Всяка управленска кариера започва с първата стъпка

Опитът на магистър по бизнес администрация на FBS покрива нуждите на завършилите, които желаят да започнат професионалната си кариера, придобивайки глобална и реална визия за света на бизнеса. За тази цел програмата включва провеждането на гарантирани платени стажове.

Следдипломната MBA се състои от период на глобална визия и друга специализация.

Специализациите, сред които можете да избирате са: Общо управление, Търговско управление и маркетинг, Управление на човешките ресурси, Икономическо-финансово управление, Международна търговия.

Степента на настаняване на студентите от магистърска степен по бизнес администрация е много висока, като например 4 от 5 студенти, които практикуват, най-накрая са наети от същите фирми.

методология

Методологията на FBS Business School е изключително практична: тя се фокусира изцяло върху максимата на "учене чрез правене", т.е. учене чрез правене. Методологията, следвана във всички програми на FBS MBA, е Case Method, чрез която студентите трябва да подготвят и предлагат решения на практически случаи, поставяйки студента пред процеса на вземане на решения. Тази методология изисква манастир, който е добре обучен в тази техника, тъй като класовете трябва да станат автентични форуми на споделеното знание.

програма Структура

Програмата MBA в FBS Business School е разделена на три периода.

pic-ia01.png

Периодът на изравняване започва няколко седмици преди официалната дата на MBA. В този период на доброволна помощ, студентите получават курсове по счетоводни основи, използване на Офис инструменти и други теми, които могат да помогнат за реализацията на програмата.

Периодът на MBA е разделен на следните части или фази:

 • Основи: Основна ревизия от текущата панорама на съществени аспекти за управленско развитие, осигуряваща 360 ° бизнес визия.
 • Разширено: Засилване на компетенциите и управленските умения чрез съдържание, вариращо от Big Data до International Trade. СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ: Последният период се състои от специализация по области на компанията, като Общо управление, Финансов мениджмънт, Управление на човешките ресурси или други.
 • Проект: Разработване на проект за създаване на компания, в която да се прилага наученото с подкрепата и индивидуалния мониторинг на преподавател.
 • Личен план за кариера: Придружаване за планиране на Стратегическия план за кариерно развитие на студента. Пригодността за заетост е една от най-важните характеристики на FBS MBA.

Когато завършват студентите, те могат да преминат на обучение на "Комплекс". В този период на доброволна помощ студентите разширяват познанията си за цифровия бизнес с дисциплини, ориентирани към цифровата екосистема, визията и цифровата стратегия, бизнес моделите в цифровите среди, технологичното разстройство и дизайнерското мислене, дигиталния маркетинг и електронната търговия и управлението на човешките ресурси в среди цифрово, както и цифрово финансиране.

преживявания

FBS MBA има сред целите си не само придобиването на знания и инструменти за вземане на решения, но и развитието на лични умения или меки умения.

 • Открит. За няколко дни случаите и бележките за друга динамика се променят в учебната среда извън училището и напълно се различават от обичайната, която подчертава важността на лидерството и работата в екип.
 • Стратегии за ефективна комуникация. Целта на този семинар е да се научи да общува за постигане на желаните от нас цели. Разработването на добра комуникационна стратегия ви позволява да общувате ефективно.
 • Посещения на фирми. Те имат за цел да приведат учениците в бизнес реалност. Посещенията дават възможност на студентите да осъществят контакт с хора, процеси и бизнес реалности, които им осигуряват актуализирани знания и им позволяват да познават приложението на кариерата си в професионалната практика.
 • Дни на професионално приложение. По време на обучението в Fundesem студентът ще може да присъства на конференции, семинари и работни срещи, водени от професионални лектори от света на бизнеса. Целта на тези дни е да обогатят ученето на учениците, да бъдат в крак с последните новини и да се запознаете с най-новите тенденции в търсенето на работа. Познаването на профилите, които се оценяват от компаниите, може да помогне на учениците да съсредоточат професионалната си кариера.
 • Развитие на управленски таланти. Методологията на FBS позволява на студентите да развият управленски умения и способности, като се справят с реални бизнес проблеми. Тази методология благоприятства работата в екип за разрешаване на случаи, интеграция и обогатяване с приноса и опита на колегите.
 • Работа в мрежа. Взаимоотношенията с учители и съученици са от съществено значение за започване на кариера в рамките на всеки сектор.

манастир

Факултетът на FBS се състои от висококвалифицирани професионалисти от бизнеса, с богат опит в професионалната област, както и в преподаването, научните изследвания, консултирането и консултирането.

Преподавателският екип има опит в ръководни позиции на национални и мултинационални компании, както и голяма педагогическа подготовка, която им дава възможност да преподават темите за фирми, в които са експерти. Тези специалисти дават своите знания, извлечени от професионалната практика, в нашите MBA програми, които дават на учениците глобален, точен и вярно адаптиран към реалността на компанията.

Кариерно развитие

В ФБС ние помагаме на ученика да планира професионалната си кариера, като взема най-подходящите решения, както и да проектира и изпълнява основните си цели.

Чрез различни услуги (Career Advisor, Coaching

Някои данни за кариерно развитие са следните:

 • 4 от 5 студенти, които правят стажове с най-накрая наети от същите фирми
 • 95% от студентите на МВА на ФБС подобряват или променят заетостта си в рамките на две години след завършване на капитана
 • Повече от 600 компании са кандидатствали за позиции в студенти на Fundesem
 • 130 студенти са били наети от фирми през последната академична година 2017/18

финансиране

FBS е фондация с нестопанска цел, чиято цел е развитието на професионалисти и фирми. Следователно, фондацията предлага серия от стипендии за кандидати за програми за MBA, така че всеки студент, наистина ангажиран с тяхното обучение, може да завърши MBA без икономически проблеми. Освен това FBS има много изгодни споразумения за финансиране с няколко финансови институции.

Програма с обучение на:
 • испански

Прегледайте още 2 курсове в Fundesem Business School »

Последна актуализация Май 15, 2019
Този курс е Редовно обучение
По място
По дата
Start Date
Окт. 21, 2019
Крайна дата за записване

Окт. 21, 2019

Business Education | Testimonio | MBA