Изпълнителен MBA - 22 месеца

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

За лидерите в движение, карайте кариерата си по-нататък в RSM.

Изграждането на бъдещето ви отнема повече от букви и визитки. Като изпълнителен изпълнителен орган, вие знаете точно какво имаме предвид. Успехът отнема големи идеи и ярко лидерство. Това отнема критично око, с акцент върху вземането на устойчиви решения, които създават стойност в дългосрочен план. Необходима е силна мрежа от професионалисти, които са готови да направят големи ходове - и нетърпеливи да ви помогнат да направите вашите. Това са всички ценни холандски ценности, които от векове изграждат ярки кариери по целия свят. И в RSM, ще спечелите директно от този вид ценно мислене - това е вместено във всеки аспект на нашето междинно време Executive MBA, което се преподава на английски, международен език на бизнеса. Разберете как прилагането на холандските ценности в международното бизнес обучение в Европа ще увеличи вашето влияние и ще стимулира кариерата Ви по-далеч, отколкото някога сте мислили за възможно. Това ще откриете в училището по мениджмънт в Ротердам, университета "Еразъм".

Програмирайте с един поглед

За кого е предназначена тази програма? Мотивирани, опитни, средно кариерни лица с желание да съчетаят работата и обучението с цел подобряване на управленските си възможности. Обикновено мениджъри с международен опит, бакалавърска степен (или еквивалент) и минимум четири години следдипломен професионален опит, както и добро владеене на английски език. Какви са нуждите на програмата за участниците? Възможност за по-нататъшно развитие на управленските умения в професионално и предизвикателно обкръжение заедно със съмишленици, както и за повишаване на техните лидерски умения и развитие на международна мрежа в подготовка за висша ръководна роля. Какво прави един участник да излезе от програмата?

  • MBA степен от едно от най-добрите бизнес училища в Европа;
  • Програма, която съчетава ангажираността с удобството и възможността за незабавно прилагане и взаимно обогатяване на бизнес познания и нови придобити умения;
  • Развитие на професионални лидерски умения, вградени в програмата;
  • Програма за управление, вкоренена в устойчивостта и иновациите, осигуряваща основа за непрекъснато развитие на лидерството в бизнеса и общността.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools.

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools. Свиване