Изпълнителен MBA - 22 месеца

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Виртуална отворен ден 16 май, 2020!

За лидерите в движение, карайте кариерата си по-нататък в RSM.

Изграждането на бъдещето ви отнема повече от модни думи и визитки. Като изпълнителен директор във възход, вие знаете точно какво имаме предвид. Успехът отнема големи идеи и ярко лидерство. Заема критично внимание с акцент върху вземането на устойчиви решения, които създават стойност в дългосрочен план. Необходима е силна мрежа от професионалисти, които са готови да направят големи движения - и нетърпеливи да ви помогнат да направите своето. Това са всички почитани във времето холандски ценности, които изграждат ярки кариери по целия свят от векове. А в RSM ще спечелите директно от този вид ценно мислене - той се влива във всеки аспект на нашата непълно работна ръка Executive MBA, който се преподава на английски, международния бизнес език. Разберете как прилагането на холандски ценности в международното бизнес образование в Европа ще разшири вашето влияние и ще задвижи кариерата ви по-далеч, отколкото някога сте смятали за възможно. Това ще откриете в Ротердамската школа по мениджмънт, университет Еразъм.

Програмирайте с един поглед

За кого е предназначена тази програма?

Мотивирани, опитни хора от средната кариера с желание да комбинират работа и учене, за да подобрят своите управленски възможности. Обикновено мениджъри с международен опит, бакалавърска степен (или еквивалент) и минимум четири години следдипломна професионален опит, както и добро владеене на английския език.

Какви нужди изпълнява програмата за участниците?

Възможността за по-нататъшно развитие на управленски умения в професионална и предизвикателна обстановка заедно с единомишленици, както и за подобряване на техните лидерски умения и развиване на международна мрежа в подготовка за висша управленска роля.

Какво участва участник в програмата?

  • MBA степен от едно от най-добрите бизнес училища в Европа;
  • Програма, която съчетава ангажираността с удобството и възможността за незабавно прилагане и взаимно обогатяване на бизнес познания и нови придобити умения;
  • Развитие на професионални лидерски умения, вградени в програмата;
  • Програма за управление, вкоренена в устойчивостта и иновациите, осигуряваща основата за продължаващото развитие на бизнеса и лидерството в общността.
Последна актуализация May 2020

За учебното заведение

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools.

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools. Свиване