Изучавайте своя Executive MBA в The Shard в Лондон на непълен работен ден над две години.

Класиран на 10-то място в света, Warwick Executive MBA ще ви даде стратегически лидерски умения, от които се нуждаете, за да направите незабавно въздействие.

Нашето световноизвестно преподаване и изследване, съчетано с нашата новаторска култура и изчерпателна подкрепа за лидерство и развитие, ще ви даде уменията, уменията и визията, от които се нуждаете, за да започнете свой собствен бизнес, да ускорите C-Suite или да преобразувате кариерата си чрез предефиниране следващите стъпки.

Нашата впечатляваща класация и висококачествено преподаване привличат най-амбициозните и динамични мениджъри, което ви гарантира, че се учите от и с най-добрите. Размерът на вашия клас обикновено е между 20 и 40 участници, което ви позволява да се интегрирате напълно и да изградите здрави връзки, които траят цял ​​живот.

Изучаването на вашето MBA в The Shard поддържа вашата близост до някои от най-известните компании в света, чието седалище се намира в града. Комбинирайте това с нашите професори по практикуване и ще получите първото, водещо в сектора знание, което можете да кандидатствате незабавно в глобалната си организация, когато се върнете в офиса в понеделник.

Изучавайте нашия Executive MBA с опция за специалност "Здравеопазване, финанси, предприемачество или стратегическо лидерство", за да се сдобиете със специализирани познания за избрания от вас отрасъл.

За актуална информация за курса и такси за обучение, моля, посетете www. WBS .ac.uk

* Класиране в The Economist / WhichMBA? 2018 Изпълнение на класа по MBA.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 2 курсове в Warwick Business School »

Последна актуализация Декември 8, 2018