Изпълнителен MBA

Общ преглед

Описание на програмата

Забележка: Последният ден за записване за тази програма е 30 юни 2018 г. Моля, изпратете цялата документация на или преди тази дата.

Изпълнителен MBA

Цел на курса

Всеки работещ професионалист ще трябва да разработи критично добре дефиниран набор от професионални цели за развитие и учене за себе си в Изпълнителния MBA. Също така ясно да се посочи защо те извършват магистърската програма MBA на Бангалор, как програмата ще допринесе за прогреса им в кариерата и какви са ключовите елементи, по които човек желае да се развива при преминаването си в програмата.

Защо ISMS Executive MBA

Нашата цел е да добавим стойност по три различни начина: към вашия постоянен растеж като лидер, към вашето въздействие в собствената си организация и към вашия принос към вашата общност.

Подходът на ISMS Bangalore Executive MBA издига вашата платформа както на лично, така и на професионално ниво, като предоставя всеобхватно и задълбочено професионално развитие. Тя има за цел да разшири способностите ви за критичен анализ, вашето новаторско мислене и вашите идеи, като същевременно ви позволи да продължите да работите в настоящата си позиция.

Програма за глобално бизнес лидерство

Интегрираната учебна програма на програмата ви излага от първа ръка на световния опит, започващ с разпознаване на потенциала на глобалния пазар. Това глобално преживяване ви позволява да разберете глобалната икономика, както и да ви даде възможност да отключите бизнес стойността на глобализацията за вас и вашата организация.

Известните бизнес лекции на ISMS Bangalore Executive MBA от серията Подпис ви предлагат няколко практически възможности за уверено прилагане на вашите знания чрез решаване на реални организационни предизвикателства за клиенти в различни индустриални настройки.

ISMS Бангалор Executive MBA с един поглед

Продължителност на програмата

Програмата се провежда в продължение на 24 месеца, със семестриални изпити.

Център за изпълнителни лидерски учреждения

ISMS Bangalore Executive MBA се намира в центъра на сърцето на Бангалор. Центърът за изпълнително ръководство е достъпен за кандидати за избираеми кандидати 24 часа в денонощието и седем дни в седмицата за групови срещи, както и за индивидуално обучение.

Академична часова таблица

Всеки септември започва нова кохорта. Срещите в клас следват традиционния академичен календар от септември до април. Първата година от сесиите ще приключи с екскурзия до Индустриалния пояс в Бандалор Пеня. След това кандидатите прекарват летните месеци между първата и втората година, които работят по проекта за индивидуални бизнес консултации под ръководството на надзорен орган. Втората година от класовете се възобновява през септември. Програмата завършва с второто пътуване до производствена дестинация, избрана в рамките на първата година от кохортата като част от курса за оценка на международния пазар и стратегия. Церемонията по свикване се провежда през юни.

Настаняване в график

Класовете се провеждат на редица петъци и съботи, което води до приблизително два дни от работа всеки месец.

структура

Класовете, дейностите и пътуванията се планират предварително, за да се приспособят към ангажиментите по работа, училище и семейство, за да се поддържа балансиран начин на живот. С изключение на двете пътувания задължителните дейности се извършват вечер или през почивните дни, за да се ограничи намесата в професионалните задължения.

Подписване на серия от бизнес лекции

Една от отличителните черти на програмата е подписването на серия от бизнес лекции, които кандидатите завършат по време на програмата. Всяка бизнес лекция разполага с клиент с реален бизнес проблем или цел. Тези проекти позволяват прилагането на новопридобитите знания към текущите бизнес консултантски проекти чрез изготвяне на съответни и практически препоръки към клиентската организация.

Един от основните компоненти на ISMS Bangalore Executive MBA програма е интегрирането на шест бизнес лекции в рамките на учебната програма. Всеки проект изисква от вас да работите като бизнес консултант с клиентски организации, насочени към реални бизнес предизвикателства и възможности в кратки срокове.

В програмата за магистърска степен по математика "Бангалор" на ISMS, се поставя силен акцент върху работата в екип и ученето за работа в групова среда. Пет от шестте бизнес лекции и казуси включват работа в екипна среда, където ще се научите как ефективно да сътрудничите за успешното завършване на целите на всеки проект за бизнес консултиране. Компонентът на екипната работа на програмата ви насочва към реалността на глобалната икономика, където често не можете да избирате членовете на вашия екип. Тази възможност ще ви позволи да научите как да се възползвате от силните страни на другите, да разберете динамиката на екипа и да оценявате процеса за споделяне на лидерство и отговорност, с цел постигане на резултати от програмата MBA на Bangalore Executive MBA.

ISMS Bangalore Executive MBA подписва серия от бизнес консултантски проекти

  • Стратегическата маркетингова лекция
  • Лекцията за иновации и предприемачество
  • Индивидуалната консултантска лекция
  • Технологичното предприемачество Бизнес Консултантска лекция
  • Лекцията за бизнес стратегията
  • Международното проучване и пътуване

Такса за програмата: 2,75 хил. Лв. / За две години. (Плаща се на 3 вноски)

Вашият Осезаем отнеме

  1. MBA
  2. Международен сертификат в програмата за глобално бизнес лидерство.
Последна актуализация Юни 2018

За учебното заведение

ISMS Bangalore is amongst Top Best B Schools of India with International accreditations. ISMS Bangalore-India’s Most Global B School and Best B School for International Exposure and Placements was sta ... Научете повече

ISMS Bangalore is amongst Top Best B Schools of India with International accreditations. ISMS Bangalore-India’s Most Global B School and Best B School for International Exposure and Placements was started under the aegis of Human Empowerment and Charitable trust about a Decade back (2010). The Purpose was to impart High Quality Management Education at International level. ISMS is a business School founded as a consortium between academia and the world of entrepreneurial system. Свиване