Изпълнителен MBA (Уоруик)

Общ преглед

Описание на програмата

Изпълнителен MBA

Класиран на 10 място в света и 2-ри в Обединеното кралство от Economist / WhichMBA? 2018 MBA класация на Executive MBA, нашата MBA ще ви даде стратегическите лидерски умения, които са ви необходими за незабавно въздействие. По време на вашето време с нас и извън него ние ще ви подкрепяме и мотивираме, както и ще ви напъваме, критикуваме и предизвикваме, за да изведете вътрешния си Създател на промени.

Така че, ако сте развълнувани да проучите по-голямата картина, ако сте готови да разширите мрежата си, ако искате инструментите за трансформиране на следващата стъпка от вашата кариера, тогава нашия MBA може да бъде точно това, което търсите.

Високо класиран Executive MBA
Университетът MBA на Warwick е класиран на 10-то място в света и на 2-ро място във Великобритания *. Репутацията ни е изградена върху здравословен баланс между теория и практика; и култура, която оспорва предположенията, надхвърля класната стая и вярва в бизнеса като сила за добро. Ние също така сме горди, че сме първото бизнес училище в Обединеното кралство, което е трикратно акредитирано и получи сребърната награда Athena SWAN за подобряване на равенството между половете.

Различни перспективи
Ще се присъедините към други участници в Executive MBA, които идват от широк спектър от държави и произход, предоставяйки ви възможност да споделяте нови гласове, нови гледни точки и нови идеи. Освен вашите връстници, вие също ще срещнете гостуващи студенти от цял свят и ще изучавате глобални организации. Ще предприемете един отвъдморски модул, доставен или от една от нашите партньорски институции или от WBS .

Водещи учени и преподаватели по практика
Ще се вдъхновите и ще се научите от някои от водещите световни учени заедно с висши бизнесмени, които се присъединяват към нас като преподаватели по практика. Ще развиете любознателен и предприемачески ум, който ще ви позволи да дадете положителен принос за вашата организация благодарение на трансформативните изследвания на нашия факултет, които са в основата на нашето преподаване.

Бизнес и лидерски умения можете да използвате веднага
Ще ви подкрепим при отключването на пълния ви потенциал, като осигуряваме интензивно развитие на лидерството по време на цялата програма; което ви позволява да вземете идеите, теориите и решенията, които сте научили в класната стая, направо на вашето място на работа, така че независимо дали подобрява нещо, което вече съществува или започва нещо ново, можете да направите незабавно положително въздействие.

Направете своя MBA, за да постигнете кариерните си стремежи
С широка гама от факултативни факултативи, както и допълнителни опции за дистанционно обучение, от които да избирате, можете да фокусирате MBA върху конкретни области на интерес. Освен това имате възможност да специализирате MBA си в здравеопазването, финансите, предприемачеството или стратегическото лидерство.

За актуална информация за курса и такси за обучение, моля, посетете www. WBS .ac.uk.

* Класиране в Economist / WhichMBA? 2018 Изпълнение на класа по MBA

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing busines ... Научете повече

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing business as a power for good. Свиване

Акредитации