Изпълнителен MBA

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Изпълнителен MBA (EMBA)

Имате ли амбиция да развиете по-нататък кариерата си в организацията си, но дали саморазгръщането също е високо в дневния ви ред и искате ли да разгърнете талантите си? Искате ли да направите разлика във вашата компания или организация, но и в глобалния контекст на обществото?

Тогава вие сте сигурни, че сте готови за Executive MBA в Antwerp Management School , наистина уникална програма с международни преподаватели и участници, с които започвате пътешествие, в което самочувствието, сътрудничеството, разбирането на глобалния бизнес контекст и социалното съзнание са ключови.

Защо да проследите тази програма в Antwerp Management School ?

EMBA е създадена по начин, който максимално споделя обмена на знания, с уроци, водени от диалог, които ви ангажират в оживени дискусии както с връстници, така и с преподаватели. Традиционното и предавано MBA съдържание е високо ценено и вкоренено в програмата: вашите концептуални знания за управление ще бъдат задълбочени и разширени, ще ви разширят отвъд дадения ви специализиран опит в областта на стратегическото мислене и действие.

Вашият личен изпълнителен треньор ще ви подкрепя, чрез интегрирано портфолио за личностно развитие, в разбирането на вашите психични карти, поведенчески механизми и предпочитания за сътрудничество, които ви позволяват да излезете от зоната си на комфорт и в центъра на възможностите си за изпълнение. През 2-те години на вашата MBA, чрез учебни сесии, седем обучения за обучение на човек и проект на общността, този процес ще бъде улеснен и най-накрая ще доведе до план за кариерно развитие.

Програмата 2019-2021 ще се изучава отчасти в САЩ и Китай, за да подобри глобалната ви перспектива. Това е в Масачузетския технологичен институт (САЩ) и университета Сун Ят-Сен (Китай). Тези учебни пътувания ще се справят с местните предизвикателства от икономически характер; геополитическа, културна и екологична перспектива. Резиденциите включват лекции, фирмени посещения и дебати с бизнес лидери, които ви излагат на международни бизнес стратегии и развиват вашите междукултурни компетенции за работа в културно разнообразни организации и екипи.

FT Класиране Белгия: 1
FT Класиране в световен мащаб: 67
Прочетете новина: FT Класиране - Executive MBA за четвърта поредна година номер едно в Белгия

Какво можете да очаквате?

Ниво на съдържание: Експертиза за изграждане, стратегическо

След като сте посетили тази програма

 • Ще бъдете готови да се справите със сложни предизвикателства и отговорности за управление
 • Ще подобрите критичното и аналитичното си мислене и ще подобрите вземането на решения.
 • Ще имате стабилни познания във всички функционални глобални бизнес области.
 • Ще придобиете задълбочен поглед върху това как организациите създават стойност за своите клиенти.
 • Ще можете да добавите стойност към текущата си позиция, когато прилагате най-добрите практики и рамки в ежедневната си работа.
 • Ще имате корпоративно отражение и можете да подхождате към бизнес предизвикателствата по холистичен начин.
 • Ще имате умения за вътрешно консултиране и способности на агента за промяна
 • Ще бъдете част от мрежа от партньори и приятели в бизнеса.

Дъблински дескриптори и резултати от обучението EMBA

Дати

Започва: октомври 2020 г.
Продължителност: 2 години, непълно работно време

Форматът се състои от:

 • Два 3-4 дневни жилищни модула в началото на всяка академична година
 • На всеки 3 седмици по един локален модул от 2 дни в Antwerp Management School на Antwerp Management School
 • петък
 • Три глобални едноседмични резиденции, където ще се присъедините към колегите MBA от колежа Lingnan в университета Sun Yat-Sen в Гуанджоу, Китай и Масачузетския технологичен институт в Бостън, САЩ
 • Седем тренировъчни треньорски срещи

Такси

€ 43000 (без ДДС)

включен
Всички материали и книги
Всички разходи за настаняване и хотел и повечето хранения при пътуване
Които не са включени
 • настаняване на основни модули в Антверпен
 • пътни разходи за международни потапящи модули *
 • разходи, свързани с получаване на визи, ако е необходимо

* Може да бъде уговорена такса, включваща пътните разходи за международните модули за потапяне, моля, свържете се с програмния директор за подробности.

** Регистрирайте се до 31 март 2020 г., за да се възползвате от отстъпка за ранна птица, 10% от таксата за програмата.

местоположение

Antwerp Management School
Бугкери 5
BE-2000 Антверпен
Белгия

Изисквания

MBA фокусира вниманието върху самокритичните професионалисти, които съхраняват открито и имат положително отношение към обучението. Тя включва сериозна инвестиция във времето: в зависимост от личния ви контекст трябва да добавяте средно още 10 до 15 учебни часа седмично. Ние приветстваме поддържащо отношение за MBA от работодателя на участника. Тази подкрепа може да бъде базирана на време, финансово спонсорство или въвеждане на корпоративна информация, но най-важното е да включва положителни перспективи за потенциален растеж.

Виждайки как се стремим към разнообразен, амбициозен и подкрепящ клас, имаме следните основни изисквания:

 • Притежавате степен на призната академична институция, призната от съответните органи на държавата по произход на институцията. Кандидатите, които притежават професионална степен, също са допустими, ако аналитичният им тест превъзхожда и имат доказан бизнес опит.
 • Имате поне 5 години трудов стаж на пълен работен ден след завършването, за предпочитане, но не и необходимост, в международна среда.
 • Трябва да сте компетентни на английски

Степен / сертифициране

Магистърската степен „магистър по бизнес администрация“ е официално призната от Фламандската общност и ще бъде присъдена след успешно завършване на програмата.
Програмата е акредитирана от AACSB, AMBA и NVAO.
FT Класиране Белгия: 1
FT класиране по целия свят: 62
Прочетете новина: AMS Executive MBA е номер едно в Белгия

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Antwerp Management School, the autonomous management school of the University of Antwerp (Belgium), offers 8 accredited Advanced Masters in a truly international context with study options in: Belgium ... Научете повече

Antwerp Management School, the autonomous management school of the University of Antwerp (Belgium), offers 8 accredited Advanced Masters in a truly international context with study options in: Belgium, China, Brazil, Italy and the USA. Moreover, we are ranked #37 in the Financial Times for our Master in Management (2019). Свиване

Акредитации

AACSB Accredited