ще подготви учениците за последните тенденции, фокусирани върху етичните бизнес практики в глобалния бизнес.

Защо GBSB Global ?

 • Единственото бизнес училище в Испания с международна акредитация от ASIC
 • Първото и единствено официално Microsoft School в Испания, акредитирано от Майкрософт като лидер в дигиталното образование, осигуряващо на студентите най-съвременните учебни практики от първия ден
 • Официално училище на Microsoft Showcase
 • Единственото бизнес училище в Барселона и Мадрид със статута на компютърен изпитателен център ACCA
 • Член на Акредитационния съвет за бизнес училища и програми (ACBSP), САЩ
 • Записан като един от най-добрите бизнес училища в Европа от MYBS (Mind Your Own Business School)
 • Признат като лидер в световното образование чрез списание Newsweek
 • Класиране № 1 в Европа в Ръководството за Училища за Устойчивост
 • ОФИЦИАЛЕН ЧЛЕН на Европейския съвет за бизнес образование (ECBE)
 • Повторен победител в конкурса за дело за международна бизнес етика, САЩ
 • Глобалното разнообразие Студенти от 70 държави и преподаватели от 20 държави
 • На фокус върху иновациите От учебни методи, учебни програми и семинари до напълно дигитализирана образователна среда ние всички сме за иновации и предизвикателство за статуквото
 • Възможности за заетост и кариерно развитие | Практически знания и умения, кариерно консултиране и индивидуални треньорски сесии
Последна актуализация Апр. 2020

За учебното заведение

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Научете повече

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Свиване