Изпълнителен MBA (Лондон)

Общ преглед

Описание на програмата

Изучавайте своя Executive MBA в The Shard в Лондон на непълен работен ден над две години.

Класиран на 10-то място в света и 2-ри в Обединеното кралство *, MBA Warwick Executive MBA ще ви даде стратегическите лидерски умения, необходими за незабавно въздействие.

Нашата световно известна преподавателска и изследователска дейност в съчетание с нашата иновативна култура и всеобхватна подкрепа за лидерство и развитие ще ви даде уменията, способността и визията, от които се нуждаете, за да започнете свой собствен бизнес, да направите бърз път до С-пакета или да преобразите кариерата си, като предефинирате своята следващи стъпки.

Учене в Лондон, финансовата столица на света

Пренасяйки Warwick Executive MBA в The Shard, ние създадохме интензивна и взискателна двугодишна програма в столицата, която ви дава възможност да се възползвате напълно от нашите престижни академици и да се свържете с по-широката общност на WBS . Shard се намира до Лондонския мост, така че стигането до нас от всяка точка на Лондон не би могло да бъде по-лесно.

Опции за дневно или вечерно проучване

Можете да изберете да изучавате Executive MBA (Лондон) във всеки ден формат, като вашите задължителни модули обикновено се тагват в петък и събота всяка друга седмица между септември и юли, или вечерния формат, където вашите необходими модули обикновено се преподават във вторник и Сряда вечери за период от четири седмици между септември и юли.

Умения и инструменти за управление на вашата организация

Вземете нови идеи направо от класната стая в ежедневната си работа и демонстрирайте новите си умения, докато се развиват. Ще участвате в интерактивни сесии, ръководени от вашите преподаватели, което ви позволява да обсъждате концепции и теории с вашите връстници от различни бизнес среди и култури и заедно ще намерите нови и ефективни начини да ги приложите към реални сценарии на работното място.

Локално базирана кохорта - вашата мрежа за цял живот

По-голямата част от нашите участници са базирани в и около град Лондон, които ви предоставят възможности да се срещнете, да изучавате заедно и да обсъждате групова работа извън предвидените от вас учебни часове. Това добавено време за контакт с вашите талантливи връстници ще увеличи вашия опит за обучение, ще помогне за укрепване на вашите връзки и разширяване на професионалните ви мрежи.

Добре утвърдена програма, доставена в Лондон

Warwick Executive MBA е добре утвърдена програма, която се изпълнява в продължение на много години. Това ни позволи да адаптираме програмата си във времето, за да гарантираме, че се преподават само най-актуалните и подходящи теми. Пренасяйки Warwick Executive MBA в The Shard, ние създадохме интензивна и взискателна двугодишна програма, която ви позволява да се възползвате напълно от нашите престижни академици и да се свържете с по-широката общност на WBS .

За актуална информация за курса и такси за обучение, моля, посетете www. WBS .ac.uk

* Класиране в The Economist / WhichMBA? 2018 Изпълнение на класа по MBA.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing busines ... Научете повече

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing business as a power for good. Свиване

Акредитации