Изпълнителен MBA

Общ преглед

Описание на програмата

Искате да се развивате в кариерата си, но имате пълен списък от отговорности. MBA Syms School of Business Executive MBA разбира вашите реалности. Той ви подготвя да ускорите кариерния си потенциал, привежда идеите за промяна на играта и се подготвя за изместваща се глобална икономика - всичко това докато сте на текущата си работа.

The Sy Syms Edge

 • Нашите гъвкави часове се грижат за работещия професионалист.
 • Нашата цялостна основна учебна програма изгражда основа за успех във всеки бизнес.
 • Нашите известни професори на пълен работен ден ви вдъхновяват с академични постижения. Впечатляващо допълва теорията на мостовете с бизнес практиката в реално време.
 • Нашето студентско тяло включва разнообразно разнообразие от професионалисти от всеки бизнес сектор.
 • Вашите часове ще бъдат малки и персонализирани, което ще ви позволи да осъществите през целия живот бизнес връзки.

С един поглед

 • Посещавайте часовете в неделя или в хибридни формати.
 • Научете как да станете лидер в бизнеса от професионалистите в индустрията.
 • Подобрете своята бизнес проницателност чрез летни резиденции.
 • Изграждайте връзки през целия си живот с вашите преподаватели и връстници.
 • Спечелете EMBA от Syms само за две години.

учебна програма

Нашата програма EMBA набляга на три теми, които са интегрирани в учебната програма.

предприемачество

Екосистемата около предприемачеството в Yeshiva University в Yeshiva University е жизнена, блестяща и авангардна. В основата на мандата на предприемачеството на Йешива е да се намерят начини да се възползваме от огромната сила, жизненост и ресурси на целия университет, така че наистина цялата ни енергия е много по-голяма от сумата на частите. Насърчаваме партньорства между училища и институти, студенти и възпитаници, общността на Ню Йорк и правителствените служители. Имаме силни връзки с Израел и неговата технология Start-up nation и предприемачески дух. Yeshiva University е в процес на създаване на инкубатор в Ню Йорк за израелски компании, които да се развиват и процъфтяват в NYC средата.

ръководство

Тази тема се фокусира върху създаването на нови лидери на бъдещето. В цялата програма има специален акцент върху това как различните бизнес инструменти и теории могат да повишат способността за водене и изпълнение в силно конкурентна и стресираща среда. Някои от предлаганите курсове се концентрират конкретно върху развитието на лидерски умения, включително управление в глобална среда и поредица от лектори, включващи някои от най-успешните ръководители и предприемачи.

етика

По-важно от всякога е практикуването на бизнес етика при поддържане на устойчив бизнес модел. Настроена в Yeshiva University , тази програма изтласква ценностите на ЮУ с бизнес етиката, като преподава как може да се постигне устойчив бизнес модел, като същевременно осигурява ползи за общността и околната среда. Този модел зависи от способността на мениджърите и лидерите да идентифицират лични и корпоративни ценности и да приведат бизнес поведението със социалните очаквания, юридическите отговорности и моралните стремежи. Нашият учебен план набляга на централната роля на бизнес етиката в основния ни курс „Етика и правна среда“ и се фокусира върху етичните въпроси в случаите, изучавани в учебната програма.

Две летни пребивавания

Иновации чрез технологии и лидерство

Лято 1: Лятна резиденция в Ню Йорк - да научите какво е необходимо, за да станете новатор

В този седемдневен интензивен уъркшоп студентите научават за бизнес моделите, които могат да им помогнат да изкачат продукт или бизнес на следващото ниво. Специфични инструменти за творчество се преподават и прилагат, последвани от поредица посещения на иновативни стартиращи фирми от столичния район на Ню Йорк. Семинарът завършва с това, че студентите създават свои собствени бизнес идеи и предоставят бизнес план, който да вървят заедно с него.

Лято 2 - Израелска лятна резиденция - потапяне в култура на стартираща нация

В този десетдневен интензивен семинар студентите участват с израелски EMBA студенти от един от най-добрите израелски университети. Заедно те работят като екипи, за да открият тайните на технологичния успех на тази стартираща нация. Изнасят се лекции от най-добрите израелски професори по бизнес и технологии, последвани от посещения на място в най-успешните израелски компании. До края на този семинар се очаква студентите да се запознаят добре с това, което е необходимо, за да бъдете лидер на иновациите, и стратегическите начини да стигнете до там. Резиденцията е на английски.

Снимка на програмата EMBA

Благодарим ви, че Yeshiva University MBA програмата на Yeshiva University в Yeshiva University , единствената програма, която се предлага в неделя, като се има предвид разнообразната общност, която обслужва.

Ние разбираме, че това е важно решение за вас. Няколко точки, които трябва да вземете предвид:

 • Помислете за културата. Всяко училище има своето. Намерете подходящата за вас бизнес програма - академично, социално и професионално. Например, Yeshiva University е известен със своята обща топлота, грижа и плътност. Това означава много неща, вариращи от силни връзки с преподавателите до страстно ангажирани в общността и възпитаници.
 • Обмислете целите си. Изберете бизнес училището, което ще ви помогне да постигнете целите си. Помислете дали искате да преоткриете кариерата си, да започнете ново начинание или да се покажете на доста по-голямо ниво в сегашната си компания. В Йешива ще развиете отношения, които формират общност през целия живот и са достъпни през всеки етап от кариерата.
 • Помислете да се свържете с нас. Ако изглежда, че Йешива се чувства добре за вас, място, където ще бъдете отглеждани, докато растете, ние сме на разположение за обсъждане.

Ето малко допълнителна информация, която да ви помогне при вземането на решение:

 • 2-годишна програма, 48 кредитна програма MBA Executive MBA в нашия кампус в Манхатън, Ню Йорк.
 • Строги курсове, преподавани от успешен, опитен преподавател.
 • Две летни резиденции.
 • Учете заедно с опитни съученици и изградете връзки през целия живот.

Кажете ни какво ви отличава. Искрено сме заинтересовани да научим повече за вас. Sy Syms School of Business цени интересни личности, които са сериозни в кариерните си стремежи. Нашите студенти са разнообразни. Нашият факултет е световноизвестен. Учебната програма е строга. Вярваме, че това е MBA за мениджъри, които отговарят на вашите цели в кариерата. Ето какво трябва да направите, за да кандидатствате:

 • GPA от 3.0 и по-високи (преписи).
 • Интервю. След като онлайн заявлението ви приключи и се преглежда, може да се свържете с вас от член на приемателната служба, за да насрочите интервю в университета. Моля, имайте предвид: Интервютата са само с покана.
 • Изискват се две препоръки.

Международни кандидати

Международните студенти, които нямат диплома от институция, в която всички обучения се провеждат на английски, трябва да вземат или TOEFL (тест по английски като чужд език), PTE (Pearson Test of English) или IELTS (международен английски език) Система за тестване). Може да бъдете освободени от TOEFL, PTE или IELTS само ако сте спечелили степен от институция, в която английският е езикът на преподаване.

Резултатите TOEFL, PTE и IELTS са валидни за две години. Резултатите ви трябва да са валидни при подаване на заявлението ви.

Крайни срокове за приемане

 • 3/9/2020: Краен срок за депозит на стипендии
 • 3/3/2020: Краен срок за прием
 • 5/11/2020: Краен срок за внасяне
 • 31.07.2020: Краен срок за прием
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United Sta ... Научете повече

Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United States. Свиване