Изпълнителен MBA

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

Edhec Executive MBA е тройна акредитирана програма от една от най-добрите европейски бизнес училища. Той е предназначен за опитни мениджъри, предприемачи и висши ръководители, които искат да преживеят професионална трансформация. 16-месечната програма на непълно работно време, базирана в Парижската опера или Лил, ще ви позволи да затвърдите уменията си на изпълнително ниво, да повишите самоосъзнаването и лидерските си умения и да изострите глобалната ви перспектива, за да стимулирате работата на вашата организация в днешните предизвикателства и постоянно променящата се бизнес среда.

Изграждане на хора за изграждане на бизнес

EDHEC Executive MBA е балансирана програма, разработена от бизнес за вашия бизнес, съчетаващ сериозен академичен принос от опитни бизнес експерти с практически подход към реалните предизвикателства на бизнес живота. Ето защо ние сме проектирали програмата да предлага комбинация от бизнес същества и персонализирано учене, което ще ви позволи да увеличите максимално стойността и опита си според вашите цели.

 • Основи на бизнеса за укрепване на стратегическото
 • Широкият избор от авангардни факултети за укрепване на уменията ви и предоставяне на нови перспективи по въпросите на управлението, които са ключови за вас и вашата кариера - можете да изберете до 6 различни варианта, съобразени с вашите нужди
 • 2 стимулиране на глобални бизнес пътувания, за да ви дадем възможност да разберете от първа ръка някои от най-развиващите се икономики и развиващите се пазари в света
 • 1 индивидуален консултантски проект, за да ви даде практически опит, опитвайки се да приложите онова, което сте научили, към действителен проект по ваш избор
 • Персонализирано обучение и развитие на лидерството - 20% от програмата е посветена на принципното лидерство и вашето професионално развитие

Сътрудничество, учене, споделяне

Когато се присъедините към EDHEC Executive MBA, вие се присъединявате към плодородна учебна общност от опитни професионалисти и бизнес организации от цял свят. Ние ограничаваме размерите на нашите класове, за да гарантираме, че можете да се възползвате от свързването с хора от широк кръг националности, професии и индустрии, но сте сигурни, че имате персонализирана и висококачествена възможност за учене.

Всеки прием е уникален и различен, но винаги страстен, ангажиран и разнообразен. Например класът 2016/2018 изглеждаше по следния начин:

 • Средна възраст: 39
 • 18 националности
 • 14,5 години среден опит
 • Владеене на английски език

Ако имате 8 години професионален опит, бакалавърска степен или еквивалент, но по-важното е истинското желание да развиете уменията и прозренията, необходими за оформянето на бъдещето на вашия бизнес и кариера, тогава EDHEC Executive MBA може да бъде правилният избор за вас.

2 места, 2 приема, 2 формата

Прием: Можете да изберете да започнете Executive MBA в EDHEC през септември или февруари

Място: Изберете от нашия кампус в Лил или центъра на Париж , всеки от които предлага различен формат, който да отговаря на вашия начин на живот и ежедневие и работа / Париж / Париж

 • Формат на уикенда в Лил: Два пъти месечно от петък до събота
 • Формат на седмицата в Париж: Веднъж месечно сряда до събота

Продължителност: 16 месеца

Приложения, такси

Такси

Таксите за 16-месечната програма са 43000 € без включени. ДДС. Тази цена включва 4500 € без включена цена. ДДС за 2-те глобални бизнес пътувания.

Програмата е допустима за френската схема за лична сметка за обучение (CPF) - код 245001

Стипендии

Отстъпка за ранна птица: 3800 € намаление от таксите за обучение за всички заявления, подадени преди 31/05 за програмата, започвайки през септември и преди 15/10 за февруарската сесия.

Предлагаме и 3 вида стипендии, които предлагат намаления до 8500 €

 • международен
 • предприемачество
 • заслуга

NB: за една програма се прилага само една стипендия. Ако са изпълнени два или няколко критерия, ще се прилага най-голямото намаление.

Процес на кандидатстване

Ако се интересувате от програмата, ние винаги започваме процеса със среща или разговор с нашия програмен съветник, за да можем да разберем повече за вас и вашите цели и как нашата Executive MBA отговаря на вашите нужди.

След това Ви свързваме с настоящи участници и възпитаници, за да разберете как програмата е помогнала за трансформирането на тяхното професионално пътуване и как курсът може да ви помогне. След това ще работим заедно по формуляра за кандидатстване и след това ще организираме лично интервю с програмния директор. След като това бъде направено, вашето досие за кандидатстване се предава на приемната комисия за приемане в програмата.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century.

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century. Свиване