MBASTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

MBA е кратък за магистър по бизнес администрация и е следдипломна квалификация, която обикновено се фокусира върху управлението на бизнеса. Придобиването на тази степен на непълно работно време може да отнеме повече време, но често е по-лесно за бюджет.

Какво е MBA за почасова работа в технологичните изследвания? Тази степен може да помогне на учениците да напреднат в текущата или желаната кариера до ниво на средно или висше ръководство. Изследваната технология често е смесица от установени практики и нови компютърни програми. Управлението на софтуер, дизайнът и архитектурата са някои общи курсове в тази степен, така че често се предпочита твърд фон в компютърната наука.

Някои умения, които можете да научите по време на тази програма, включват основно отстраняване на проблеми, как да използвате финансов софтуер и организация. Отстраняването на неизправности и познаването на различни софтуерни пакети могат да ви помогнат с всяка от вашите ежедневни технологични дейности. Организацията може да ви помогне да бъдете по-ефективни с времето и ресурсите си.

За да разберете размера на вашия бюджет, разберете какви книги и инструменти ще трябва да закупите заедно с разходите за обучение. Това може да варира в различните училища, затова опитайте да научите колкото можете, преди да финализирате записването си.

Просто изучаването на технологиите може да ви донесе позиция на входа на ниво, работеща с компютърен хардуер или софтуер, но MBA означава, че можете да преминете към управленска роля. Технологията за обработка е важна за всеки бизнес, който иска да расте на цифров пазар. Някои заглавия за работа, които да търсите, включват директор на информационни системи, ръководител на проекти и главен технологичен директор. С MBA е възможно да продължите да напредвате в текущата си работа.

Училищата по цял свят обикновено предлагат степени в технологичните проучвания. За да намерите този, който е подходящ за вас, помислете дали искате да се преместите в друга държава или да учите у дома. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

 

4 резултата за Технологични изследвания Filter

MBA в информационните технологии

Westford University College
Задочни и вечерни MBA
<
Задочно
<
12 месеца
Английски
Кампус
Онлайн обучение

MBA в областта на информационните технологии е разработена така, че да задоволява нарастващата и уникална нужда от информационни специалисти, които разбират сливането на множе ...

Научете повече

Управление на технологии MBA

Simon Fraser University - Beedie School of Business
Задочни и вечерни MBA
Септ. 2020
<
Задочно
<
24 месеца
Английски
Кампус

Първата по рода си в Канада, MBU MBU на непълно работно време, 24-месечно управление на технологии (MOT), е строго бизнес обучение, създадено специално за технологии. Учебната ...

Научете повече

MBA - Бизнес информатика (BI)

Dhurakij Pundit University's International College
Задочни и вечерни MBA
Юни 2021
<
Задочно
<
3 семестри
Английски
Кампус

Програмата е с уникален дизайн за тези, които желаят да придобият както на необходимите знания и умения за успешна кариера като средна или старши бизнес ниво изпълнителна койт ...

Научете повече

DeSales University
Задочни и вечерни MBA
<
Задочно
<
2 години
Английски
Кампус

Успешно завършване на четири курса два курса се изискват от всички студенти: IT 565 Електронна търговия Две допълнителни курсове трябва да бъдат избрани от менюто на предлаган ...

Научете повече