Основната цел на магистърската програма по бизнес администрация и мениджмънт на EUDE Business School е да ви подготви като лидер да заемете по-големи отговорности и да познавате всички области на компанията от глобална и актуална визия. Също така ще получите всички знания и умения, необходими за започване и водене на собствен проект.

Програмата EUDE MBA ви позволява да познавате и разбирате всички области на управлението на компанията с глобален подход и от гледна точка на управлението на бизнеса. Обучение, проектирано и подготвено от ръководителите на най-добрите национални и международни компании и адаптирано към вашите нужди, ние ви предлагаме възможността да правите своя MBA в онлайн, пълен или изпълнителен режим.

С нашата магистърска степен по бизнес администрация и мениджмънт ще получите ръст в професионалното си развитие и подобряването на труда на пазара . Благодарение на своята методология, нашата програма е пропелер на вашата професионална кариера, тъй като годината на EUDE MBA е еквивалентна на 8 години професионален опит. С това, вие ще бъдете в състояние да се превърне в перфектен професионалист, който компаниите в момента търсят.

114036_MBA2.jpeg

Компетенции и професионални изходи на магистър по бизнес администрация и мениджмънт - MBA

Осъществявайки магистърска степен по бизнес администрация и мениджмънт във всеки от неговите условия, Вие ще придобиете следните професионални и лични компетенции :

 • Изпълнява задачи на висшето ръководство.
 • Да поемат отговорност при разработването и изпълнението на стратегически решения.
 • Създаване, управление и контрол на основните финансови елементи на компанията.
 • Стратегическо управление на работните екипи в различните им области, както и подобряване и управление на таланта на персонала на организацията.
 • Създаване и управление на прилагането на различни маркетингови стратегии и политики, адаптирани към текущата глобална, конкурентна и променяща се среда с технологична подкрепа.
 • Разработване на задачи за цялостно управление на комуникацията, качеството, управлението на организационната промяна и корпоративната култура.

В допълнение, EUDE Online MBA е призната от най-престижните класации в сектора:

"MBA - Мениджмънт и управление на бизнеса онлайн на EUDE Business School е считан за един от най-добрите магистърски програми в света според класирането за бизнес образование на икономическия ежедневник Financial Times."

Магистърска програма по бизнес администрация и мениджмънт - MBA

 1. Управление и организация на компанията
 2. Фирмена стратегия
 3. Управление на човешките ресурси
 4. Маркетинг и търговско управление
 5. Финансово управление
 6. Външна търговия
 7. Отдел „Операции, логистика и качество“
 8. Предприемачество, технологични иновации и методи за иновации
 9. Ефективност на директивата
 10. Правни аспекти
 11. Заключителен мастър проект

Проектът за магистърска теза (PFM) има за цел практическото прилагане на знанията и инструментите, придобити от студента по време на програмата, на предприемаческа инициатива или на значително подобрение на съществуваща бизнес дейност, чрез разработване на бизнес план. o Бизнес план.

* PFM е задължителен само за модалности лице в лице.

Методология на магистърска степен по Бизнес администрация и мениджмънт - MBA

Работната методология, разработена в EUDE Business School, която се прилага в нашата магистърска степен по бизнес администрация и управление, се основава на метода на случая. Изключително практическото обучение е най-добрата основа за придобиване на знания, умения и опит, от които се нуждае фирмата. Случаите, разработени във всяка област на знанието, са успешни истории, които предлагат на ученика широка възможност за анализ и дискусия.

Класната стая с малки групи или виртуалният кампус на EUDE , водеща европейска платформа , ще бъдат най-подходящите форуми, така че учениците да могат да споделят своите мнения и разсъждения върху всеки документ.

Учебната програма е подготвена под надзора и съветите на водещи фирми в сектора, както и факултет, съставен от ръководители и бивши директори на мултинационални и национални компании (Telefonica, Deloitte, DHL, Inchaersa, Geindesa, Debebé или Drommer Consulting). ,

В края на програмата студентът ще изпълни и защити своя финален мастер проект *. УПФ * е бизнес план, реален или симулиран, в който студентът трябва да е приложил всички придобити знания и инструменти.

През цялата продължителност на програмата студентът ще има персонализиран преподавател и непрекъсната обратна връзка от учителите, което ще позволи на ученика да знае по всяко време своите точки за подобрение и силни страни.

* УПФ ще бъде задължително за студентите в режим лице в лице. Останалите модалности са освободени от това изискване, с изключение на онези студенти, които са избрали магистър по достъп до официалната степен.

Програма с обучение на:
 • испански
Последна актуализация Септември 12, 2019
Този курс е Редовно обучение, Комбинирано в кампус и онлайн
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
1500 
Задочно обучение
Редовно обучение
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване

Отворено кандидатстване

MBA + RRHH - España

MBA + PDDI

MBA con + de 10 especializaciones