Изпълнителен MBA

Общ преглед

Описание на програмата

Емори предлага две Executive MBA програми: Уикенд EMBA и Модулна EMBA.

Нашият Уикенд MBA за ръководителите предлага умения за стратегическо мислене и потапящи кратки курсове и ви помага да установите своя опит чрез една или повече области на фокус. Предоставяйки удобен за бизнеса график, специализирани кариерни услуги и гъвкавост при избора на концентрация, ние сме проектирани за всеки професионалист с висок потенциал, готов да поеме кариерата си на следващото ниво.

Нашата модулна магистърска програма за мениджъри се фокусира върху развитието на вашите умения за стратегическо мислене и разширяване на компетентността ви като лидер. Ще укрепите своята бизнес проницателност и ще закръглите своите области на експертиза чрез обща учебна програма за управление, предоставена чрез онлайн курсове и солидни, едноседмични преживявания в класната стая, провеждани на тримесечна база.

Уикенд изпълнителна магистърска степен срещу модуларежова MBA

Основна функция

Учебната програма за общо управление с 8 избираеми за приспособяване на академиците към вашите интереси Учебна програма за общо управление с 2 избираеми, предназначени да разширят вашата перспектива и бизнес проницателност формат Форматът в университетски корпус се провежда всеки петък


Изключително Емори

Една от най-високоценните научноизследователски институции в света, Университетът Емори има репутация за научни постижения, завършени студенти и над 70 научноизследователски центрове. Името ни се разпознава по целия свят и зад ъгъла, така че степента ви отваря вратите, независимо от местоположението ви. Свържете името на Emory с безспорното разграничение на MBA на Goizueta за ръководители и имате страхотен успех от една до две.

Подходящ за бизнеса формат, крайни резултати

Започнете Вашия Уикенд MBA за опит на изпълнителите с цялостна учебна програма, която очертава как организациите работят в различни области и функции. След това персонализирайте академичния си опит, като изберете избираеми елементи, съобразени с вашите специфични интереси. Ще съживите теориите чрез практическо обучение и ще се потопите в преживявания, които максимизират способността ви да създавате организационна стойност.

Модулната магистърска програма за мениджъри може да се похвали с уникален хибриден формат, който е едновременно гъвкав и изчерпателен. Използвайки комбинация от онлайн обучение и индивидуална работа в клас, ще се насладите на богат академичен опит, пригоден за заети ръководители като вас. Ще подобрите своята бизнес проницателност, усъвършенствате управленските си инстинкти и ще подобрите лидерските си умения в идеална среда за обучение. Заедно, тези умения ви позволяват едновременно да преведете вашето обучение в действителни прозрения за подобряване на бизнес резултатите.

Автентично лидерство

Твърде често лидерските умения са липсващата връзка, която поддържа добри професионалисти да бъдат велики. Ето защо в Goizueta обучението за лидерство се влива във всичко, което правим. Чрез персонализирани оценки и смислена обратна връзка не само ще постигнете целите си на лидерство, но също така ще откриете и подобрите автентичния си стил на управление. Това означава да управлявате себе си, своя екип и вашата организация - всичко това, докато сте лидер, към който другите се стремят.

Кариери

Високооктанови колеги.

Кой се обграждате с въпроси. ЕМВА на Емори обединява група талантливи, успешни, средни ръководители и професионалисти, така че да научите заедно рамо до рамо в съвместна учебна среда.

Това означава, че сте заобиколени от опитни хора, които се радват на лична отчетност и изключителни резултати. Съучениците ви са постигнали успех в безброй индустрии, предприятия и функции по целия свят, като осигуряват експанзивна мисъл, която стимулира вашето лично обучение, да не говорим за вашето професионално и лидерско развитие.

Вашият опит е допълнително подсилен от завършен факултет, квалифициран да извлече най-добрите и най-различни гледни точки в стаята. Чрез солиден диалог в една съвместна и подкрепяща среда вие ще откриете чудесен дом за вашето учене - и вашите уникални идеи - да бъдете разширени.

Вижте света по различен начин. Вашият EMBA клас включва студенти, които са живели и работили в чужбина или понастоящем го правят. Глобалните културни и бизнес познания, които тези студенти добавят към опита на своите съученици, не могат да бъдат преувеличени.

Чрез потапянето в глобалните бизнес практики студентите ще научат за бизнес културата в различни части на света и как фирмите взаимодействат със САЩ, за да преценят предизвикателствата и възможностите, които предстоят.

В този взаимосвързан свят успешните лидери разбират международния бизнес. Нашите ученици възприемат тази реалност, не само като се учат от разнообразието от студенти и курсове, но също така и чрез казуси и дискусии в класната стая. В Goizueta Business School вие получавате международен модул, който разглежда текущите теми в контекста на международни среди като Бразилия, Аржентина, Китай, Хонг Конг, Япония, Южна Африка и Виетнам.

Без значение къде се намирате и къде искате да отидете, този глобален фокус представя приветстващ, разнообразен и международен опит, който ви показва как да се учим, живеем и водим в един глобален свят.

Треньорска

Goizueta предлага целогодишен достъп до индивидуално професионално обучение. Нашият екип е проектиран и екипиран да подкрепя индивидуалните кариерни нужди на работещия студент MBA. Можете да очаквате кариерен треньор на Goizueta да бъде на разположение, когато сте, да ви помогне да оцените вашите възможности за кариера, да ви насочи към източници на информация и подкрепа, и да ви помогне да останете отговорни за вашия план за действие.

Семинари

За студенти, които предприемат кариерно търсене по време на или след завършване на MBA, нашите Разширени кариери преходи предвижда развитие на умения, подготвителни работилници и събития връзка, включително:

 • Планиране на кариерата
 • Лична марка
 • Възобновяване и обновяване на LinkedIn
 • Преговори за заплати
 • Интервюиране ефективно
 • Подготовка на интервю за случая
 • Стратегии за работа в мрежа

Събития в мрежа

Вие получавате достъп до тази елитна мрежа от първия си ден, правейки ползите веднага и ценна част от опита и извън него. Нашите възпитаници са готови да отидат отвъд и отвъд, за да си помагат взаимно.

 • Всички събития по МБА
 • Пролетния кариерен панаир на Goizueta
 • Кариерни разговори - прогнози за завършилите
 • Лятна вечер на корпоративната мрежа
 • Изпълнителни връзки за наематели
 • Консултиране Алумни Нощта в мрежа
 • Водещи говорители
 • 42% СРЕДНО РАСТЕЖ НА РАСТЕЖА НА СОЦИАЛНИТЕ РАБОТИ
 • 100% СТУДЕНТИ С ОЧАКВАЩ КАРИЕР
 • 19 000 GOIZUETA ALUMNI

Кариерни треньори

Центърът за професионално управление на кариерата предоставя на всеки студент от MEMBA кариерен треньор за улесняване на индивидуалната кариерна поддръжка според нуждите на студента. Нашите кариерни треньори работят с вас въз основа на вашите специфични нужди и интереси.

Мрежа Емори

Историята на академичните постижения, съчетана с репутацията на студентите с високи постижения, прави избора на Emory мъдър избор. Номерацията над 130 000 мрежата на Emory е влиятелна, мощна, динамична и широкообхватна. Споделете повече от една степен.

Споделете едно преживяване. Възпитаниците на Emory формират една толкова разнообразна мрежа, колкото е успешна, като се конкурират с всички конкуренти.

Прием

Изкачването на върха започва с една стъпка.

Търсим кандидати с доказани резултати и стремеж да се реализира техният потенциал. Срещате ли предизвикателството?

Право на участие в EMBA

 • Професионалисти, готови да влязат или вече са на лидерски позиции
 • Търсите да подобрите ръководните умения на изпълнителите
 • Готов за стриктен академичен опит, приготвен така, че да отговаря на Вашия график
 • Бакалавърска степен и силен университетски рекорд
 • Разберете стойността на стая, пълна с различни гледни точки
 • Подготвен да направи ценен принос в класната стая

2019 МВА за крайни срокове за кандидатстване за ръководители

106374_Skjermbilde2018-12-09kl.19.13.16.png

След 4-ия кръг кандидатурите се приемат на място, доколкото класът е пълен.

Прилагането в по-ранен кръг позволява повече време след приемането да се подготви за старта на класовете, но няма предимство или недостатък между кръговете по отношение на допускането. Кандидатите трябва да изберат кръга, в който смятат, че могат да подадат най-силното си възможно приложение.

Позициониран за успех

Michael Gootman 15 EMBA продължава да се възползва от своя опит в инженерството и да се позиционира за по-нататъшен успех, докато работи в капиталовата производителност за McKinsey

Растящи предприемачи

Antoinette Gaston 18 EMBA съчетава бизнес уменията, които е научила в Емори със своя професионален опит в науката, за да стартира собствена компания за грижа за кожата и красота.

Създаване на нови възможности

Raghav Balasubramanian 19EMBA изпита ползите от програмата EMBA на EMBA в рамките на първия мандат, използвайки уменията, които е научил да намери нова възможност за кариера.

Трансформиране на лидерските умения

Ричард ван Дам 18 EMBA използваше програмата за развитие на лидерството на Emory, за да подобри доверието и да промени начина, по който управлява другите и взаимодейства със своя главен изпълнителен директор.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics ... Научете повече

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics. For nearly 100 years, Goizueta Business School has been a training ground for principled leaders and a laboratory for powerful insights. Our history includes an ethos of ethical business, and empowers us all to strive for lifelong progress. By navigating the complex interdependency of business and society, we seek to convene the brightest minds to solve the biggest problems with integrity, ingenuity and grit. This is Goizueta Beyond. Свиване